Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(virgaxxx @ 2013 02 04, 12:56)
Manau,jau apsisprendei,bet vistiek parasysiu mirksiukas.gif Turiu Guerlain 02,bet truputi tamsokas,o Giorgio armanio lasting silk 4.5. ax.gif

tai manau designer turi tikti 4, nes kiek skaiciau ir maciau swatchu, skyriasi ju atspalviai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal galėtumėte padėti.Mano oda sausa. Dabar naudoju naująją Guerlain Parure de lumiere 02 .Ji man truputėlį sausina odą, noriu, kad labiau drekintų.Žodžiu man tiko Guerlain Parure Aqua, bet jos jau nebėra.
Dabar dairausi į YSL touch eclat B40 arba Chanel vitalumiere(aqua netiko).
Gal kas galite palyginti jas. Ką paratumėte?
Ar labai skiriasi Guerlain Parure de lumiere 02 ir YSL touch eclat B40, Chanel vitalumiere. Kuri geriausia sausai odai? Gal kuri bandėte?
Papildyta:
QUOTE(lorvai33 @ 2013 02 04, 18:28)
Sveikos,
Gal galėtumėte padėti.Mano oda sausa. Dabar naudoju naująją Guerlain Parure de lumiere 02 .Ji man truputėlį sausina odą, noriu, kad labiau drekintų.Žodžiu man tiko Guerlain Parure Aqua, bet jos jau nebėra.
Ar labai skiriasi Guerlain Parure de lumiere 02 ir YSL touch eclat B40, Chanel vitalumiere. Kuri geriausia sausai odai? Gal kuri bandėte?

Tiesa, gal kam pravers visgi manau, kad Guerlain Parure de lumiere, labaiu tinka mišriai odytei.
Gal turite atsiliepimų apue Guerlain Parure de lumiere CREAM? RAšo, kad jis sausai odai?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lorvai33 @ 2013 02 04, 19:32)
Sveikos,
Papildyta:

Tiesa, gal kam pravers visgi manau, kad Guerlain Parure de lumiere, labaiu tinka mišriai odytei.
Gal turite atsiliepimų apue Guerlain Parure de lumiere CREAM? RAšo, kad jis sausai odai?
user posted image

as sita turejau, atidaviau mamai, skysta jos versija mano manymu geresne ax.gif Raso kad sausai odai, bet netgi mano misriai odai siek tiek norejo ryskinti pasausejimus g.gif Plius labai nepatogi pakuote ax.gif
Is jusu isvardintu, gal sakyciau pameginkit chanel vitalumiere, ji tikrai tiks sausai odai, vitalumiere aqua versija netinka labai sausai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 04 vasario 2013 - 19:20
as sita turejau, atidaviau mamai, skysta jos versija mano manymu geresne ax.gif Raso kad sausai odai, bet netgi mano misriai odai siek tiek norejo ryskinti pasausejimus g.gif Plius labai nepatogi pakuote ax.gif
Is jusu isvardintu, gal sakyciau pameginkit chanel vitalumiere, ji tikrai tiks sausai odai, vitalumiere aqua versija netinka labai sausai 4u.gif
[/quote]
Ačiū, taip išeina šios Guerlain Pudros sausai odai nekažką.
O kuria išChanel Vitalumiere reikėtų imti jos ten kelios, Šita ar Satin dar yra?
Tiesa Aqua tai Kristianoje yra pirkti, o ši irgi yra? g.gif .Juk čia ji sensenė daug.
user posted image
Tiesa dėl spalvų, jei tiko Aqua 02 tai ir ši 02 turėtų tikti? kokį Jūs atspalvį naudojote?
Atsakyti
Reikia pagalbos blush2.gif

Parekomenduokite pudrą ir makiažo bazę jautriai, mišriai odai. Paskutiniu metu nebetinka visos turimos. Oda po gimdymo paliko jautri, šiuo metu veidas dažnai būna su raudonomis, išsausėjusiomis dėmėmis ant skruostų (manau nuo šalčio). Reiktų tokių priemonių, kurios išlygintų odą ir paslėptų visus šerpetojimus ir raudonumus.
Beje, oda šviesi...

