Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(~Aylin @ 2013 01 23, 22:32)
kas bande? kokie atsiliepimai?
Shiseido Perfect refining
http://cdn.feeluniqu...31311778069.jpg

Kas konkrečiai domina?
Manau sausai odai netiks.
Maskuoja pakankamai, nėra kaukės efekto, greitai džiūsta, todėl reikia greitai padirbėt su ja. Su riebia-mišria oda po poros valandų lenda blizgesys. Sunaudojau ne vieną, man patiko.
Bet Giorgio Armani Designer Lift šiai dienai lygių nėra biggrin.gif
Atsakyti
Kazkada nelabai seniai rasiau, kad nusipirkau Clinique Superbalanced pudryte, tik per tamsia. Ateinu su atsiliepimais apie ja. Kaip jau rasiau pries tai, ja teko maisyti su sviesesne, kad spalva butu normali. Kadangi nieko tokio vel neissirinkau, nusipirkau Bourjois Healthy mix. Man svarbiausia buvo atrasti kazka, kas sulaiko odos matiskuma, nes anksciau pasipudravus kompaktine pudra po maziau nei valandos blizgedavau kaip nezinau kas. Taip pat buvo svarbu, kad oda tokiu ziemos periodu nuo pudros nesausetu. Kas liecia maskavima, turiu ka maskuoti, bet tam labiau naudoju maskuoklius, nes nenoriu pudros su kaukes efektu. Taigi, sumaisius sias dvi minetas pudrytes atrodo gavau tai, ko norejau. Pamirsau, ka reiskia blizgeti ir galvoti visur beeinant, kad reikia eiti pudruotis kompaktine. Matiskuma islaiko puikiai, odos nesausina, veido neberia, puikiai issilaiko ant odos. Kol kas atrodo viskas tinka idealiai. Pries tai naudojau viena HM, tai ir blizgedavau, ir oda sausedavo. Norisi tiketis, kad viskas Clinique deka. Naudoju kazkur jau menesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 01 25, 12:38)

Jei ieskote matiskumo kodel nepirkote Clinique stay matte, juk tam ji ir yra sukurta g.gif
As jau turiu, tai matiskuma islaiko puikiai, bet vistiek kazko truksta biggrin.gif ji jau i pabaiga vel esiu pirkti Even better, kuri man wub.gif Nors drauge naudoja antiblemish tai irgi labai dailiai atrodo. Puikiai pamaskuoja, gerai laikosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2013 01 25, 13:45)
Jei ieskote matiskumo kodel nepirkote Clinique stay matte, juk tam ji ir yra sukurta  g.gif 
As jau turiu, tai matiskuma islaiko puikiai, bet vistiek kazko truksta  biggrin.gif  ji jau i pabaiga vel esiu pirkti Even better, kuri man  wub.gif  Nors drauge naudoja antiblemish tai irgi labai dailiai atrodo. Puikiai pamaskuoja, gerai laikosi  4u.gif

Nepirkau del to, kad bijojau, kad gali per daug sausinti oda... Vis baidausi tu pudru skirtu grynai matinei odai, nes kakta ypatingai blizga, nosis irgi, bet tuo paciu ir labai serpetoja... Kad ir kaip as ta oda bedrekinciau.. verysad.gif
O kaip Jums su Even better matiskumo islaikymu?
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 01 25, 12:48)
Nepirkau del to, kad bijojau, kad gali per daug sausinti oda... Vis baidausi tu pudru skirtu grynai matinei odai, nes kakta ypatingai blizga, nosis irgi, bet tuo paciu ir labai serpetoja... Kad ir kaip as ta oda bedrekinciau.. verysad.gif
O kaip Jums su Even better matiskumo islaikymu?

Prasciau nei Stay matte, bet mna uztenka. Oda mano misri. Bet maskavimas man Even better geresnis, graziau atrodo ant veiduko. Nes ta matine tai jau tikrai matine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2013 01 25, 14:20)
Prasciau nei Stay matte, bet mna uztenka. Oda mano misri. Bet maskavimas man Even better geresnis, graziau atrodo ant veiduko. Nes ta matine tai jau tikrai matine smile.gif

