Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(AZURA @ 2012 11 07, 21:31)
YSL maskavimas labai lengvas palyginus su Dior Sculpt, Dior labai gerai maskuoja, ji zymiai tirstesne, sunkesne nei YSL, YSL palyginus su Dior Sculpt - skystaliukas smile.gif

O jums Dior Sculpt poru nekimso?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 11 07, 23:21)
O jums Dior Sculpt poru nekimso?

ne, nekimso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 07 lapkričio 2012 - 23:30
Ka is veido priezuros naudoju Clarins man labai patinka.
Turiu bronza ji irgi nuostabi.

Gera firma manau verta pabandyti jų ir krempudra. Bet nemaisyciau kaip jus sakot su benefit firma. Gali 'susikirsti'. Dar yra Clarins tint moisturisers, gal tai jums net patiktų.
mirksiukas.gif

Papildyta:
Atsakiau lyg į jūsų klausimą Azura, o jus ji redagavot, tai kaip ir nereikia to atsakymo tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2012 11 07, 23:37)
Ka is veido priezuros naudoju Clarins man labai patinka.
Turiu bronza ji irgi nuostabi.

Gera firma manau verta pabandyti jų ir krempudra. Bet nemaisyciau kaip jus sakot su benefit firma. Gali 'susikirsti'. Dar yra Clarins tint moisturisers, gal tai jums net patiktų.
mirksiukas.gif

Papildyta:
Atsakiau lyg į jūsų klausimą Azura, o jus ji redagavot, tai kaip ir nereikia to atsakymo tada  biggrin.gif

jus kazka sumaiset, as jusu nieko neklausiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 08 lapkričio 2012 - 00:30
as pagaliau isigyjau bourjois healthy mix pudra ir esu labai patenkinta wub.gif puikiai maskuoja, normaliai laikosi, oda atrodo gaivi ir svytinti, bet jokiu budu ne riebi. bus tobula pudra ziemai, vasara tikiu, kad gali per daug blizgeti veidas smile.gif
Atsakyti
user posted image

Ar Lt yra Shiseido Sun Protection Liquid Foundation SPF 42 PA+++ ? Labai giriama uzsienio forumuose.
Atsakyti
QUOTE(ledinukas90 @ 2012 11 07, 19:47)
Sveikos, prisiskaiciau cia visko, paskutiniu metu sunaudojau 3 pakuotes PUPA Kreminės pudros „Antitraccia Foundation“, sviesiausio atspalvio nes ant virsaus dazniausiai tepdavau BI-KOR EZ, efektu kaip ir buvau ligi siol patenkinta, tik norisi kazko naujo, oda pakankamai misri, turiu nemazai poru T zonoje, ant smakro, i dienos gala su makiazu ar taip ar taip pradedu blizgeti..
Dabar ziurinejuosi CLARINS EVER MATTE skysta pagrinda, ir norisi nusipirkti prie viso to benefit the porerelless poroms..
Idomu kaip draugausis tas Clarins su benefit, bet dar idomiau ar Clarins tikrai gera ?

Uzvakar buvau kosmetikos parduotuvei ir ziurejau sia pudra,CLARINS EVER MATTE ,man ji pasirode labai tirsta ir sunkiai tepama.Bet labai gyre pardaveja,kad riebiai odai super dalykas.Gal tik pasirode toks efektas ant rankos,nes meginelo neturejo.
Merginos,o jums patinka benefit produktai?daug ka esate isbandziusios?Nesenai bandziau is meginelio kremine pudra,tai suzaveta nelabai likau,nebet reiktu isbandyti kazka konkretaus,nes pardaveja dave pabandymui savo nuoziura. mirksiukas.gif
Atsakyti
man nepatiko clarins Ever matt,nusipirkau 10 vnt.meginuku 109 spalva,tai viena pradariau ir dziaugiuosi kad nenusipirkau pilnos pakuotes.visu pirma ji kvepia,skaniai, bet man tas kvepalu skonis ant veido nepraeina.mano veido oda tikrai riebi blizganti kaip blynas aliejuotas,nepatinka pats pudros pasidengimas,neislygina veido, nepaslepia poru,maskuoja mazai,man ji nera sunki,bet ja reijia greitai skirstyti nes kimba greitai.kad ja rekomenduoja riebios odos savininkems tai labai abejoju kad ji tinka,man nepatiko,dabar galvoju kaip sunaudoti....tepu kakla palei ausis,vien zo NIEKALAS,o reali kaina labai neatitinka aprasymo ir kokybes. verysad.gif
Atsakyti
Na nusipirkau vistiek Clarins Ever Matte nr.104 ir Clarins Instant Light Complexion Perfector naudosiu kartu ziuresim kas gausis, kaip gausiu isbandysiu butinai parasysiu atsiliepima smile.gif
Nes pasiskaicius daugiau, neblogas derinukas turetu gautis, galbut ir palengvins ta pudros pasiskirstyma kaip auksciau merginos minejo..
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 11 08, 01:16)
as pagaliau isigyjau bourjois healthy mix pudra ir esu labai patenkinta wub.gif puikiai maskuoja, normaliai laikosi, oda atrodo gaivi ir svytinti, bet jokiu budu ne riebi. bus tobula pudra ziemai, vasara tikiu, kad gali per daug blizgeti veidas smile.gif

Kokia spalva pasirinkote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ledinukas90 @ 2012 11 08, 17:02)
Na nusipirkau vistiek Clarins Ever Matte nr.104 ir Clarins Instant Light Complexion Perfector naudosiu kartu ziuresim kas gausis, kaip gausiu isbandysiu butinai parasysiu atsiliepima smile.gif
Nes pasiskaicius daugiau, neblogas derinukas turetu gautis, galbut ir palengvins ta pudros pasiskirstyma kaip auksciau merginos minejo..

Jeigu kartu naudosit ,ar nebus per daug? kaip supratau ji galima naudoti kaip viena ir suteikia kazkoki atspalvi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2012 11 08, 20:48)
Jeigu kartu naudosit ,ar nebus per daug? kaip supratau ji galima naudoti kaip viena ir suteikia kazkoki atspalvi ax.gif

Na kaip raso cia http://www.feeluniqu...-Perfector-30ml galima ir pries ir po skysto pagrindo naudoti, galima ir viena ziurint kokio efekto yra siekiama mirksiukas.gif
Atsakyti