Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Sveikos,

daug pagyrų čia prirašyta apie Dior Nude krempudrą. Aš, deja, nesu jos bandžiusi. Bet dabar labai gundausi Dior Nude pudra (sausa). Pristatoma ji kaip mineralinė, nemažai vandens savy turinti ir irgi "foundation". Taigi galvoju, kad pagal aprašymus ir pagyras youtube galėtų būti puiki pudra dienai. Ar bandėte? Ar patenkintos?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 01 28, 22:44)
as jau pradejau i chanel'i dairytis  doh.gif kazkas nelimpa man tose dior pudrose  schmoll.gif

As pati dabar turiu Nude, bet nelimpa. Na sunaudosiu, bet Chanel Vitsliumiere 5 kart labiau patinka. Tik mano oda sausa, tai jum kazko kitokio reiktu.
Atsakyti
Noriu patarimo. Dabar naudoju Pupos Antitraccia pudra, ji man kaip ir tinka ir patinka, bet gal labiau noretusi lengvesnes pudros, ji man gal kaip ir rieboka atrodo, noris geresnio dengimo, gal labiau svytejimo pasitepus. MAstau apie chanel vitalumiere, manau pavasariui vasarai labiau chanel tiktu..Kaip jus manot?
Atsakyti
Siandien apsilankiau Sephoroj,tai jie kaip naujiena pristato Dior bb krema ir dior nude krempudra,siaip ant rankos patiko ax.gif .Gal esat naudojusios Dior bb krema? ax.gif
Atsakyti
naudojau ir tebeturiu tikrus azijietiskus/korejietiskus bb kremus, tai supratau, produktas ne mano odai. vienintelis pliusas - didelis spf (missha 42 spf), skinfood 35). netiko, nes kemsa poras, oda labai greitai blizga, kaip riebalu patepta.
beje, siandien is naujo isimylejau savo YSLteint resist wub.gif grazus odos svytejimas, be blizgesio, grazi spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 29, 17:26)
naudojau ir tebeturiu tikrus azijietiskus/korejietiskus bb kremus, tai supratau, produktas ne mano odai. vienintelis pliusas - didelis spf (missha 42 spf), skinfood 35). netiko, nes kemsa poras, oda labai greitai blizga, kaip riebalu patepta.
beje, siandien is naujo isimylejau savo YSLteint resist wub.gif grazus odos svytejimas, be blizgesio, grazi spalva wub.gif

Siandien dar uzejau i viena parduotuve ir paziurejau Armani,tai gal ta graziau atrodo designer lift,nors pati siuo metu visas atidejau i sona ir naudoju armani,nes po visu kitu atsirado nereikalingu spuogu doh.gif .Tiesa,katik dar nusipirkau bb krema is maybellines,nes ziurejau video,kad jis isvisu kitu nekemsa poras,tai paziuresiu kaip istikruju ax.gif .
Siandien dar atkeliavo Guerlain Lingerie de peau,tai jeigu spalva atitiks pasiliksiu sau ir parasysiu atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 29, 20:51)
Siandien dar uzejau i viena parduotuve ir paziurejau Armani,tai gal ta graziau atrodo designer lift,

bet jos pati nebandei? nzn, kurios noreti ar designer lift, ar lasting silk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 29, 20:57)
bet jos pati nebandei? nzn, kurios noreti ar designer lift, ar lasting silk ax.gif

As esu bandziusi,bet labai,labai senai ax.gif Jeigu neklystu netgi bonkutes kamstelis buvo kitoks,dabar toks labiau pustas ax.gif .O neturi kur isbandyti?
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 01 28, 23:16)
As pati dabar turiu Nude, bet nelimpa. Na sunaudosiu, bet Chanel Vitsliumiere 5 kart labiau patinka. Tik mano oda sausa, tai jum kazko kitokio reiktu.

mano oda misri, tai vitalumier'as netiks tikrai. svarstau apie vitalumier aqua g.gif bet cia aisku reikia bandyt ir ziuret- tiks ar ne biggrin.gif
Atsakyti
As esu nusivylusi CHANEL ir DIOR krempudrom, dabar mano favoritas LANCOME, kolkas nenuvyle wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anglis @ 2013 01 29, 22:50)
As esu nusivylusi CHANEL ir DIOR krempudrom, dabar mano favoritas LANCOME, kolkas nenuvyle  wub.gif  wub.gif

Kuri Lancome?
Atsakyti
LAncome teint miracle wub.gif
Atsakyti