Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Diana24 @ 2011 11 19, 21:59)
Susigundžiau manhattan powder matte makeup maža kaina ir gerais atsiliepimais,taigi pasidalinu atsiliepimais 4u.gif
user posted image
Visų pirma,pliusai: tikrai labai gerai maskuoja,net keista buvo,nes buvau pirkusi daug brangesnių pudrų,kurios neturėjo tokio gero maskavimo efetko,taigi likau maloniai nustebinta smile.gif Deja,pliusas tik vienas,o minusai tokie: labai nemalonus kvapas.Net gi britkus doh.gif aišku jį jauti tik,kol tepeisi,bet vistiek unsure.gif tepasi sunkiai,kaip molis ir kai pudrą vakare nusivalai tai labai oda būna išsausėjus ir pašerpetojus doh.gif taip pat net pats šviesiausias atspalvis man buvo per tamsus unsure.gif antrą kartą jos nebepirkčiau,bet kaip už mažą kainą tai bent maskavimas tikrai geras 4u.gif

Gal yra daugiau isbandziusiu sia pudra, ar ji tikrai tokia tirsta? g.gif
Atsakyti
Sveikos, labai reikia Jūsų pagalbos. Visą laiką naudojau pudrytę Lancome Teint Idole Ultra Nr. 037 Beige Desert spalvytę, bet dabar jau pabaigiau ir žiūriu, kad šios pudros nebėra, nes vietoj jos išleido naują 24 h. Problema tame, kad norėčiau siųstis iš Amerikos, o ten numeriai neatitinka europietiškų ir nėr kaip pabandyti parduotuvėje. Gal kas pastoviai naudojote šią pudrytę ir būtent Nr. 037, kuris man idealiai tiko, ir galėtumėt parekomenduoti, koks numeriukas man tiktų dabartinės tos naujo leidimo pudrytės? Ačiū, lauksiu į a.z. 4u.gif
Atsakyti
del manhaten pudros: bandziau, tai tikrai tirsta, kokiu esu bandziusi tai tikrai tirsciausia, neimanoma normaliai istepti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2013 01 03, 10:49)
del manhaten pudros: bandziau, tai tikrai tirsta, kokiu esu bandziusi tai tikrai tirsciausia, neimanoma normaliai istepti 4u.gif

Aciu, tada netinka, tirstos labai matosi kad prispakliuotas veidas 4u.gif
Reikia kad gerai maskuotu, bet nesimatytu ant veido, sulaikytu blizgesi, bet neisryskintu paserpetojimu (nosies), turbut tokio stebuklo nebuna doh.gif Labai gaila kad Bourjois HM taip greit nuplaukia, dengimusi butu ideali pudra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 01 02, 15:38)

Na mano drauge ja naudoja jau gal kokia 3 tubele, tai nesiskunde kad tirsta, kiek maciau pudros sepeteliu ja tepa ir is sono ziurint atrodo kad pasiskirsto su sepeteliu kaip ir visos kitos. maskuoja tai tikrai labai gerai, bet iki vakaro apsitrina pudryte 4u.gif

Pati isbandziau Chanel Perfection Lumiere No20. Tai tokia sveisi i gelsvuma spalva, konsultante ja isrinko kaip riebiai odai, kuriai reikai didelio maskavimo, na tai si pudra tai tikrai sunkiai tepesi man ir visai nieko nemaskavo, net menkiausios rausvos demeles, matiskuma tikrai islaiko iki vakaro. Tikrai nepirksiu, nettoks vaizdas kad paeme, belenkokios dave megineli ir tiek, na sutikciau kad pudra riebiai odai, bet tikrai ne maskuojanti.

O vat Clinique Redness-solution nera ka lyginti riebiai su acne odai thumbup.gif Ir maskuoja, ir matiskuma laiko, net maskuoklio nereikejo thumbup.gif Ir lyginant su Anti blemish solution neisryskina sausu plotu 4u.gif
Papildyta:
Siuo metu naudoju Exuviance Neutral beige spalvyte, jau i pabaiga,tai keisiu ja i Clinique Redness solution. Exuviance pudros per lengvas maskavimas, bet isiap ir gera pudra, poru nekemsa kas svarbiausiai manau riebiaodems smile.gif
Atsakyti
kokia galetumet pasiulyt pudra panasia i chanel aqua? man ji labai patiko bet noriu ka naujo pabandyt blush2.gif
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais apie EL Double wear. Pries pora savaiciu isigijau sviesesne spalvyte. Kazkokia tai nesamone, toks jausmas, kad iki siol turetos dvi kitos spalvos net saliai negulejo. Paskutines isigytos kokybe kazkokia keista. Anksciau pasidazau is ryto ir iki vakaro vargo nematau, nei tvarkyti reikia, nei ka, jokio blizgesio, veidas idealus. Na bet su sita doh.gif jau is karto pastebejau, kad tik padengus veida, kazkaip kitaip atrodo, o jau po pietu baisiai blizget pradeda ir kur ne kur net nuplaukia verysad.gif o jeigu pradedu taisyti servetelemis, o po to sausa pudra, tai is vis baisumelis... Ar gali buti, kad kokia nekokybiska? Abi pirktos douglas, bet panagrinejus lipdukus ant buteliuko, pastebejau, kad skirtingi lipdukai
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 01 03, 12:57)

