Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(kumiko @ 2013 01 17, 18:45)
sauniai jus cia aprasete thumbup.gif o tai kokia siuo metu naudojate?

Ir dar koks odos tipas?
Atsakyti
QUOTE(Musicalibra @ 2013 01 17, 14:10)
Štai mano nuomonė apie naudotas kremines pudrytes:

koks saunus review bigsmile.gif mane taip pat domina kokia pudra dabar naudojate? ax.gif
Atsakyti
As per klaida nusipirkau senaja Dior Nude.. doh.gif doh.gif kazkaip itariau, kad taip gali buti, nes pasirode daug skystesne ir sviesesne (nors ziurejau ta pati nr, kuri buvau bandzius), bet pagalvojau, kad kaltas apsvietimas.. dar klausiau, ar cia atnaujintas varijantas, tai suburbejo, kad taip.. bet viskas vyko uzsenyje, tai tikiu, nlb ir suprato ko klausiu.. doh.gif tikiuosi tiks sita, kaip ir patiko ana verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2013 01 17, 21:20)
As per klaida nusipirkau senaja Dior Nude..  doh.gif  doh.gif kazkaip itariau, kad taip gali buti, nes pasirode daug skystesne ir sviesesne (nors ziurejau ta pati nr, kuri buvau bandzius), bet pagalvojau, kad kaltas apsvietimas.. dar klausiau, ar cia atnaujintas varijantas, tai suburbejo, kad taip.. bet viskas vyko uzsenyje, tai tikiu, nlb ir suprato ko klausiu..  doh.gif tikiuosi tiks sita, kaip ir patiko ana verysad.gif

Man naujosios nr. 010 spalva pasirodė šviesesnė ir pudra skystesnė. unsure.gif
Kai gavau mėginuką pabandyt, dar keliskart klausiau, ar tai naujoji "Dior Nude" - irgi kažką suburbėjo, bet paskui įsitikinau, kad bandžiau naują smile.gif.
Na, nerašo ant pakuočių "New Nude".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 17 sausio 2013 - 19:44
QUOTE(evelinki @ 2013 01 17, 17:57)
na va, ir as tokios neisryskinancios sausu vietu ieskau, ir galvojau sia kaip tik pirkti.

man mišriai su į sausuma oda ši pudra buvo tragedija
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 01 17, 20:44)
Man naujosios nr. 010 spalva pasirodė šviesesnė ir pudra skystesnė. unsure.gif
Kai gavau mėginuką pabandyt, dar keliskart klausiau, ar tai naujoji "Dior Nude" - irgi kažką suburbėjo, bet paskui įsitikinau, kad bandžiau naują smile.gif.
Na, nerašo ant pakuočių "New Nude".

Keista.. g.gif nu ryt isbandyt reiks normaliai.. nes pvz ta tikra naujoji kiek bandziau cia, Lietuvoj, tai tikrai 020 tamsesne spalva ir tirstesne pati pudra.. o sita, kur pirkau uzsenyje sviesesne ir skystesne.. nu tikrai skirias verysad.gif nzn.. ai nesuprasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2013 01 17, 22:46)
Keista..  g.gif nu ryt isbandyt reiks normaliai.. nes pvz ta tikra naujoji kiek bandziau cia, Lietuvoj, tai tikrai 020 tamsesne spalva ir tirstesne pati pudra.. o sita, kur pirkau uzsenyje sviesesne ir skystesne.. nu tikrai skirias  verysad.gif nzn.. ai nesuprasi lotuliukas.gif

Man irgi iš pradžių pasirodė, kad nauja 010 tamsesnė, bet nė velnio - tik aš pati dabar, žiemą labai nušviesėjusi biggrin.gif. Dienos šviesoje užtepiau ant rankos naujos iš indelio ir senos iš buteliuko - nauja šviesesnė.
Kai naudojau "Dior Nude", visokių minčių buvo, bet pabaigus liko noostalgija wub.gif. Tikrai faina pudra ir man labai patiko. Tik tas alkoholis kad jį kur. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 01 17, 21:55)
Man irgi iš pradžių pasirodė, kad nauja 010 tamsesnė, bet nė velnio - tik aš pati dabar, žiemą labai nušviesėjusi biggrin.gif. Dienos šviesoje užtepiau ant rankos naujos iš indelio ir senos iš buteliuko - nauja šviesesnė.
Kai naudojau "Dior Nude", visokių minčių buvo, bet pabaigus liko noostalgija wub.gif. Tikrai faina pudra ir man labai patiko. Tik tas alkoholis kad jį kur. doh.gif

g.gif nu vat idomumo delei palyginciu poryt ta kur pirkau (ir kur galvoju, kad senos formules) ir naujos formules thumbup.gif gal as ir klystu.. bet 99% esu tikra, kad uzsenyje nusipirkau senos formules pudra.. nes konsistencija labai skiriasi dar plius.. gal buvo uzsilikus kokia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 17 sausio 2013 - 21:15
QUOTE(amber123 @ 2013 01 17, 23:14)
g.gif nu vat idomumo delei palyginciu poryt ta kur pirkau (ir kur galvoju, kad senos formules) ir naujos formules thumbup.gif gal as ir klystu.. bet 99% esu tikra, kad uzsenyje nusipirkau senos formules pudra.. nes konsistencija labai skiriasi dar plius.. gal buvo uzsilikus kokia verysad.gif

Man ir senoji faina bigsmile.gif. Dėl skystumo/tirštumo negaliu būti visai tikra, nes prisiminiau, kad lyginau su senosios likučiu buteliuke unsure.gif. Bent 010 new ant mano plaštakos šviesesnė nei senoji.
Taip, paprasta išsiaiškinti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 17 sausio 2013 - 21:40
QUOTE(Vitulka @ 2013 01 17, 21:44)
man mišriai su į sausuma oda ši pudra buvo tragedija

tragedija, tuo kad isryskindavo sausas vietas ar kuo? Bet kaip keista, nes zinau zmogu, kurio normali oda i sausuma ir jai tobulai tinka.

o kokia tinkama?
Atsakyti
Luminous dilk naudoju,turiu zinok ka maskuot truputi,bet as visad maskuokli naudoju,nu man ji super,graziai,gaiviai atrodo veidas,nesubega i poras ,issilaiko gerai,kaukes efekto nera,nu zodxiu super ji man
Atsakyti
gal esat isbande artistry biria pudra ar makiazo pagrinda? g.gif ka galit pasakyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 18 sausio 2013 - 13:28