Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Sveikos, mačiau čia kelis postus panašia problema, tad prisijungsiu su klausimais. Tei vat esu 18 metų, dvyliktokė, turiu riebią odą, vienu metu vasarą buvo žiauriai išsausėjus, bet tai galėjo būti dėl vaistų, nes turiu vartoti kontraceptinius dėl spuogelių ir kitų problemų. Tei va, kosmetologė sakė, kad jei mano vėl riebi būtų, tai ideali būtų Make Up For Ever Mat Velvet. Na po n laiko nusprendžiau pažiūrėti, turiu douglas čekį, tai dar pigiau išeis smile.gif, bet spalva man per tamsi (nesu balta, kaip popierius, bet man beveik visos per tamsios lietuvoj pudros). Viena iš konsultančių patarė MUFE HD pudra, sakė, akd ji lengva, bet gerai maskuoja, o šiandien va kita pasakė, kad hd man bus per sunki, užkimš poras ir panašiai. Dar prie porą savaičių kai panoramoj užklausiau tai siūlė Clinique kokią nors. Artėja šimtadienis, vėliau bus paskutinis skambutis, žinot, ilgos dienos, daug nuotraukų, daug šokimo klubuose, tad noriu geros pudros, kuri, gal ir bus brangesnė, bet atitiks odą ir bus verta išleisti tą 100 lt santaupų. Tai ką galit patarti riebiai odai, linkusiai rausti, turinčiai šiek tiek (jau dabar tik šiek tiek bėrimo, na daugiau prie PMS) spuogelių ir kad ilgai laikytų? ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Gal kuri nors naudojate Chanel vitalumiere aqua kreminę pudrą ir galėtumėte parašyti kaip ji Jums, ar patinka?aš ir vėl krempudros paieškose,vis gundausi pirkti šia ir vis nenusiperku. Mano oda mišri, dienos eigoje blizgi, vis paberia man ją, bet vaizdas nebūna labai baisus.Noriu lengvos, bet bent kad kažkiek pamaskuotų ir, žinoma, kad nenuplauktų nuo veido wub.gif Labai lauksiu atsiliepimų wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2013 01 09, 16:11)
Sveikos, mačiau čia kelis postus panašia problema, tad prisijungsiu su klausimais. Tei vat esu 18 metų, dvyliktokė, turiu riebią odą, vienu metu vasarą buvo žiauriai išsausėjus, bet tai galėjo būti dėl vaistų, nes turiu vartoti kontraceptinius dėl spuogelių ir kitų problemų. Tei va, kosmetologė sakė, kad jei mano vėl riebi būtų, tai ideali būtų Make Up For Ever Mat Velvet. Na po n laiko nusprendžiau pažiūrėti, turiu douglas čekį, tai dar pigiau išeis smile.gif, bet spalva man per tamsi (nesu balta, kaip popierius, bet man beveik visos per tamsios lietuvoj pudros). Viena iš konsultančių patarė MUFE HD pudra, sakė, akd ji lengva, bet gerai maskuoja, o šiandien va kita pasakė, kad hd man bus per sunki, užkimš poras ir panašiai. Dar prie porą savaičių kai panoramoj užklausiau tai siūlė Clinique kokią nors. Artėja šimtadienis, vėliau bus paskutinis skambutis, žinot, ilgos dienos, daug nuotraukų, daug šokimo klubuose, tad noriu geros pudros, kuri, gal ir bus brangesnė, bet atitiks odą ir bus verta išleisti tą 100 lt santaupų. Tai ką galit patarti riebiai odai, linkusiai rausti, turinčiai šiek tiek (jau dabar tik šiek tiek bėrimo, na daugiau prie PMS) spuogelių ir kad ilgai laikytų? ačiū iš anksto smile.gif

šita perkama. http://www.sephora.c...3?skuId=1271030 su ja daro čia make up http://www.youtube.c...h?v=Jwngbzv0gbY

http://www.sephora.com/face-makeup#!pa...at60004&ref[]=100103&ref[]=100104
čia galite pasidairyti, pasiskaityti atsiliepimus.

