Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Gal kuri turit Revlon 200 nude? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 02 09, 21:38)
Gal kuri turit Revlon 200 nude?  mirksiukas.gif

as turiu.
Kalba apie revlon colorstay stikliniam buteliuke:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 09 vasario 2013 - 22:14
QUOTE(dominica @ 2013 02 09, 11:57)
dry/normal tai tikrai ner visai matine  g.gif net sakyciau truputi svytinti efekta duoda smile.gif

drinks_cheers.gif Būtent. Ne tai kad blizgučių turi, bet visa pudra sudaryta iš švytinčių dalelių. Mišriai/riebiai odai nebandžiau, tai negaliu nieko pasakyti. smile.gif
Atsakyti
Vakar isbandziau YSL Teint Resist ax.gif .Visu pirma mano veidui vos uzteko,nes mazai ipyle biggrin.gif Bet uzteko biggrin.gif .
Dengiasi gerai,maskavimas vidutinis,bet ziauriai paryskino sausas vietas,dengiau be pagrindo-tai kur atviros poros,taipat paryskino. verysad.gif ,ant veido issilaike labai gerai,tik T zona po kazkiek laiko reikejo papudruoti ax.gif .Efektas tikrai gaunasi ne matinis,o naturalus svytejimas.Nezinau ar pirkciau g.gif

P.s Revlon misriai odai -efektas matinis.Jokiu svytinciu daleliu rolleyes.gif
Atsakyti
ateinu su review apie armani designer lift smile.gif
kas patiko: atspalvis: idealiai tiko 4. efektas: absoliuciai nude/natural, vsiiskai nesimato ant odos.
nepatiko: mazai maskuojanti, isigeria i oda (o bent jau ziema norisi tikrai apsaugos nuo salcio, vejo ir t.t.), pakankamai greitai pasirebaluoja Tzona. isvada: kartotina nebus. shiseido ir ysl patinka ir tinka zymiai labiau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(virgaxxx @ 2013 02 10, 20:59)
.Efektas tikrai gaunasi ne matinis,o naturalus svytejimas.Nezinau ar pirkciau g.gif

man su ja grynai matinis efektas apie pora valandu, po to graziai susiderina su oda ir igauna svytejimo wub.gif
Atsakyti
mergaites, noriu patarimo, reikia pirkti pudryte, renkuosi is dvieju, patarkit kuri geresne: REVLON COLORSTAY ar Clarins „Everlasting Foundation SPF 15“? gal kuri turejote? pasidalinkit. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 10, 22:02)
ateinu su review apie armani designer lift smile.gif
kas patiko: atspalvis: idealiai tiko 4. efektas: absoliuciai nude/natural, vsiiskai nesimato ant odos.
nepatiko: mazai maskuojanti, isigeria i oda (o bent jau ziema norisi tikrai apsaugos nuo salcio, vejo ir t.t.), pakankamai greitai pasirebaluoja Tzona. isvada: kartotina nebus. shiseido ir ysl patinka ir tinka zymiai labiau wub.gif

Bet,kaip gaila,kad nepatiko verysad.gif ,o tiek rinkais verysad.gif .Kad mazai maskuoja,pritariu.O tau shiseido nekemsa poru?O tu ilga laika naudoji YSL?

QUOTE(jurgonse @ 2013 02 11, 12:27)
Merginos o kur Jus perkate ta visu isgirta pudra REVLON?  blush2.gif

As pirkau per ebay,bet gal yra ir parduotuvese g.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 02 11, 13:23)
Bet,kaip gaila,kad nepatiko verysad.gif ,o tiek rinkais verysad.gif .Kad mazai maskuoja,pritariu.O tau shiseido nekemsa poru?O tu ilga laika naudoji YSL?

