Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(evelinki @ 2013 01 17, 22:00)
tragedija, tuo kad isryskindavo sausas vietas ar kuo? Bet kaip keista, nes zinau zmogu, kurio normali oda i sausuma ir jai tobulai tinka.

o kokia tinkama?

labai matės ant sausos odos.

jei pleiskanoja, vadinas, priežiūra netinkama kažkuom. Reiktų pirma pleiskanojimą susitvarkyt smile.gif
jei nereik maskavimo, siūlyčiau išbandyt YSL Teint eclat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 01 17, 22:39)
Man ir senoji faina bigsmile.gif. Dėl skystumo/tirštumo negaliu būti visai tikra, nes prisiminiau, kad lyginau su senosios likučiu buteliuke unsure.gif. Bent 010 new ant mano plaštakos šviesesnė nei senoji.
Taip, paprasta išsiaiškinti. 4u.gif

Nu va, isbandziau normaliai ir galiu 99% teigti, kad nusipirkau senaja Nude formule doh.gif verysad.gif siaip viskas ok .. pudra tikrai kaip antra oda..kazin kodel as jos seniau nebuvau bandzius g.gif dar gal gera rezultata dave ir tai, kad pries tai dejau labai gera japoniska kauke, kuri padrekina labai ir t.t ir Clarins aliejuka sausai odai, tai oda kaip niekad buvo prisotinta dregmes.. bet esme ta, kad pudra super atrodo ant odos tik vienas minusiukas, kad spalva man vis gi sviesoka (naujos formules 020 daug tamsesne) ir ciut ciut per skysta.. naujoji daugiau maskuoja, nors lygiai taip pat nesimato jos ant odos.. bet pagal konsistencija daug tokia riebesne geraja prasme.. ziuresiu kaip dabar laikysis vakaro eigoj.. gal ir gerai, kad per klaida ja isigyjau lotuliukas.gif
Atsakyti

jei pleiskanoja, vadinas, priežiūra netinkama kažkuom. Reiktų pirma pleiskanojimą susitvarkyt smile.gif
jei nereik maskavimo, siūlyčiau išbandyt YSL Teint eclat g.gif
[/quote]

o kaip YSL Teint Touche Eclat laikosi per diena? Turejau meginuka, bet nelabai supratau g.gif ar tai svitejimas, ar odos blizgesis smile.gif
Atsakyti
Iš visų minėtų pudrų labiausiai man prie širdies (o gal turėčiau sakyti - prie veido biggrin.gif ) Dior Forever thumbup.gif Patogiausiai dengiasi ir oda gražiausiai bei sveikiausiai su ja atrodo (mano oda mišri - nosytė šiek tiek linkusi blizgėti, o skruostai sausoki). Tai Forever šiuo metu ir naudoju. Nors labai smalsu išbandyti naująją Nude, tik, deja, į Lietuvos grožio parduotuves, kaip man konsultantės sakė, neįveža šviesiausio jos atspalvio, tad teks siųstis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Musicalibra @ 2013 01 19, 00:27)
Nors labai smalsu išbandyti naująją Nude, tik, deja, į Lietuvos grožio parduotuves, kaip man konsultantės sakė, neįveža šviesiausio jos atspalvio, tad teks siųstis  unsure.gif

"Douglas" yra 010.
Atsakyti
O as galvoju isbandyti -revlon colorstay COMBINATION/OILY SKIN,taciau nezinau kuria spalva imti ,110 Ivory ar 150 buff.Ar tarp ju didelis skirtumas?Gal kas turit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(A_lika27 @ 2013 01 18, 20:00)
o kaip YSL Teint Touche Eclat laikosi per diena?  Turejau meginuka, bet nelabai supratau  g.gif ar tai svitejimas, ar odos blizgesis  smile.gif

Labai faina pudryte wub.gif. Ji tinka sausai, misriai i sausuma odai.
Uzfiksavus lengva, fiksuojancia pudra man puikiai issilaiko. Ji priduoda skaistumo, sveikos, svytincios odos efekta. Ji is lengvesniu pudru, jei nereikia didelio maskavimo, bet ja galima sluoksniuoti, isgauti didesni maskavima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 19 sausio 2013 - 20:43
QUOTE(A_lika27 @ 2013 01 18, 21:00)
o kaip YSL Teint Touche Eclat laikosi per diena?  Turejau meginuka, bet nelabai supratau  g.gif ar tai svitejimas, ar odos blizgesis  smile.gif

Ji yra labai lengva pudra, suteikia sveika svytejima.. ir oda gali pablizgeti dienos eigoj, jei labiau i misruma jusu oda smile.gif reiktu trb uztvirtint kompaktine
Atsakyti
O si dior nude naujoji ar senoji?
user posted image
Turejau kazkur pries metus tai labai patiko sia pirkau is cia
Truputi isgasdinot del numeracijos doh.gif Emiau net neziurejus 021, nes senosios tiko idealiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 20 sausio 2013 - 10:06
QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 19, 20:12)
O as galvoju isbandyti -revlon colorstay COMBINATION/OILY SKIN,taciau nezinau kuria spalva imti ,110 Ivory ar 150 buff.Ar tarp ju didelis skirtumas?Gal kas turit? g.gif

Tamsumo prasme gal ir nedidelis skirtumas, bet man regis, kad ivory yra labiau į rausvumą, pati žiemos periodu buff naudoju, tai jokio rausvumo nepastebėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A_lika27 @ 2013 01 18, 20:00)

ant vakaro tikrai blizgėjimas ir toks jau labai negražus schmoll.gif

QUOTE(AZURA @ 2013 01 19, 20:32)
Labai faina pudryte wub.gif. Ji tinka sausai, misriai i sausuma odai.
Uzfiksavus lengva, fiksuojancia pudra man puikiai issilaiko. Ji priduoda skaistumo, sveikos, svytincios odos efekta. Ji is lengvesniu pudru, jei nereikia didelio maskavimo, bet ja galima sluoksniuoti, isgauti didesni maskavima.

bent jau man sluoksniuojant ji matosi ant veido. Turiu BD20, turėtų būt į geltonumą, bet toli gražu.
man ji nebepatinka, kai nusipirkau Shiseido lifting schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 01 20, 11:25)
ant vakaro tikrai blizgėjimas ir toks jau labai negražus  schmoll.gif
bent jau man sluoksniuojant ji matosi ant veido.

hm g.gif As sluoksniuoju, man nesimato
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 20 sausio 2013 - 11:47