Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Isbandziau ir as sita 3 in 1 pudra, ir galiu pasakyt , kad ji tikrai isryskina pasausejimus..siuo metu naudoju gana riebu dienini krema, bet vistiek aplink nosi, pati nosis, laaabai negraziai pasidengia..
Dar siuo metu naudoju Chanel Mat Lumier ir Clarinso Extra Firming, nei su viena is ju jokiu pasausejimu kaip su Max Factor nebuna..
Nors siaip pati pudra man asmeniskai verta demesio, skaistalai ant jos lb graziai gula ir 'nedingsta' praktiskai visa diena ir siaip graziai veidas atrodo..jei ne tie pasausejimai butu isvis super
Atsakyti
Girl, kiek jau laiko bandai sia pudra, kad sakai nekemsa dar poru? Labai bijau to, nes lyg oda jau pradejo tvarkytis...
Atsakyti
kaip matau pagal savo zinutes,, tai naudoju jau nuo gruodzio 22d tepiau kol kas kiekviena diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 12 29, 00:51)
Nesijaucia kad kimstu poras?

Bent kol kas tikrai nesijaucia ax.gif
Atsakyti
Gal yra misriaodziu, galinciu pakomentuoti guerlain gold pudra?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 12 30, 20:37)
Gal yra misriaodziu, galinciu pakomentuoti guerlain gold pudra?

Bandžiau tik vieną kartą, vasarą, kai buvo pakankamai šilta, tai pasirodė labai panaši į dior nude, tik gal kiek lengvesnė g.gif tuo metu, man greit gana blizgesys išlindo ir spalva nelabai tiko, tai didelio susižavėjimo gal dėl to ir nebuvo smile.gif
Atsakyti
Vakar prisiruosiau nusipirkti Clinique Superbalnced krempudra. Parduotuvej atrode lyg ir viskas gerai, ant veido gerai atrode. Siandien norejau dazytis - kosmaras - morka. Spalva oranzine oranzine. Spalva konsultante ikiso M-G Sunny. Palyginimui Healthy mix naudoju 52 numeriuka... Nepasiseke zodziu sad.gif Na bet ka, teks maisyt su kokia sviesesne pudra. Bet kiek patepiau ant veido, pudra labai lengvute, neparyskina sausu vietu. Daugiau atsiliepimu galesiu parasyti veliau ( tik klausimas kiek tie atsiliepimai bus objektyvus, kai maisysiu su kitom :/)... Bet pats blogiausias dalykas yra kai renkiesi pudra koki menesi, skaitineji foruma, ziuriu youtubej atsiliepimus ir galiausiai nusiperki oranzine pudra biggrin.gif Ot kuku as... Kad ir kaip ten bebutu, smagiu ir graziu svenciu visoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Swychek: 31 gruodžio 2012 - 10:28
AR Clinique Even better labai riebi? g.gif Nes ji ant veido kiek suprantu tokia svytinti, o mano T zona ganetinai riebi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2012 12 28, 08:30)
kokia pudryte sulygintumet su revlon colorstay? Mane domina tokio tipo maskavimo,ir ilgai isilaikanti,kaip kad revlon.Nors pati colorstay pudra man nelabai patinka,plius ziemos metu spalvyte netinka,bet bendram vaizde veidas su ja gan gerai atrodo.

As ilgai naudota revlono pudryte iskeiciau i rimmel lasting finish 25 hours, naudojau jau metus, esu patenkinta. Maskuoja puikiai ir issilaiko laaabai ilgai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2012 12 31, 16:37)
As ilgai naudota revlono pudryte iskeiciau i rimmel lasting finish 25 hours, naudojau jau metus, esu patenkinta. Maskuoja puikiai ir issilaiko laaabai ilgai  4u.gif

Domina rimmel, ar sulaiko blizgesi? Neisryskina paserpetojimu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 12 31, 21:01)
Domina rimmel, ar sulaiko blizgesi? Neisryskina paserpetojimu?smile.gif

Man si pudryte tikrai ilgai islaiko matiskuma (ko nebudavo su kitomis), parsepetojimu neryskina, nes mano oda nera sausa, pries pudryte taip pat visada drekinu oda. Man tai kol kas viena is geriausiu naudotu pudru, o kaina tiesiog juokinga bigsmile.gif
Atsakyti
Reikes isbandyti, ieskau kazko panasaus i Bourjois Healthy Mix, patinka jos dengimasis ir bendras vaizdas ant veido, bet taip greitai nuplaukia ji doh.gif verysad.gif
Atsakyti