QUOTE(ledinukas90 @ 2012 11 07, 19:47)
Sveikos, prisiskaiciau cia visko, paskutiniu metu sunaudojau 3 pakuotes PUPA Kreminės pudros Antitraccia Foundation, sviesiausio atspalvio nes ant virsaus dazniausiai tepdavau BI-KOR EZ, efektu kaip ir buvau ligi siol patenkinta, tik norisi kazko naujo, oda pakankamai misri, turiu nemazai poru T zonoje, ant smakro, i dienos gala su makiazu ar taip ar taip pradedu blizgeti..
Dabar ziurinejuosi CLARINS EVER MATTE skysta pagrinda, ir norisi nusipirkti prie viso to benefit the porerelless poroms..
Idomu kaip draugausis tas Clarins su benefit, bet dar idomiau ar Clarins tikrai gera ?
Uzvakar buvau kosmetikos parduotuvei ir ziurejau sia pudra,CLARINS EVER MATTE ,man ji pasirode labai tirsta ir sunkiai tepama.Bet labai gyre pardaveja,kad riebiai odai super dalykas.Gal tik pasirode toks efektas ant rankos,nes meginelo neturejo.
Merginos,o jums patinka benefit produktai?daug ka esate isbandziusios?Nesenai bandziau is meginelio kremine pudra,tai suzaveta nelabai likau,nebet reiktu isbandyti kazka konkretaus,nes pardaveja dave pabandymui savo nuoziura.