Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(amber123 @ 2013 01 18, 18:48)
Nu va, isbandziau normaliai ir galiu 99% teigti, kad nusipirkau senaja Nude formule  doh.gif  verysad.gif

as taip pat dabar mastau apie NUDE, nes greit baigsiu Lancome Photogenic , kuri labai patiko.
Dabar radau nemazai atsiliepimu, kad NUDE gana greitai dziusta ir galutinis vaizdas gana matinis su ja unsure.gif va tai ir atbaido, nes Dior pudra apibudina kaip suteikiancia lengvo svytejimo.
O NUDE ar nepanasi i Lancome teint miracle? Nes pagal aprasyma pastaroji turetu taip pat suteikt svytejimo, bet man ant odos ji buvo gana matine ir per sunki g.gif

Gal yra bandziusiu Lancome Photogenic ir Dior Nude, butu idomu isgirst atsiliepima smile.gif
Atsakyti
Isbandziau Clarins everlasting - su spalva prasoviau biskiuka doh.gif dengiasi labai graziai, maskuoja laabai gerai (panasiai kaip EL DW) bigsmile.gif isslaikyt neissilaiko tiek, kiek EL DW. Ir BUTINA tepti drekinamaji krema, nes kitaip sutrauks oda (sausiaodems netinka). Bet siaip kokie 9/10. thumbup.gif

Rimmel long lasting 25 hours (kazkaip taip vadinasi biggrin.gif ) - maskuoja, neblogai dengiasi, bet bendras vaizdas nelabai schmoll.gif ir nesilaiko schmoll.gif 6/10.

Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2013 01 20, 13:05)
as taip pat dabar mastau apie NUDE, nes greit baigsiu Lancome Photogenic , kuri labai patiko.
Dabar radau nemazai atsiliepimu, kad NUDE  gana greitai dziusta ir galutinis vaizdas gana matinis su ja  unsure.gif  va tai ir atbaido, nes Dior pudra apibudina kaip suteikiancia lengvo svytejimo.
O NUDE  ar nepanasi i Lancome teint miracle? Nes pagal aprasyma pastaroji turetu taip pat suteikt svytejimo, bet man ant odos ji buvo gana matine ir per sunki  g.gif

Gal yra bandziusiu Lancome Photogenic ir Dior Nude, butu idomu isgirst atsiliepima  smile.gif

siandien NUDE uzsitepiau- matine, bet nepasakyciau, kad visai jau kauke ant veido padarytu g.gif man efektu labai panasi i revlon colorstay, tik tekstura lengvesne, zymiai maloniau tepasi ir pati pudra lengvesne. lancome nebandziau mirksiukas.gif

QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 20, 22:52)
O gal zinote kokiose kosmetikos parduotuvese butu galima isigyti meginuku, mokamai ar nemokamai... Nes neisivaizduoju kaip tokiame apsvietime issirinkti tinkama pudra, jau buvo keli nevyke bandymai doh.gif

drinks_cheers.gif mane irgi LABAI domina sitas klausimas biggrin.gif dabar bandau nauja pudra issirinkti, tai douglas'e paslapciom pyliausi dior nude i kontaktiniu lesiu konteineri unsure.gif kaip vagile jauciaus, tiesa sakant doh.gif bet buciau to nepadarius- nebuciau suzinojus, kad parduotuvej idealiai atrodes atspalvis realybej mane daro panasia i morka. o cia gi ne JAV, pabandytos high endines kosmetikos atgal niekas nepriima schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2013 01 20, 14:05)
Gal yra bandziusiu Lancome Photogenic ir Dior Nude, butu idomu isgirst atsiliepima  smile.gif

As bandzius ir ta ir ta.. tai jos man skiriasi smile.gif atvirai pasakius, net nzn kuri labiau patinka.. Photogenic spava deja netinka.. 01 per sviesi, o 02 negraziai ziuris.. tekstura patinka tiek naujosios Nude tiek lancome smile.gif mano oda dehidratuota.. issausejimai labai matos, jei dedu netinkama pudra, arba tinkamai neparuosiu odos pries tai smile.gif Bet turbut sakyciau, kad Lancome Photogenic labiau tinka sausai odai, nei Dior Nude
Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2013 01 21, 13:25)
siandien NUDE uzsitepiau- matine, bet nepasakyciau, kad visai jau kauke ant veido padarytu  g.gif man efektu labai panasi i revlon colorstay, tik tekstura lengvesne, zymiai maloniau tepasi ir pati pudra lengvesne. lancome nebandziau  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ji palieka labai idomu rezultata ant odos sakyciau.. matini, bet ne kauke ir toki vis tiek lyg svytinti.. satinini sakyciau/barchatini gal g.gif tepant labai greit dziusta.. greit reik itrint biggrin.gif bent jau man.. cia as kalbu apie naujaja formule.. senoji Nude daug skystesne, maziau maskuojanti.. Nauja formule man asmeniskai labiau patinka
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2013 01 21, 20:06)
As bandzius ir ta ir ta.. tai jos man skiriasi smile.gif atvirai pasakius, net nzn kuri labiau patinka.. Photogenic spava deja netinka.. 01 per sviesi, o 02 negraziai ziuris.. tekstura patinka tiek naujosios Nude tiek lancome smile.gif mano oda dehidratuota.. issausejimai labai matos, jei dedu netinkama pudra, arba tinkamai neparuosiu odos pries tai  smile.gif Bet turbut sakyciau, kad Lancome Photogenic labiau tinka sausai odai, nei Dior Nude
Papildyta:
drinks_cheers.gif ji palieka labai idomu rezultata ant odos sakyciau.. matini, bet ne kauke ir toki vis tiek lyg svytinti.. satinini sakyciau/barchatini gal  g.gif tepant labai greit dziusta.. greit reik itrint biggrin.gif bent jau man.. cia as kalbu apie naujaja formule.. senoji Nude daug skystesne, maziau maskuojanti.. Nauja formule man asmeniskai labiau patinka

