Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

vien iš smalsumo išbandžiau Bourjois 10hour sleep effect pudrą. Nepatiko, nes:
1. siaubingai blizga veidas su ja, mano oda mišri, tai palyginimui su bourjois ima blizgėti po mažiau nei valandos, o su revlon išsilaiko neblizgėjus apie 3 valandas, o su estee lauder dw - ir dar ilgiau;
2. labai skysta, trūksta maskavimo mano požiūriu;
3. čia labai individualu, bet man ji labai smirda.
Atsakyti
TRecia diena bandau No7 Beautifully Matte pudryte riebiai odai. Spalva nustate su aparaciuku bigsmile.gif nesigilinau kaip jis veikia, bet spalva puikia parinko smile.gif Apie pudryte - dengiasi labai lengvai ir lygiai su sepeteliu, veidas buna matinis ir islieka visa diena, negu kaip su kitom purom, nereikia net jokios birios ant virsaus uzfiksavimui. Taip pat nereikia net maskuoklio kasdieniam naudojimui visas raudonas demeles uzmaskuoja , net ir vakariniam makiazui jauciu nenaudociau maskuoklio ax.gif Pudra su salycilio rugstimi ir turi spf15. Daugiau neieskosiu ir pirksiu sia 4u.gif
UK konsultantes labai patinka man - MAC parduotuveje parinkusi maskuokli ir pudryte pasiule pirma pabandyti prekes ir sugristi jei patiks, nepirso iskarto pirkti, Clinique grazina pinigus jei produktas netiko nusipirkus pilna pakuote, No7 ipylusi pudros i indeli irgi pasiule pirma isbandyti pudryte ir neskubeti pirkti maskuoklio. O LT - tik pirk pirk, ir dar kai nutaiko spalva,tai nezinai kur poto deti kai namie isbandai, aisku jei meginelio pries tai neturejai...
Atsakyti
mergaites, gal kas naudoja Dior Forever pudra?reiktu atsiliepimo, kokiai odai naudojat ir kaip laikosi ji? smile.gif
Atsakyti
sveikos,
reikia patarimo 4u.gif ...
domina spalvytes nr? ieskojau nete, bet nelabai kas... taip ir nesupratau iki galo. Geltona kazkiek supratau....gal kas susidurete?
chanel innocence compact 20 clair cameo. Ar tinka sviesiai odai, naudojanciai 10 numeriukus? Ar visgi atrodys labai nenaturaliai, tamsoka? g.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2013 01 16, 13:53)
sveikos,
reikia patarimo 4u.gif ...
domina spalvytes nr? ieskojau nete, bet nelabai kas... taip ir nesupratau iki galo. Geltona kazkiek supratau....gal kas susidurete?
chanel innocence compact 20 clair cameo. Ar tinka sviesiai odai, naudojanciai 10 numeriukus? Ar visgi atrodys labai nenaturaliai, tamsoka? g.gif
aciu

tamsoka.

Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 12 20, 21:33)
su kanebo pastebimi tampa serpetojimai, be to maskavimo tikrai mazai  smile.gif cia kanebo sensai fluid finish. beet nekemsa poru ir siaip tai mano mylimiausia iki siol rasta pudra..

bet ji vandes pagrindu, tai kaip tik drekinanti turetu buti, kaip cia taip ji isryskina serpetojimus?
Atsakyti
Man is bandytu labiausia patinka chanel ir armani,armani isvis likau suzaveta,net drauge klause kokia naudoju sako isduok,nes atrodo nerealiai.....
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2013 01 16, 23:47)
bet ji vandes pagrindu, tai kaip tik drekinanti turetu buti, kaip cia taip ji isryskina serpetojimus?

neisivaizduoju kodel. as tiesa sakant nesu bandzius pudros, kuri neisryskintu sausu vietu rolleyes.gif
Atsakyti
Štai mano nuomonė apie naudotas kremines pudrytes:

1. Diorskin Forever Flawless Perfection Fusion Wear Makeup
Pliusai:
> labai patogu padengti - pudra greitai nudžiūsta ir paprasta dėti papildomą sluoksnį, jei reikia;
> pakankamai drėkina odą, nėra sausumo, tempimo ar kaukės pojūčio;
> ilgai išsilaiko, suprakaitavus nenubėga ir nepabąla - sportuodavau su ja ir tikrai puikiai išsilaikydavo;
> malonaus kvapo;
> oda atrodo sveikai - nei pernelyg matinė, nei per daug švytinti.
Minusai:
> padengus veidą, po kurio laiko šiek tiek patamsėja;
> mano oda labai šviesi, todėl net šviesiausias atspalvis (ivory 010) man šiek tiek per tamsus;
> kadangi turiu mišrią odą, pastebėjau, kad T zona po kurio laiko pradėdavo šiek tiek blizgėti.