na ji man tikrai per lengva, isigeria per greitai, Tzona sviecia iskart, sunaudosiu, bet negrisiu.
ne, man shiseido butent lifting ne kiek nekemsa, ideali odai, o vat su dual buvo bedu.
ysl - nuo gruodzio, bet ja atidejau dabar i sona, man ziema labiau shiseido patinka, o ysl bus tobula nuo pavasario wub.gif
Atsakyti
Panos, gal kuri esat bandziusi purskiama pudra? Kasdienai turbut netinka? Ar labai blizga?
Ar del pakuotes ar del ko, bet man labai jos norisi biggrin.gif http://www.douglas.l...amins-shea-oil/
Atsakyti
Pakuotė labai mergaitiškai, moteriškai žavi šios pudros. Mane ruošė į vakarėlį praeitais metais viena douglas'o mergaitė, tai apipurškė šia pudra dekoltė, veidą ir plaukus. Visai gražiai blizgėjo, bet ar dienai būtų tinkama, nežinau. Bet kvepia maloniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Austeya @ 2013 02 12, 10:01)
Panos, gal kuri esat bandziusi purskiama pudra? Kasdienai turbut netinka? Ar labai blizga?
Ar del pakuotes ar del ko, bet man labai jos norisi biggrin.gif  http://www.douglas.l...amins-shea-oil/

Mano taipat nuomone,kad tinka tik sventem,vakarui arba kokiam karnavalui mirksiukas.gif .Juk diena nelabai grazu ,kaip eglutei blizgeti ax.gif
Atsakyti
mano oda misri i riebuma. turiu loreal true match ir true match lumi user posted image user posted image pastarosios man nesidengia graziai , mozoju mozoju ir niekaip ji man nesusiguli. labai greitai blizgesys islenda o su lumi iskarto kaip riebaluota atrodau. man jos netiko, bet mano mama isbande ir jos nuomone sios pudros visai neblogos, jos oda sausa. toliau bandziau sias : Maybelline dream matte mousse ir Lierac soint de tent (parveze is uzsienio dovanu) user posted image user posted image na sios tiko nepalyginti labaiu ypac lierac, bet sia sunku vertinti tikslaiai nes atspalvis man gerokai per geltonas ir tamsus, gal geresniu atsiliepimu parasysiu vasara. siaip ji maskuoja neblogai, tepasi lengvai, turi siek tiek saikingo svytejimo, blizgesys neislenda apie 4-5 val. o matte mousse, maskuoja neblogai, tepasi irgi nieko, atspalvis man tinka bet neidealiai, issilaiko tikrai neblogai, bet oda paruosti reikia jai idealiai nes isryskina sausumus jei tokiu yra. taciau gana sunkus jausmas uztepus ja ant veido.
na o sios dvi paskutines man patiko labaiusiai tai artdeco hydra mineral foundation ir naujoji Bourjois BB foundation. user posted image user posted image artdeco labai maloni ant veido. maskuoja ne itin gerai , bet uztad atrodo itin naturaliai, lengvai tepasi, ir atrodo labai gaiviai. vienintelis minusiukas kad atlaiko tik apie 4-5. valandas. bet atrodo veidas labai naturaliai. ir mano favorite bourjois bb pudra. ar ji daro ka nors gero man odai tai dar neapsisprendziau , bet pudros reikalavimus puikiai atitinka! maskuoja vidutiniskai gerai, suteikia matini efekta, bet nedziovina odod isilaiko man ji apie 6 h. ( kolkas geriausia) ir atrodo tikrai naturaliai . labai malonu su ja dazytis. vienintelis minusiukas - uz tokia kaina tik 6ml unsure.gif
tai va tikiuosi kam nors padejau. subaigiau savo everyday minerals pudras po triju metu vartojimo ir uzsimaniau isbandyti ka nors nauja, kaip matot paieskos ne itin sekmingos ir kogero galiausiai vel grysiu prie mineraliniu pudru cool.gif

p.s visos nuotraukos rastos per google ir pasiskolintos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 13 vasario 2013 - 00:22