Pati isbandziau Chanel Perfection Lumiere No20. Tai tokia sveisi i gelsvuma spalva, konsultante ja isrinko kaip riebiai odai, kuriai reikai didelio maskavimo, na tai si pudra tai tikrai sunkiai tepesi man ir visai nieko nemaskavo, net menkiausios rausvos demeles, matiskuma tikrai islaiko iki vakaro. Tikrai nepirksiu, nettoks vaizdas kad paeme, belenkokios dave megineli ir tiek, na sutikciau kad pudra riebiai odai, bet tikrai ne maskuojanti.

Nesutikčiau tikrai, kad nieko nemaskuoja - man jos maskavimas vidutinis g.gif viena iš mano pudrų favoričių. Tai tada bandykite tą MF 3 in 1 ji tikrai maskuoja daugiau, išsilaiko puikiai. Bet man dienai veidas gražiau atrodo su jūsų minėta chanel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A_lika27 @ 2013 01 03, 14:19)
Ateinu su atsiliepimais apie EL Double wear. Pries pora savaiciu isigijau sviesesne spalvyte. Kazkokia tai nesamone, toks jausmas, kad iki siol turetos dvi kitos spalvos net saliai negulejo. Paskutines isigytos kokybe kazkokia keista. Anksciau pasidazau is ryto ir iki vakaro vargo nematau, nei tvarkyti reikia, nei ka, jokio blizgesio, veidas idealus. Na bet su sita  doh.gif jau is karto pastebejau, kad tik padengus veida, kazkaip kitaip atrodo, o jau po pietu baisiai blizget pradeda ir kur ne kur net nuplaukia  verysad.gif o jeigu pradedu taisyti servetelemis, o po to sausa pudra, tai is vis baisumelis... Ar gali buti, kad kokia nekokybiska? Abi pirktos douglas, bet panagrinejus lipdukus ant buteliuko, pastebejau, kad skirtingi lipdukai

tikrai keista g.gif gal pasikeite sudetis, ar ka..Nes man isvis atrodo neimanoma, kad su ja atsirastu blizgesis..Siaip as antra karta nezinau ar pirksiu..bo is riebios odos paliko sausa..man estetiskai graziai ziurisi, nu bet tas jausmas, kad traukia oda tai tikrai nekoks..man atrodo negerai cia, pasensiu greiciau biggrin.gif

Siaip man labai patiko Guerlain prarume extreme, nu bet jos ner tinkamos spalvos man schmoll.gif Kokios dar yra i ja panasios?
clinique anti blemish man gera buvo, bet vel gi sunku su atspalviais, maisiau 2 atspalviu-nenoriu daugiau tokio vargo schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 01 03, 12:57)
O vat Clinique Redness-solution nera ka lyginti riebiai su acne odai  thumbup.gif Ir maskuoja, ir matiskuma laiko, net maskuoklio nereikejo  thumbup.gif Ir lyginant su Anti blemish solution neisryskina sausu plotu  4u.gif
Papildyta:
Siuo metu naudoju Exuviance Neutral beige spalvyte, jau i pabaiga,tai keisiu ja i Clinique Redness solution. Exuviance pudros per lengvas maskavimas, bet isiap ir gera pudra, poru nekemsa kas svarbiausiai manau riebiaodems  smile.gif

Aš Exuviance per tamsią atsisiunčiau doh.gif biggrin.gif

O kaip redness solution maskavimas lyginant su anti blemish?
Atsakyti
QUOTE(Bardana @ 2013 01 04, 00:30)
tikrai keista g.gif gal pasikeite sudetis, ar ka..Nes man isvis atrodo neimanoma, kad su ja atsirastu blizgesis..Siaip as antra karta nezinau ar pirksiu..bo is riebios odos paliko sausa..man estetiskai graziai ziurisi, nu bet tas jausmas, kad traukia oda tai tikrai nekoks..man atrodo negerai cia, pasensiu greiciau biggrin.gif

Siaip man labai patiko Guerlain prarume extreme, nu bet jos ner tinkamos spalvos man  schmoll.gif Kokios dar yra i ja panasios?
clinique anti blemish man gera buvo, bet vel gi sunku su atspalviais, maisiau 2 atspalviu-nenoriu daugiau tokio vargo schmoll.gif

matai kaip... na bet as jau supratau su tom pudrom labai individualus dalykas smile.gif mano oda sausa ir naudoju Guerlain parure aqua ir su EL Double wear labai gerai jauciuosi, jokio odos tempimo ar sausumo. Zodziu, vien vargai su tuo groziu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 01 02, 16:38)

Tiršta labai. Aš ją naudoju tik vakare. Įdomi jos tokia tekstūra, bet ant veido man pasiskirsto lengvai. Tik reikia mažai naudoti, nes kitaip labai matosi ant veido. Antrą kartą aš šitos pudros nepirkčiau cool.gif
Atsakyti