Kai sunaudosiu savaja, meginsiu Even better. Girdejau apie ja irgi neblogu atsiliepimu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(looker @ 2013 01 25, 11:12)
greitai džiūsta, todėl reikia greitai padirbėt su ja.
Bet Giorgio Armani Designer Lift  šiai dienai lygių nėra biggrin.gif

pastebejau ta dziovimo tendencija visose shiseido pudrose, turejau dual, dabar anudoju lifting - tas pati beda, kad labai greitai dziusta
kuo armani tokia visas kitas lenkianti?
mano oda jautri, misri, greitai pradeda blizgeti Tzona (cia jau lifting is shiseido nesusitvarko), kazin armani tiktu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 25, 19:24)
pastebejau ta dziovimo tendencija visose shiseido pudrose, turejau dual, dabar anudoju lifting - tas pati beda, kad labai greitai dziusta
kuo armani tokia visas kitas lenkianti?
mano oda jautri, misri, greitai pradeda blizgeti Tzona (cia jau lifting is shiseido nesusitvarko), kazin armani tiktu? g.gif
Mano oda panašiai, jautroka, riebi, problematiška, T zona blizgi. Tiesa, reiktia paminėt, kad naudoju meteoritus sutvirtinimui, nežinau kaip būtų be jų...
Net nemoku nupasakot kuo ta Armani ypatinga, reikia pajust, pati supratau ne iš pirmo karto biggrin.gif . Labiausiai kas patinka, tai neišryškina išsausėjimų, ir nesubėga į raukšles!. Shiseido man išsausėjimų taip pat neišryškino, kita vertus didelių bėdų dėl to neturiu, bet į raukšles subėgdavo. Ir Armani tokia minkštesnė, gaivesnė ant veido. Skirtumas yra, bet Shiseido irgi patiko, nebrokuoju jos, man ji viena iš geriausių (patirtis mano nedidelė, bet šituo klausimu aš reikli ax.gif ). Armani šiek tiek mažiau maskuoja, bet pakankamai, Shiseido šiuo klausimu man atrodo kiek stipresnė g.gif
Dėl džiūvimo, tai aš dengdavau Shiseido pudrą šepetėliu, padrėkintu Bioderma ružavu vandeniu, taip man lengviau, tolygiau pasiskirstydavo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looker: 25 sausio 2013 - 20:20
ech, reikes bandyti ta armani bigsmile.gif
Papildyta:
tiesa, koki atspalvi naudojote shiseido ir koks nr armani tinka?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 25, 21:34)
ech, reikes bandyti ta armani bigsmile.gif
Papildyta:
tiesa, koki atspalvi naudojote shiseido ir koks nr  armani tinka?

Čia kiek sudėtingiau, aš Armani spalvą atsitaikiau turbūt idealiausiai, nors pirkau intenetu, 3 nr. naudoju, shiseido šviesiausias I20, pas mus parduodams, per tamsus man žiemą, ir pats atspalvis gal kazkiek ružavesnis, iš esmės geras, bet.. g.gif ne idealus mano odai, Armani toks geltonesnis, kaip tik man thumbup.gif dar ir dėl tinkamo atspalvio dar labiau vertinu ją. Sunku pas mus surast pudrą pakankamai šviesią, turinčią geltoną atspalvį.
Bandykit thumbup.gif , tik manęs bloguoju neminėkit jei ne patiks ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
As turiu Armani lasting silk nr4.5,pritariu,kad ji lengva,nekemsa poru,labai puiku,kad gali atrasti tinkama atspalvi,nes spalvu pasirinkimas didelis ax.gif .Mano sesuo jau 3buteliukus sunaudojo,nes ji nemegeja keisti krempudru,as kai megeji viska bandyti,tai neapsistoju ties viena,nors kazkada buvo mano mylimiausia krempudra.Tiksliai nepamenu,bet uz lasting silk yra kita krempudra,kuri daugiau maskuoja,gal armani Designer Lift,bet negarantuoju,nes tikslaii nepamenu,o buteliuka ismeciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2012 11 06, 23:26)
Kazkokio ypatingo liftingo as nepastebejau, ja naudoja  ir jaunesnes, kai nori pilno maskavimo, skaistinamojo efekto;  maskuoja labai gerai, tinka misriai, sausai odai

Sausai odai tokio tipo kaip Dior Sculpt yra  Dior Totale Capture, Shiseido  Radiant Lifting; asmeniskai man, labiausiai patiko Shiseido

man sculpt labai patiko oda svyti, pudra drekinanti labai faina pudra
Dior Totale Capture skystesne, reikia greiciau ant veiduko tepti isskirstyti, greitai geriasi pudryte, bet oda atrodo tokia svytinti irgi labai faina:)
Forever man ziema sausina oda, tinkanti gal vasarai, nes ziema man oda tokia su ja issausejus atrodo:(
Guerlain Extreme labai patiko , gerai maskuoja, drekinanti, turinti guerlain kvapa
puiki , graziai ant veido atrodanti pudra.,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remele: 26 sausio 2013 - 23:04