Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(FoxLady @ 2013 01 04, 13:30)
Kokia dabar naudojate? ax.gif

Dabar naudoju Rimmel, tik neprisiminsiu pavadinimo. Ji lengva, vidutiniškai maskuoja, bet su blizgučiais, tai feeee, irgi nerekomenduočiau. Tą manhatten aš vis dar naudoju, bet tik vakarais, prieš einant kur nors ir labai mažą kiekį ax.gif Bet jaučiuosi taip lyg būčiau užsidėjusi kaukę ant veido. Šiaip planuoju pereiti ant Bioderma kremo su spalva rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shopomanija @ 2013 01 06, 11:20)
Ateinu ir as su Dior Sculpt atsiliepimais...kol kas naudoju savaite bet patinka  wub.gif , tik su spalva siek tiek prasoviau,  ziemai gerai, veliau ziuresim  4u.gif pirkau ja tik is Jusu atsiliepimu nes reikejo labai maskuojancios .... 4u.gif

Kokia oda jusu? Gal problemine kad maskavimo reikia? ax.gif
Atsakyti
Na as toliau ieskau vidutiniskai-gerai maskuojancios pudros savo riebiai, kimstis linkusiai odai. Kaip tik dabar naudoju acne.org priemones,tai oda paserpetojusi,todel svarbu kad ir pudra neisryskintu to sausumo. na tai sianiden isbandziauMac studio tecn nw25. Spalva biskeli skiriasi nuo kaklo, bet nw20 jau tikria per blyski buvo, tai nebent reiketu miksuoti jas abi. Ta paserpetjima irgi uzmaskuoja, bet ir nesijaucia kad riebu liktu uztepus, toks naturaliai matinis veidas. Raso kad poru nekemsanti, visiems odos tipams pudra, na ir konsultante ja isrinko kaip labiausiai tinkancia. Kas labai patiko, kad is kart patare isbandyti namie, prikrove i indeli pudros tai siandien jau visa grazi sedziu biggrin.gif turetu meginio kokiom 4 dienom uztekti,tai tikrai spesiu pamatyti ar kemsa poras ar ne. Bet siaip tai rezultatas labai panasus i Clinique Redness solution pudrytes ax.gif
Gal kas naudojate?kokie atsiliepimai butu?
Atsakyti
neseniai isbandziau Make Up For Ever krempudryte; tikras atradimas;
mano oda misri,+ linkusi raudonuoti, tad visos iki tol bandytos, budavo "per sunkios"
arba blizgedavo veidas, bandziau ir krempudras ir kompaktines ivairiu firmu;
kompaktines budavo neblogos (ypach ish bandytu patiko Shiseido), bet pro jas prasimusdavo raudonis..;
pastaraja pudra, po ilgu mano pacios ieshkojimu, priderino kosmetologe, ziauriai dziaugiuos, labai naturaliai padengia veida, uzmaskuoja raudoni, nekemsa poru, pati tekstura labai lengva,
net neatrodo, kad butum padengus veida pudra; thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juurag: 08 sausio 2013 - 13:50
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 01 08, 13:02)
na tai sianiden isbandziauMac studio tecn nw25. Raso kad  poru nekemsanti.

MAC pudros yra vienos iš labiausiai kamedogeninių. Buvau radus kažkokį puslapį, dabar nepamenu, tai pagal sudėtį ir porų kimšimą MAC vienos iš baisiausių pudrų, bent jau pagal tuos palyginimus. Bet gali būti individualus poveikis, gal tiks/patiks Jūsų odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2013 01 08, 13:48)
neseniai isbandziau Make Up For Ever krempudryte; tikras atradimas;

Kokia? Juk ne viena ji yra.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 01 08, 14:38)
MAC pudros yra vienos iš labiausiai kamedogeninių. Buvau radus kažkokį puslapį, dabar nepamenu, tai pagal sudėtį ir porų kimšimą MAC vienos iš baisiausių pudrų, bent jau pagal tuos palyginimus. Bet gali būti individualus poveikis, gal tiks/patiks Jūsų odai smile.gif

aha, sita tai ir as esu girdejusi, bet gerai kad pudrytes nepirkau, kaip minejau pabandymui idejo konsultante, o isvis I MAC parudotuve ejau tai Studio finish maaskuoklio, tai tuo paciu pagalvojau kad ir pudryte butu idomu isbandyti, gi jau toks Professional brandas smile.gif na tai vat jau galiu po puses dienos pasakyti, kad tikrai pilnos pakuotes nepirksiu, pudra atrodo tokai subegusi/nubegusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 01 08, 17:09)
gi jau toks Professional brandas

Ot vat tokie pro brandai ir yra labiau progoms, nei kasdienai, kas liečia odos produktus. Jiem svarbiau išsilaikymas ir efektas, ne poveikis odai smile.gif Gal netiko odos tipui g.gif Nes keista, kad taip greitai nubėgo.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 01 08, 16:12)
Ot vat tokie pro brandai ir yra labiau progoms, nei kasdienai, kas liečia odos produktus. Jiem svarbiau išsilaikymas ir efektas, ne poveikis odai smile.gif Gal netiko odos tipui  g.gif  Nes keista, kad taip greitai nubėgo.

na mano oda tikrai riebi.
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 01 07, 14:04)
Kokia oda jusu? Gal problemine kad maskavimo reikia?  ax.gif

mano oda labai problematiska turiu pigmentiniu demeliu ir siaip negrazi oda verysad.gif tik sakau su spalva siek tiek prasoviau doh.gif
Atsakyti
kiek naudojau ir bandziau, man clinique geriausios. dabar turiu even better, patinka smile.gif
Atsakyti
[quote=juurag,2013 01 08, 14:48]

o kokia konkreciai pudra is Make Up For Ever naudojat ir koki numeri turit? nes mane ta pati problema del raudonio kamuoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *magnifique*: 09 sausio 2013 - 13:45