Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Anglis @ 2013 01 29, 22:50)
As esu nusivylusi CHANEL ir DIOR krempudrom, dabar mano favoritas LANCOME, kolkas nenuvyle  wub.gif  wub.gif

Taip apibendrinti nereikėtų. Svarbiausia yra pasirinkti pudrą pagal odos tipą. Tos pačios firmos krempudros būna labai skirtingos, nes būna skirtos tam tikram odos tipui. Juk jei sausiaodė, užsitepusi riebiai odai skirtą (dar labiau sausinantį) kremą, puls peikti jį, argi tai liudys produkto kokybę? Juk tai paprasčiausiai rodys, kad tas kremas netiko jos odai. Bet tai nereikškia, kad kitoms irgi netiks.
Atsakyti
Laba mergaites 4u.gif

Gal pasidalintumet patirtim apie GUERLAIN Parure Extreme Fluid Foundation? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 02 01, 14:30)
Laba mergaites  4u.gif

Gal pasidalintumet patirtim apie GUERLAIN Parure Extreme Fluid Foundation?  4u.gif

man buvo kaip kauke ant veido, nei viena spalva normaliai netiko, Tzona blizgejo po poros val.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 01, 15:43)
man buvo kaip kauke ant veido, nei viena spalva normaliai netiko, Tzona blizgejo po poros val.

O blizgejo todel, kad Jusu oda riebi? Nes manoji ypatingai sausa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 02 01, 14:47)
O blizgejo todel, kad Jusu oda riebi? Nes manoji ypatingai sausa  ax.gif

as sia pudra siuo metu naudoju man ji labai patiko, gerai dengias, oda svyti su sia pudra 03 nr turiu, ir spalva labai naturali, smeline
mano oda sakyciau misri, ziema sausesne, o vasara riebesne pasidaro
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 02 01, 15:47)

Guerlain Parure extreme yra skirta mišriai/riebiai odai. Tai labiausiai maskuojanti ir sunkiausia pudra iš Guerlain.
Jei turite sausą odą, tai sausai skirta Parure de Lumiere, o ypatingai sausai, ta pati pudra, tik apvaliame, kaip kremo indelyje. Maskavimas toks pats, viskas taip pat, tik pati formulė riebesnė. smile.gif
Atsakyti
Mergaite! o ka pasiulytumete sausai odai (net labiau dehidruotai), kad islaikytu matiskuma ir gerai atrodytu bent jau kokias 5 val? Ne kasdienai, o vakarui smile.gif Mano naudojama Estee Lauder DW nesusitvarko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(A_lika27 @ 2013 02 02, 16:43)
Mergaite! o ka pasiulytumete sausai odai (net labiau dehidruotai), kad islaikytu matiskuma ir gerai atrodytu bent jau kokias 5 val? Ne kasdienai, o vakarui  smile.gif Mano naudojama Estee Lauder DW nesusitvarko  doh.gif

visos tos bealiejines, matines, ilgai isliekancios pudros paprastai skirtos normaliai, misriai, i riebuma odai, nors daznai rasoma, kad tinka visiems odos tipams. rasot, kad oda jusu sausa arba dehidratuota. nei viena ilgai isliekanti pudra neatrodys graziai ant issausejusios odos, nes priduos veidui dar didesni sausuma, isryskes pleiskanojimai, rauksleles ir t.t.
net nebuna tokiu pudru, kad skirta butu sausai odai ir tuo paciu matiskuma suteiktu, nes tai nesuderinama.
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 02 01, 14:47)

mano oda nera riebi rolleyes.gif
Atsakyti
likau lb nustebinta. Buvau nepatenkinta avon makiazo gaminiu kokybe. Gavau dovanu avon makiazo pagrinda luxe ir avon kompaktine pudra luxe. Atrodziau nuo sio dueto kaip is pieno plaukus. Lb patenkinta kokybe,ilgai islieka. Maniau kad bis paskutinis s.. oda pas mane normali, spuogu nera. Maskuoja ji neblogai (rekomenduoju toms, kurios susiruose i sventes ar vakarelius)
Atsakyti
Kokia pudra kasdienai galetumete rekomenduoti misriai odelei? Kad suteiktu sveiko svytejimo odai ir nebutu kaukes efekto. Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti

kazkodel manau kad tikstu avon luxe pudra(naudojant kartu ir makiazo pagrinda luxe). Ji suteikia svytejimo ir naturaliai atrodo.
Atsakyti