Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Ašara @ 2013 02 02, 18:00)
visos tos bealiejines,  matines, ilgai isliekancios pudros paprastai skirtos normaliai, misriai, i riebuma odai, nors daznai rasoma, kad tinka visiems odos tipams. rasot, kad oda jusu sausa arba dehidratuota. nei viena ilgai isliekanti pudra neatrodys graziai ant issausejusios odos, nes priduos veidui dar didesni sausuma, isryskes pleiskanojimai, rauksleles ir t.t.
net nebuna tokiu pudru, kad skirta butu sausai odai ir tuo paciu matiskuma suteiktu, nes tai nesuderinama.

Butent drinks_cheers.gif daznai zmones nori neimanomu dalyku.. as daznai susiduriu, kad nori matiskuma laikancios pudros, nors oda sausa arba labai dehidratuota.. tai matiskumas ir sausa oda yra du nesuderinami reiskiniai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 29, 21:57)
bet jos pati nebandei? nzn, kurios noreti ar designer lift, ar lasting silk ax.gif

as abejas meginau, designer daaaug geresne man wub.gif (oda misri)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 03 vasario 2013 - 14:36
QUOTE(Shopaholic @ 2013 02 03, 14:35)
as abejas meginau, designer daaaug geresne man wub.gif (oda misri)

o kaip gerai, kad yra abejas bandziusiu thumbup.gif kuo geresne?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 03, 19:46)
o kaip gerai, kad yra abejas bandziusiu thumbup.gif  kuo geresne?

Lasting silk man visu pirma uzkliuvo sudetyje antru numeriu pazymetas alkoholis, o tai jau nera gerai schmoll.gif Pirma karta kai ja pasitepiau tai patiko ji man visai, bet jau antra karta kazkaip pradejo ryskinti pasausejimus, o va designer visai kas kita, jokiu pasausejimu neryskina, veidas gyvas, svytintis, pakankamai gerai maskuoja ir kartu atrodo labai naturaliai wub.gif Nu man cia atradimas, as labai retai sustoju prie vienos makiazo priemones, man vis norisi kazka naujo megint, bet va sita pudryte isimtis, jau naudoju 3 buteliuka ir nemanau keisti wub.gif Tiek vasara, tiek ziema ji man ideali thumbup.gif Oda mano misri 4u.gif
Designer tiks misriai, vos i sausuma ar vos i riebuma odai, lasting silk tikrai netiks sausai ir i sausuma, tiks misriai be pasausejimu ir riebiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 03 vasario 2013 - 18:54
Shopaholic, o kokius atspalvius GA designer naudojate žiemą, o koks vasarai tinkamesnis, kai jau įdegus? Dar nuo senai pamenu, kad kažkur rašėte, jog oda irgi į geltonumą. Ir, jei gerai pamenu Guerlain parure extreme 3 nr jums trūko to geltonumo - tai va man irgi per daug ružava ta spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 02 03, 20:09)
Shopaholic, o kokius atspalvius GA  designer naudojate žiemą, o koks vasarai tinkamesnis, kai jau įdegus? Dar nuo senai pamenu, kad kažkur rašėte, jog oda irgi į geltonumą. Ir, jei gerai pamenu Guerlain parure extreme 3 nr jums trūko to geltonumo - tai va man irgi per daug ružava ta spalva smile.gif