Asmeniškai turiu aknę, turiu daug vargo su oda, šiuo metu naudoju Vichy DERMABLEND ir Shiseido Sun Protection Liquid Foundation pudras. Vichy stipriau maskuoja, daugiau vakarui ją naudoju, o kitą dienai, abi su spf.
Atsakyti
Laukine Prerija, o pati ar eate naudojusi Clinique Redness solutions?Kokie butu atisliepimai? 4u.gif ka maskavimui diena naudojate? vishy Dermablend?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 09 sausio 2013 - 23:06
Asmeniškai Clinique nebandžiau, tik prisiskaičiau gerų atsiliepimų, bet kai susiruošiau jau ją pirkti, pasimaišė shiseido. Pavienius spuogelius maskuoju su mineraliniu žaliu maskuokliu, kad nuimtų raudonumą, taip juos pavyksta neblogai paslėpti ir kartais su vishy pamaskuoju.

Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 01 09, 23:28)
Asmeniškai Clinique nebandžiau, tik prisiskaičiau gerų atsiliepimų, bet kai susiruošiau jau ją pirkti, pasimaišė shiseido. Pavienius spuogelius maskuoju su mineraliniu žaliu maskuokliu, kad nuimtų raudonumą, taip juos pavyksta neblogai paslėpti ir kartais su vishy pamaskuoju.

Kaip jums shiseido pudra?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 01 10, 21:33)
Kaip jums shiseido pudra?

Labai patinka. 4u.gif
Pudra nėra tiršta, sakyčiau, kad skystesnės konsistencijos, ėmiau 30 atspalvį, puikiai tiko mano šviesiai aknės odai, iš pradžių, kai tepu, atrodo, kad ji per šviesi, tačiau po to ant odos šiek tiek patamsėja. Labai gerai maskuoja, nuima raudonus spuogelius. Ir dar turi nemažą spf. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 01 11, 09:00)
Labai patinka.  4u.gif
Pudra nėra tiršta, sakyčiau, kad skystesnės konsistencijos, ėmiau 30 atspalvį, puikiai tiko mano šviesiai aknės odai, iš pradžių, kai tepu, atrodo, kad ji per šviesi, tačiau po to ant odos šiek tiek patamsėja. Labai gerai maskuoja, nuima raudonus spuogelius. Ir dar turi nemažą spf.  ax.gif

Kur pirkote ja? Ar 30 nr labai sviesus , gal galit su kitom palyginti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 01 11, 22:58)
Kur pirkote ja? Ar 30 nr labai sviesus , gal galit su kitom palyginti?smile.gif

pirkau feelunique. Nežinau net su kuo palyginti 4u.gif bet mano asmenine nuomone nėra labai šviesus, nes nemėgstu pernelyg šviesių krempudrų, esu iš tų kurios vienu tonu tamsesnė pudrą, o ši ant veido patamsėja ir puikiai atitiko mano poreikius, google 4u.gif
Atsakyti
Mano veido ora riebi, tad kosmetologė patarė išbandyti Actipur. Jau savaitę ją naudoju, tamsesnio atspalvio. Na, spalvytė gal šiek per tamsi, tačiau šviesusis atspalvis buvo per šviesus rolleyes.gif Laikosi ilgai (gal ir dėl Guerlain makiažo bazės), tačiau kažko daugiau iš jos norėčiau, nemanau, kad įsigysiu antrą pakuotę g.gif Džiaugiuosi, jog šią pavyko nusipirkti su nuolaida Eurovaistinėj thumbup.gif
Atsakyti
Isbandziau Sisley oil free kremine pudra, mano oda misri-normali. Visai nepatiko. Dengesi nekaip, turbut todel, kad bealieje, ir vietomis eme betepant nusitrinti nuo veido tokiais gumuleliais (matyt, del kremo), ties smakru ir lupomis paryskino pasausejimus, nors siaip net nezinojau su kita pudra, kad tokie apskritai yra pas mane sioj zonoj. Si pudra tiktu riebiai odai, kuriai pakanka nedidelio maskavimo.
Atsakyti
[quote=*magnifique*,2013 01 09, 13:43]
[quote=juurag,2013 01 08, 14:48]

o kokia konkreciai pudra is Make Up For Ever naudojat ir koki numeri turit? nes mane ta pati problema del raudonio kamuoja g.gif
[/quote]

Face and body liquid makeup, Nr.20 thumbup.gif

kiti atspalviai irgi tokie pat geri, mama isbande tamsesni atspalvi, sausai odai, jos veidas irgi linkes raudonuoti, irgi padengia viska tobulai, jokio blizgejimo, ir raudonis neprasimusa;
Atsakyti