QUOTE(~Aylin @ 2013 01 25, 19:24)
pastebejau ta dziovimo tendencija visose shiseido pudrose, turejau dual, dabar anudoju lifting - tas pati beda, kad labai greitai dziusta
kuo armani tokia visas kitas lenkianti?
mano oda jautri, misri, greitai pradeda blizgeti Tzona (cia jau lifting is shiseido nesusitvarko), kazin armani tiktu?
Mano oda panašiai, jautroka, riebi, problematiška, T zona blizgi. Tiesa, reiktia paminėt, kad naudoju meteoritus sutvirtinimui, nežinau kaip būtų be jų...
Net nemoku nupasakot kuo ta Armani ypatinga, reikia pajust, pati supratau ne iš pirmo karto
. Labiausiai kas patinka, tai neišryškina išsausėjimų, ir nesubėga į raukšles!. Shiseido man išsausėjimų taip pat neišryškino, kita vertus didelių bėdų dėl to neturiu, bet į raukšles subėgdavo. Ir Armani tokia minkštesnė, gaivesnė ant veido. Skirtumas yra, bet Shiseido irgi patiko, nebrokuoju jos, man ji viena iš geriausių (patirtis mano nedidelė, bet šituo klausimu aš reikli
). Armani šiek tiek mažiau maskuoja, bet pakankamai, Shiseido šiuo klausimu man atrodo kiek stipresnė
Dėl džiūvimo, tai aš dengdavau Shiseido pudrą šepetėliu, padrėkintu Bioderma ružavu vandeniu, taip man lengviau, tolygiau pasiskirstydavo