Jo, Guerlain kad ir tikrai neblogos pudros, bet atspalviai (bent jau apie 3 snekant) doh.gif per daug turi ruzavumo, ir ne vien extreme, tas pats su aqua, lingerie, gold...
GA designer as naudoju 6 tiek vasara, tiek ziema, vasara veiduko nedeginu specialiai, tai jei truksta rusvumo, pasirusvinu labiau su bronzantu, o ziema panaudoju savaimini, tai visai gerai man tas 6 numeriukas irgi, turejau nusipirkusi 4 numeriuka ziemai, pamaisydavau su 6, kol galiausiai pardaviau 4 numeriuka, ir pasilikau vien tik 6 4u.gif
Siaip vasarai 8 grazus atspalvis, labai panasus su guerlain 4 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 03 vasario 2013 - 19:22
QUOTE(Shopaholic @ 2013 02 03, 20:14)
Jo, Guerlain kad ir tikrai neblogos pudros, bet atspalviai doh.gif per daug turi ruzavumo, ir ne vien extreme, tas pats su aqua, lingerie, gold...
GA designer as naudoju 6 tiek vasara, tiek ziema, vasara veiduko nedeginu specialiai, tai jei truksta rusvumo, pasirusvinu labiau su bronzantu, o ziema panaudoju savaimini, tai visai gerai man tas 6 numeriukas irgi, turejau nusipirkusi 4 numeriuka ziemai, pamaisydavau su 6, kol galiausiai pardaviau 4 numeriuka, ir pasilikau vien tik 6 4u.gif
Siaip vasarai 8 grazus atspalvis, labai panasus su guerlain 4 4u.gif

Ačiū labai 4u.gif dar toks klausimas, jei designer imčiau 6, tai lasting 5.5? rūpi man jas abi išbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 02 03, 20:22)
Ačiū labai 4u.gif  dar toks klausimas,  jei designer imčiau 6, tai lasting 5.5? rūpi man jas abi išbandyti ax.gif

lasting silk sviesesni atspalviai nei designer ir pvz luminous silk, as pati 5 turejau pameginimui, tai labai sviesus, gal net sviesesnis nei designer 4, net nezinau jauciu koks 7 ar 6.5 butu panasesnis i 6 g.gif bet nesu maciusi realiai, sprendziu is swatchu online lyginant su 5 g.gif
Atsakyti
aciu, Shopaholic, uz toki issamu pasakojima thumbup.gif imsiu designer, be kalbu biggrin.gif gal zinai, kokio amn nr reikia, jeigu dior tinka 020, shiseido 020, guerlain 2 buvo jau tokia ciut per tamsi, YSL tinka 04 sand. noriu, kad tiktu mano sviesiai odai, svarbu ne i ruzavuma, be to "parselio atspalvio" rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 03, 20:27)
aciu, Shopaholic, uz toki issamu pasakojima thumbup.gif  imsiu designer, be kalbu biggrin.gif  gal zinai, kokio amn nr reikia, jeigu dior tinka 020, shiseido 020, guerlain 2 buvo jau tokia ciut per tamsi, YSL tinka 04 sand. noriu, kad tiktu mano sviesiai odai, svarbu ne i ruzavuma,  be to "parselio atspalvio" rolleyes.gif  biggrin.gif

Tai nera uz ka 4u.gif As pati tik 4 ir 6 esu naudojusi, tai 4 manau tikrai tiktu, neturi jis parselio ruzavumo ir tikrai yra sviesus, manau jis yra kokiu pustoniu sviesesnis nei guerlain 2 (pagal kitas pudrytes negaliu palyginti, nes nesu maciusi) 4u.gif
Va sitas blogas gal pades, sita mergaite naudoja guerlain 2, Mac NC 20, nu zodziu panasaus atspalvio odele, ir ji taip pat 4 designer naudoja, yra swatchu, gal pades apsisprest
http://delicatehummi...gio-armani.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 03 vasario 2013 - 19:33
super, tikrai manau, kad 4 bus perfect, dar pasilyginau su shiseido 020, kurios atspalvis amn tobulai tinka, tai designer labai panasi i ja wub.gif
dabar paskutinis kls, kur geriausiai ja pirkti? lt, jav ar uk?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 03, 19:27)
aciu, Shopaholic, uz toki issamu pasakojima thumbup.gif  imsiu designer, be kalbu biggrin.gif  gal zinai, kokio amn nr reikia, jeigu dior tinka 020, shiseido 020, guerlain 2 buvo jau tokia ciut per tamsi, YSL tinka 04 sand. noriu, kad tiktu mano sviesiai odai, svarbu ne i ruzavuma,  be to "parselio atspalvio" rolleyes.gif  biggrin.gif

Manau,jau apsisprendei,bet vistiek parasysiu mirksiukas.gif Turiu Guerlain 02,bet truputi tamsokas,o Giorgio armanio lasting silk 4.5. ax.gif
Atsakyti