2. Diorskin Nude Fresh Glow Hydrating Makeup (senoji Nude)
Pliusai ir minusai:
tokie patys, kaip Forever'io, skirtumas tik tas, kad Nude yra lengvesnė ir skystesnė.

3. La Prairie Anti Aging Foundation
Pliusai:
> konsultantė patikino, kad ši pudra tinkama visoms amžiaus grupėms, todėl ir nusprendžiau ją išbandyti (pati priklausau 20-30 m. amžiaus grupei);
> ši pudra turi labai šviesų atspalvį, kuo pasigirti gali nedaugelis gamintojų;
> gerai drėkina, nėra sausumo pojūčio;
> spalva išlieka tokia pati, kaip ir ką tik užtepus.
Minusai:
> nepatogiai dengiasi - ilgai nenudžiūsta, todėl, jei prireikia papildomo sluoksnio, jau iškyla problemų;
> labai nepatvari - palietus veidą, pudra taip ir lieka ant pirštų;
> T zona po kurio laiko imdavo šiek tiek blizgėti.

4. Clarins Everlasting Foundation
Pliusai:
> labai patogiai dengiasi - greitai nudžiūsta, patogu pataisyti;
> turi šviesų atspalvį, tinkamą mano odai;
> pudros spalva išlieka tokia, kokia buvo;
> T zona net ir po visos dienos išlikdavo matinė;
> malonaus kvapo.
Minusai:
> neįmanoma tepti prieš tai nesudrėkinus odos kremu - pudra labai sausina odą, jaučiamas tempimo pojūtis.
> odai sudrėkus, pudra pabąla ir nuteka.

4. Maybelline Dream Satin Liquid
Pliusai:
> turi šviesų atspalvį;
> spalva po kurio laiko nepakinta.
Minusai:
> labai nepatvari;
> lipni ir sunkoka - visą laiką tiesiog jauti, jog esi su pudra.

5. Max Factor Face Finity All Day Flawless 3 in 1 Foundation
Pliusai:
> jei oda dėl nesudrėksta, išsilaiko ilgai;
> išlaiko T zoną matinę.
Minusai:
> labai rupi ir sausa - padengus veidą, jis atrodo kaip papudruotas kompaktine pudra;
> odai sudrėkus, pudra pabąla ir nuteka;
> po kurio laiko pudros spalva patamsėja;
> neįmanoma pataisyti - pudra susimeta į ruožus.

6. Oriflame Giordani Gold Adaptive Foundation
Pliusai:
deja, pliusų neradau.
Minusai:
> visiškai nesusigeria ir nenudžiūsta, ant odos lieka šlapias pudros sluoksnis;
> labai nepatvari - kadangi nesusigeria, palietus veidą pudra nusivalo.

Tikiuosi, kam nors tai pravers smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musicalibra: 17 sausio 2013 - 15:15
QUOTE(Prietarai @ 2013 01 17, 15:19)
neisivaizduoju kodel. as tiesa sakant nesu bandzius pudros, kuri neisryskintu sausu vietu  rolleyes.gif

na va, ir as tokios neisryskinancios sausu vietu ieskau, ir galvojau sia kaip tik pirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 17 sausio 2013 - 17:57
QUOTE(shemsa @ 2013 01 17, 10:29)
Man is bandytu labiausia patinka chanel ir armani,armani isvis likau suzaveta,net drauge klause kokia naudoju sako isduok,nes atrodo nerealiai.....

Kai manau nera ka maskuoti, tai visos pudros turetu puosti veida, na as taip isivaizduoju,kai man didelio maskavimo reikia. kuri cia is Armani pudra (aisku jei ji ne viena ten hihihi.gif ) .
Atsakyti
QUOTE(Musicalibra @ 2013 01 17, 17:10)
Štai mano nuomonė apie naudotas kremines pudrytes:
Tikiuosi, kam nors tai pravers  smile.gif

sauniai jus cia aprasete thumbup.gif o tai kokia siuo metu naudojate?
Atsakyti