Labai laukiu patarimų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Serpentine~: 06 vasario 2013 - 10:47
Visa apsipatenkinus sedziu prisispaklinus Revlon colorstay pudryte,pirkau riebiai\kombinuotai odai,nude spalvyte.spalva tiko idealiai,ji nei i ruzavuma ar geltonuma,tokia tikrai nude,daziausi anksti ryte,jokio blizgesio nera,atrodo kaip ka tik uztepta.taip ji matine,bet kadangi naudoju meteoritus tai skaistumo gana.nepasakyciau kad supermaskuojanti,bet kadangi dziusta greitai,ja lengva sluoksniuoti,tepu ja pirstais,nors skaiciau kad sepeteliu graziau dengiasi,bet as ipratus tik pirstais,nors gal reikes pabandyt ir su sepeteliu.pasidenge graziai ir lengvai,vien zo liuks pudryte.patinka
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 02 07, 11:51)
Visa apsipatenkinus sedziu prisispaklinus Revlon colorstay pudryte,pirkau riebiai\kombinuotai odai,nude spalvyte.spalva tiko idealiai,ji nei i ruzavuma ar geltonuma,tokia tikrai nude,daziausi anksti ryte,jokio blizgesio nera,atrodo kaip ka tik uztepta.taip ji matine,bet kadangi naudoju meteoritus tai skaistumo gana.nepasakyciau kad supermaskuojanti,bet kadangi dziusta greitai,ja lengva sluoksniuoti,tepu ja pirstais,nors skaiciau kad sepeteliu graziau dengiasi,bet as ipratus tik pirstais,nors gal reikes pabandyt ir su sepeteliu.pasidenge graziai ir lengvai,vien zo liuks pudryte.patinka

As uzsisakiau,bet dar neatkeliavo,o nude kuris numeriukas.Nes as uzsisakiau 150buff,tikiuosi tiks ir atkeliaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 02 07, 14:55)
As uzsisakiau,bet dar neatkeliavo,o nude kuris numeriukas.Nes as uzsisakiau 150buff,tikiuosi tiks ir atkeliaus ax.gif

200 nu nude,taip raso.
Atsakyti
QUOTE(lorvai33 @ 2013 02 04, 19:32)

Man tai jos visos skirias konsistencija visu pirma.. turejau ir chanel ir ysl turiu, o guerlain bandzius.. tai si sakyciau tirsciausia tokia, riebiausia.. Chanel per daug man svytejimo suteikdavo ir paryskindavo poras, o ysl idealus varijantas toms, kurios nori visai lengvos, nesimatancios ant odos pudrytes.. tinka ji ir sausai odai smile.gif atspindi sviesa, graziai veidukas atrodo, bet visai beveik nemaskuojanti.. tdl jei reikia maskavimo ir oda sausa labiau trb siulyciau guerlain.. nors ir YSL galima sluoksniuoti esant reikalui
Atsakyti
Rytoj ieškosiu Dior Sculpt pudros, noriu, kad veidas atrodytų, kaip filme thumbup.gif
Ką benusiperku, viskas tuoj susigeria į odą, ir po poros val. atrodo, kad nebūčiau dėjusi pudros.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 02 07, 18:23)
kad ipiltu pabandyti YSL

kuria? as dabar naudoju ysl
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 02 07, 14:55)

As turiu 150 buff atspalvi. Tinkama tikrai sviesiai odai. Ir kas man svarbu neturi rozinio atspalvio. Didelis pliusas, kad gerai laiko matiskuma, bet nepadaro kaukes efekto (aisku to vadinamojo "sveiko svytejimo" taip pat nera, pudra labiau matine).
Atsakyti