amber123, o kaip naujoji Dior laikosi per diena? as turiu sena, tai man ji visai patinka smile.gif
Atsakyti
Aš vis renkuos ir renkuos, bet galiausiai išsirenku tą pačią Loreal true match
Labai gerai tinka spalva, puikiai išsilaiko, oda mano mišri labiau į sausesnės pusę, bet nesausina, neišryškina šerpetojimų ir pan., išsilaiko visą dieną, nelieka kaukės efekto, nekemša porų. O kaina išvis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 01 21, 21:15)
Aš vis renkuos ir renkuos, bet galiausiai išsirenku tą pačią Loreal true match
Labai gerai tinka spalva, puikiai išsilaiko, oda mano mišri labiau į sausesnės pusę, bet nesausina, neišryškina šerpetojimų ir pan., išsilaiko visą dieną, nelieka kaukės efekto, nekemša porų. O kaina išvis  thumbup.gif

na as kaip tik sia pirma karta isbandziau siandien, tai kolkas man nepatinka, bet neskubu nuteisti nes mano oda isiap labai durniuoja dabar tai nusauseja, serpetoja tai issiriebaluoja ir t.t. tai pabandysiu ilgelaiu panaudoti gal pasikeis nuomone. adar sandeliuke turiu ilumi magique ar kaip ten vadinasi tai isbandysiu rytoj.
Atsakyti
QUOTE(A_lika27 @ 2013 01 21, 21:11)
amber123, o kaip naujoji Dior laikosi per diena? as  turiu sena, tai man ji visai patinka  smile.gif

Neblogai sakyciu.. mano oda neriebi, tai aplamai neturiu problemu su laikymu smile.gif as naujosios dosnu meginuka turiu, tai is to sprendziu.. o senos formules nusipirkus esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2013 01 21, 21:49)
Neblogai sakyciu.. mano oda neriebi, tai aplamai neturiu problemu su laikymu  smile.gif as naujosios dosnu meginuka turiu, tai is to sprendziu.. o senos formules nusipirkus esu  smile.gif

aciu smile.gif reiks isbandyti, nors ant mano nesuprantamos odos net EL Double wear nesilaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(A_lika27 @ 2013 01 21, 20:11)
amber123, o kaip naujoji Dior laikosi per diena? as  turiu sena, tai man ji visai patinka  smile.gif

o man tai nekaip schmoll.gif ryte apie 8 daziausi, vakare apie 8 jau nuo smakro ir paplaukus pudra, ir kazkokie paserpetojimai atsirado, pudra tokiais zvyneliais liko pasidengus. diena apie 13:30 irgi nebebuvo jau to sviezio ir grazaus vaizdo schmoll.gif
kazkaip nezinau, uz tokia kaina as tikejausi tikrai stebuklingos pudros biggrin.gif kol kas revlon'as i vienus vartus diorui lotuliukas.gif turiu uzsisakius meginuku kruva, tai gal dar pakeisiu nuomone g.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 01 22, 00:00)
o man tai nekaip  schmoll.gif ryte apie 8 daziausi, vakare apie 8 jau nuo smakro ir paplaukus pudra, ir kazkokie paserpetojimai atsirado, pudra tokiais zvyneliais liko pasidengus. diena apie 13:30 irgi nebebuvo jau to sviezio ir grazaus vaizdo  schmoll.gif

Nezinau nuo ko tai priklauso, bet kartais ir man, jei ilga diena buna, tai atsiranda tie paserpetojimai ir paplaukimai ant smakro ir zandu.. bet ne visada smile.gif
Atsakyti
Ryte pamačiau, kad baigiasi mano pudra doh.gif užteks tik kartui. Daugiau jos nebenorėsiu kartot, noriu kažką kitko išbandyt.. Norėčiau vidutinio, labiau į sunkumą, maskavimo ir kad išlaikytų visą dieną rolleyes.gif mišriai odai. Gal ką parekomenduotumėt? Galvoju gal išbandyt Bourjois HM rolleyes.gif
Atsakyti