Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Gisana @ 2013 01 22, 09:39)
Ryte pamačiau, kad baigiasi mano pudra  doh.gif užteks tik kartui. Daugiau jos nebenorėsiu kartot, noriu kažką kitko išbandyt.. Norėčiau vidutinio, labiau į sunkumą, maskavimo ir kad išlaikytų visą dieną  rolleyes.gif mišriai odai. Gal ką parekomenduotumėt? Galvoju gal išbandyt Bourjois HM  rolleyes.gif

HM tai nelabai į sunkumą maskavimas, ji tokia lengvesnė, nestipriai maskuojanti. Man ji išsilaiko visą dieną, nors dauguma skundžiasi, kad greitai nuplaukia. O parekomenduot neturiu ką cool.gif Essence mineralinę irgi subaigei? Arba jaučiu per tamsus atspalvis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 01 22, 08:39)
Ryte pamačiau, kad baigiasi mano pudra  doh.gif užteks tik kartui. Daugiau jos nebenorėsiu kartot, noriu kažką kitko išbandyt.. Norėčiau vidutinio, labiau į sunkumą, maskavimo ir kad išlaikytų visą dieną  rolleyes.gif mišriai odai. Gal ką parekomenduotumėt? Galvoju gal išbandyt Bourjois HM  rolleyes.gif

Galeciau rekomenduot Lancome teint idole ultra 24 h. gerai maskuoja , laikosi puikiai, tinka misresniai riebesnei odytei , nors taso visiems odos tipams, puikios teksturos, labai taupus buteliukas, nedaug jos reikia veidukui
labai gera
user posted image
Atsakyti
mano oda misri, as sita Lancome kaip tik dabar beveik kasdien naudoju 4u.gif siaip patinka, tik bent jau man paryskina dehidratavusias vietas smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Tikiuosi, kam nors šis komentaras pravers 4u.gif
Niekad nesupratau, kaip atrodo reiškinys, kuomet pudra kemša poras, kol neišbandžiau užsienio blog'uose gan giriamos Neutrogena Healthy Skin Liquid kreminės pudros.
user posted image
Po vieno ar dviejų panaudojimų jau prikildavo spuogų ten, kur jų niekad nebūdavo - ant skruostų! doh.gif Bandžiau kelis kartus su nedidelėm pertraukom tą pudrą panaudot, nes galvojau čia koks stresas, ar pms'as veikia, bet kiekvieną kartą sulaukdavau vienodos odos reakcijos. Mečiau bandymus, grįžau prie senųjų/laiko patikrintų produktų - viskas susitvarkė.

Ps. Mano oda normali/mišri 4u.gif Prieš tai ilgą laiką naudojau Bourjois Healthy Mix ir Revlon Colorstray pudras ir jokių problemų neturėjau.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2013 01 21, 23:26)
Nezinau nuo ko tai priklauso, bet kartais ir man, jei ilga diena buna, tai atsiranda tie paserpetojimai ir paplaukimai ant smakro ir zandu.. bet ne visada smile.gif

siryt pagalvojau- gal cia del to, kad nefiksavau jokia biria pudra? reikes dar pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
Gisana,ka is paskutiniu pudru naudojai?As siuo metu naudoju,tiksliau maisau Bourjois su kitom pudrom,bet jeigu viena tik ja uzsitepu,tai greitai nuplaukia verysad.gif

Ketus,maciau naudojot revlon colorstay,koki atspalvi turejot? mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 22, 15:22)
Gisana,ka is paskutiniu pudru naudojai?As siuo metu naudoju,tiksliau maisau Bourjois su kitom pudrom,bet jeigu viena tik ja uzsitepu,tai greitai nuplaukia verysad.gif

Revlon Colorstay whipped, po to paprastas Colorstay pudras, bet atsibodo biggrin.gif whipped šiaip patiko, gerai laikėsi ir gerai maskavo, bet kaip sakiau - atsibodo biggrin.gif dar turiu ELDW, bet naudosiu vasarą, nes dabar ji per tamsi man rolleyes.gif nepataikiau su atspalviu kai pirkau biggrin.gif šiaip ji irgi man patiko. Tik gal kiek per sunki.
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 01 22, 14:31)
Revlon Colorstay whipped, po to paprastas Colorstay pudras, bet atsibodo  biggrin.gif whipped šiaip patiko, gerai laikėsi ir gerai maskavo, bet kaip sakiau - atsibodo  biggrin.gif dar turiu ELDW, bet naudosiu vasarą, nes dabar ji per tamsi man  rolleyes.gif nepataikiau su atspalviu kai pirkau  biggrin.gif šiaip ji irgi man patiko. Tik gal kiek per sunki.

As noriu isbandyti colorstay,bet taip bijau prasauti su atspalviu verysad.gif ,kad siuo metu turiu 6 buteliukus nauju krempudru ir visu skirtingi atspalviai verysad.gif .ELDW taipat esu bandziusi,bet labai senai,tai pamenu,kad gerai maskavo,gerai laikesi,bet ,manau,kad taipat kiekvienai dienai sunki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 22, 14:22)
Ketus,maciau naudojot revlon colorstay,koki atspalvi turejot? mirksiukas.gif

150 Buff. Mano oda šviesi (bet ne porcelianinė) su gelsvu atspalvu, turiu strazdanėlių, o pagooglinus pasirodė, kad 110 ivory labiau į rūžavumą linkus, todėl rinkausi buff smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ketus @ 2013 01 22, 14:58)
150 Buff. Mano oda šviesi (bet ne porcelianinė) su gelsvu atspalvu, turiu strazdanėlių, o pagooglinus pasirodė, kad 110 ivory labiau į rūžavumą linkus, todėl rinkausi buff smile.gif

ne manęs klausė ber pritarsiu kad 110 į rausvuma, aš pati šviesiaodė tai turiu 110 ir 180(ši tai graži spalva) numeriukus ir juos tarpusavy maišau, gaunu idealiai atitinkančia spalva:)
Atsakyti
kas bande? kokie atsiliepimai?
Shiseido Perfect refining
user posted image
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 22, 14:55)
As noriu isbandyti colorstay,bet taip bijau prasauti su atspalviu verysad.gif ,kad siuo metu turiu 6 buteliukus nauju krempudru ir visu skirtingi atspalviai verysad.gif .ELDW taipat esu bandziusi,bet labai senai,tai pamenu,kad gerai maskavo,gerai laikesi,bet ,manau,kad taipat kiekvienai dienai sunki ax.gif

as naudoju sand beige, labai gera spalva drinks_cheers.gif ziemai gal vos tamsoka, sekanti karta meginsiu buff arba nude
Atsakyti