Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Gavau mėginukų LANCOME IDOL ULTRA 24h, nors spalva tinkama, bet pati pudra visai nepatiko, sudėtį alkoholio yra ir bent jau man jaučiasi kvapas. dengiasi neblogai, bet iškart užtepus atrodė lyg veidas biria pudra dengtas smile.gif manau tiktų riebiai odai.
Atsakyti
kristianoj pirkau metoeritus- paprasiau, kad pudros nupiltu, sako mes nenupylinejam schmoll.gif. dave clarins pudros meginuka, o to chanel, kurio norejau- neturejo. douglas'e panoramoj nenoriai, bet nupyle dior forever pabandyt biggrin.gif

dabar klausimas- kuom dior forever skiriasi nuo dior nude? kuria geriau pasirinkti misriai (i sausesne puse) odai pavasariui-vasarai? pabandzius man forever lyg ir graziau pasidenge ant veido, per diena ne kiek nenuplauke. nude'as naturalioj sviesoj grazesni veida padare, bet ne taip ilgai issilaike g.gif sunku kazka nusprest, kai tik po 1 karta bandziau abi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(looker @ 2013 01 25, 21:56)
shiseido šviesiausias I20,
Bandykit thumbup.gif , tik manęs bloguoju neminėkit jei ne patiks ax.gif  biggrin.gif

as shiseido naudoju 020 - man ideali dabar spalva, irgi nesu megeja, kad i ruzavuma butu, puikus smelio atspalvis, tik ji man nelabai tinka, Tzona pakankamai greitai pradeda blizgeti, nors pati pudra - puiki.
bandysiu, tik dabar mastau, kurios armani noreti g.gif lasting silk, designer lift, luminous silk ar ta nauja maestro unsure.gif

QUOTE(remele @ 2013 01 26, 23:01)
Guerlain Extreme labai patiko , gerai maskuoja, drekinanti, turinti guerlain kvapa
puiki , graziai ant veido atrodanti pudra.,

man labai nepatiko, veidas atrode kaip su kauke, nei vienas atspalvis netiko, Tzona pradedavo blizgeti jau po poros val schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 27, 19:47)
as shiseido naudoju 020 - man ideali dabar spalva, irgi nesu megeja, kad i ruzavuma butu, puikus smelio atspalvis, tik ji man nelabai tinka, Tzona pakankamai greitai pradeda blizgeti, nors pati pudra - puiki.
bandysiu, tik dabar mastau, kurios armani noreti g.gif lasting silk, designer lift, luminous silk ar ta nauja maestro unsure.gif

lygtais kiek pamenu riebiai odai designer lift geriasia g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 27, 19:47)
man labai nepatiko, veidas atrode kaip su kauke, nei vienas atspalvis netiko, Tzona pradedavo blizgeti jau po poros val schmoll.gif

Maestro nusipirkau,bet ant kitos dienos grazinau verysad.gif ,jeigu neturi ka maskuoti,tai ji tinkamiausia,man ji nepatiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 28, 13:47)
Maestro nusipirkau,bet ant kitos dienos grazinau verysad.gif ,jeigu neturi ka maskuoti,tai ji tinkamiausia,man ji nepatiko verysad.gif

aha, paskaiciau, kad jis daugiau kaip teinted cream, negu foundation smile.gif ka dar isbandei, kad tiktu misriai odai? nenoriu negyvo amtiskumo, noriu tokio sveiko glow, bet kad Tzona laikytusi
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 28, 14:53)
aha, paskaiciau, kad jis daugiau kaip teinted cream, negu foundation smile.gif ka dar isbandei, kad tiktu misriai odai? nenoriu negyvo amtiskumo, noriu tokio sveiko glow, bet kad Tzona laikytusi

Ta pati norejau parasyti,kad labiau kremas su atspalviu,negu krempudra ax.gif Su armani lasting silk neturetum suklysti,bet vakar turejau revlon colorstay pabandymui,tai tikrai man patiko,palieka grazu,sveika veiduka,beto ir maskuoja mirksiukas.gif .
Kazkada esu bandziusi Mac,taipat nieko ju pudros.Nesenai buvo nuolaida,tai nusipirkau Shiseido the makeup dual balancing Nr. B20,bet galvoju,kad kemsa poras,nes kaip tik pasitepu i vakara kazkoks spuogas atsiranda,arba sutapimas verysad.gif
Atsakyti
MAC turejau: kimso poras ir atrode kaip kauke
Shiseido Dual: kimso man poras ir greitai nuplaukdavo Tz0na
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 28, 16:49)
MAC turejau: kimso poras ir atrode kaip kauke
Shiseido Dual: kimso man poras ir greitai nuplaukdavo Tz0na

Idomu,kuria MAC turejai?
Tai ,vadinasi,gerai ir as pastebejau apie Shiseido verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 28, 18:03)
Idomu,kuria MAC turejai?

studio fix
Papildyta:
QUOTE(looker @ 2013 01 28, 12:26)
riebiai odai designer lift geriasia g.gif

QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 28, 16:07)
Su armani lasting silk neturetum suklysti,

kuri bande sias abejas ir galetu palyginti?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 01 27, 20:16)
kristianoj pirkau metoeritus- paprasiau, kad pudros nupiltu, sako mes nenupylinejam  schmoll.gif. dave clarins pudros meginuka, o to chanel, kurio norejau- neturejo. douglas'e panoramoj nenoriai, bet nupyle dior forever pabandyt  biggrin.gif

dabar klausimas- kuom dior forever skiriasi nuo dior nude? kuria geriau pasirinkti misriai (i sausesne puse) odai pavasariui-vasarai? pabandzius man forever lyg ir graziau pasidenge ant veido, per diena ne kiek nenuplauke. nude'as naturali 38603060148 oj sviesoj grazesni veida padare, bet ne taip ilgai issilaike  g.gif sunku kazka nusprest, kai tik po 1 karta bandziau abi  doh.gif

Siaip Nude lengvesne ir maskavimo ir laikymo prasme. Jei siltesniam sezonui renkates, siulyciau Forever misriai i sausuma odai. Teoriskai pastaroji - visu tipu odai ir is pavadiimo turetu buti aisku, kad islieka "forever" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 01 28, 21:26)
Siaip Nude lengvesne ir maskavimo ir laikymo prasme. Jei siltesniam sezonui renkates, siulyciau Forever misriai i sausuma odai. Teoriskai pastaroji - visu tipu odai ir is pavadiimo turetu buti aisku, kad islieka "forever"  biggrin.gif

as jau pradejau i chanel'i dairytis doh.gif kazkas nelimpa man tose dior pudrose schmoll.gif
Atsakyti