QUOTE(Feline @ 2013 01 20, 13:05)
as taip pat dabar mastau apie NUDE, nes greit baigsiu Lancome Photogenic , kuri labai patiko.
Dabar radau nemazai atsiliepimu, kad NUDE gana greitai dziusta ir galutinis vaizdas gana matinis su ja
va tai ir atbaido, nes Dior pudra apibudina kaip suteikiancia lengvo svytejimo.
O NUDE ar nepanasi i Lancome teint miracle? Nes pagal aprasyma pastaroji turetu taip pat suteikt svytejimo, bet man ant odos ji buvo gana matine ir per sunki
Gal yra bandziusiu Lancome Photogenic ir Dior Nude, butu idomu isgirst atsiliepima
siandien NUDE uzsitepiau- matine, bet nepasakyciau, kad visai jau kauke ant veido padarytu
man efektu labai panasi i revlon colorstay, tik tekstura lengvesne, zymiai maloniau tepasi ir pati pudra lengvesne. lancome nebandziau
QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 20, 22:52)
O gal zinote kokiose kosmetikos parduotuvese butu galima isigyti meginuku, mokamai ar nemokamai... Nes neisivaizduoju kaip tokiame apsvietime issirinkti tinkama pudra, jau buvo keli nevyke bandymai
mane irgi LABAI domina sitas klausimas
dabar bandau nauja pudra issirinkti, tai douglas'e paslapciom pyliausi dior nude i kontaktiniu lesiu konteineri
kaip vagile jauciaus, tiesa sakant
bet buciau to nepadarius- nebuciau suzinojus, kad parduotuvej idealiai atrodes atspalvis realybej mane daro panasia i morka. o cia gi ne JAV, pabandytos high endines kosmetikos atgal niekas nepriima