Paliksiu savo atsiliepima apie sia krempudra Bourjois 10 hour sleep effect
Pirma,pirkau sia pudra,nes ieskojau labai sviesios spalvos,NR71,kad galeciau maisyti su esamom tamsiom spalvom.Antra,pasitaike jai nuolaida,tai ir nusipirkau. Labai sunku tiksliai vertinti,nes kasdiena maisau su kitu firmu pudromis.Galiu pasakyti,labai gerai pasiskirsto ant veido,bet ,manau, greitai nuplaukia.Siap parayta ,kad tinka visu tipu odai.Mno misri/riebi,bet uztvirtinus kompaktine matiskumas issilaiko.Sia pudra priskirciau prie vidutinio maskavimo .Manau,uz tokia kaina verta demesio
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 01 04, 11:25)
Tiršta labai. Aš ją naudoju tik vakare. Įdomi jos tokia tekstūra, bet ant veido man pasiskirsto lengvai. Tik reikia mažai naudoti, nes kitaip labai matosi ant veido. Antrą kartą aš šitos pudros nepirkčiau
Kokia dabar naudojate?
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 01 03, 15:35)
Nesutikčiau tikrai, kad nieko nemaskuoja - man jos maskavimas vidutinis viena iš mano pudrų favoričių. Tai tada bandykite tą MF 3 in 1 ji tikrai maskuoja daugiau, išsilaiko puikiai. Bet man dienai veidas gražiau atrodo su jūsų minėta chanel
Na man pvz Actipur'as daugiau masskuoja nei si Chanel pudryte
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 01 04, 10:03)
Aš Exuviance per tamsią atsisiunčiau
O kaip redness solution maskavimas lyginant su anti blemish?
O kaip redness solution maskavimas lyginant su anti blemish?
As naudoju neutral beige spalvyte,tai jei dar ja pirkciau karta tai noreciau tonu irgi sviesesnes, ir dar kad neturetu rausvo undertono
Na sakyciau kad jos panasios... na gal Redness ir daugiau maskuoja, priklauso nuo veido bukles, kai naudojau anti-blemish tai daugiau turejau ka maskuoti, tai gal del to ir atrodo kad Rednes geriau maskuoja kai maziau bedeliu
Gal kas bandet Burberry krempudras?
QUOTE(shemsa @ 2013 01 04, 17:12)
Gal kas bandet Burberry krempudras?
As bandziau,dar truputi turiu.Bandziau tiek krempudra,tiek kompaktine
QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 04, 22:08)
As bandziau,dar truputi turiu.Bandziau tiek krempudra,tiek kompaktine
Kokia?
QUOTE(A_lika27 @ 2013 01 03, 15:19)
Ateinu su atsiliepimais apie EL Double wear. Pries pora savaiciu isigijau sviesesne spalvyte. Kazkokia tai nesamone, toks jausmas, kad iki siol turetos dvi kitos spalvos net saliai negulejo. Paskutines isigytos kokybe kazkokia keista. Anksciau pasidazau is ryto ir iki vakaro vargo nematau, nei tvarkyti reikia, nei ka, jokio blizgesio, veidas idealus. Na bet su sita jau is karto pastebejau, kad tik padengus veida, kazkaip kitaip atrodo, o jau po pietu baisiai blizget pradeda ir kur ne kur net nuplaukia o jeigu pradedu taisyti servetelemis, o po to sausa pudra, tai is vis baisumelis... Ar gali buti, kad kokia nekokybiska? Abi pirktos douglas, bet panagrinejus lipdukus ant buteliuko, pastebejau, kad skirtingi lipdukai
QUOTE(A_lika27 @ 2013 01 04, 11:32)
matai kaip... na bet as jau supratau su tom pudrom labai individualus dalykas mano oda sausa ir naudoju Guerlain parure aqua ir su EL Double wear labai gerai jauciuosi, jokio odos tempimo ar sausumo. Zodziu, vien vargai su tuo groziu
gal prieš tai turėjot EL DW Light, o ne DW? nes nelabai įsivaizduoju, kaip jums blizga oda su DW, ypač dar jei oda sausa. aš sausiaodė ir rinkdamasi pudrą draugės vestuvėms vasarai bandžiau tiek DW, tiek DWL, tai pastaroji dar ištveriama ant veido, bet jau DW tai nei per kur - antroj dienos pusėj nusausėdavo veidas nuo jos plėmais
QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 04, 13:25)
Paliksiu savo atsiliepima apie sia krempudra Bourjois 10 hour sleep effect
man ši bourjois irgi kažkada labai patiko, nes nors ir mažai maskuoja, bet veidas atrodo labai gaiviai bet jau išlieka tai tikrai trumpai.
QUOTE(Honey @ 2013 01 05, 01:03)
gal prieš tai turėjot EL DW Light, o ne DW? nes nelabai įsivaizduoju, kaip jums blizga oda su DW, ypač dar jei oda sausa. aš sausiaodė ir rinkdamasi pudrą draugės vestuvėms vasarai bandžiau tiek DW, tiek DWL, tai pastaroji dar ištveriama ant veido, bet jau DW tai nei per kur - antroj dienos pusėj nusausėdavo veidas nuo jos plėmais
tai kad ne, paprasta DW Tai vat, man taip pat keista, nes pries tai esu sunaudojus ne viena buteliuka, nieko panasaus nebuvo
QUOTE(Caridian @ 2013 01 04, 22:32)
Kokia?
Turejau ir turiu: sheer Compact Foundation,o del skystos tiksliai nepasakysiu,nes siuo metu esu Lt,o ja palikau It,bet bus arba velvet arba sheer. Dar prie to pacio pirkau Sheer Concealer,taipat nieko ispudingo.Siaip krempudra lengvai tepasi,maskavimas vidutinis,spalvu pasirinkimas geras,kvapas labai malonus.Siuo metu sia krempudra maisau su kitom,nes spalva pati,pati sviesiausia. Buteliuko dizainas labai grazus,taip kaip ir kompaktines,tik gaila ji pas mane suduzo ,tai tenka namie tik ir laikyti
QUOTE(Honey @ 2013 01 05, 01:03)
man ši bourjois irgi kažkada labai patiko, nes nors ir mažai maskuoja, bet veidas atrodo labai gaiviai bet jau išlieka tai tikrai trumpai.
Vadinasi,nors man ir maisant ja su kitom,vistiek sutapo pastebejimai
Tai kaip supratau nelabai patiko tiek kreminr tiek kompaktine?
QUOTE(shemsa @ 2013 01 05, 15:12)
Tai kaip supratau nelabai patiko tiek kreminr tiek kompaktine?
Antra karta nezinau ar imciau,ypac kaina auksta,tai galima kazka ir kita isbandyti