Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Smalsumo vedina vis dėl to nusipirkau Maxfactor naująją pudrą. Aišku, iš pusdienio pasidažymo dar sunku kažką labai spręsti apie pudrą, bet pirmi įspūdžiai tokie:
1.įtariu, šviesiaodėms sunku butų išssirinkti tinkamą atspalvį. Aš pati esu vidutinio tamsumo, dabar kiek nušviesėjus, pirkau 55 nr. Ant rankos atrodė dar baltesnis nei oda, bet pasitepus ant veido man gerokai patamsėjo. Netgi galėjau imti gal 45 ar koks ten tas šviesiusias g.gif palyginimui, Guerlain pudrų naudoju 3 nr, chanel 30 arba 40. Žodžiu tokius medium atspalvius.
2. Išryškina bet kokį pasausėjimą. Prieš tepant reikia labai gerai sudrėkinti odą.
3. Gerai maskuoja - labai tinka tas žodis LT pavadinime - gruntas biggrin.gif
4. Man matosi ant veido, dienai per sunki, bet vakarui manau bus ok.
5. Po pusdienio ant veido išsilaikiusi gerai, oda neblizga.

Ir labai tikiuosi, kad nekimš porų...
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 12 22, 14:08)

Į sudėtį įeina talkas ir silikonas, o jie turi savybę kimšti.
Atsakyti
Merginos, del tos naujos max factor pudros... Kiek skaiciau forumuose anglu kalba, tai ji suteikia veidukui toki lengva svytejima, nera grynai matine. Viena mergina net teige, kad nereikia jokio highligterio naudoti, veidukas atrodo sveikai ir graziai spindi. Ar is tiesu taip? Nes kokia revlono colorstay tai labai matine, ten jokio spindesio nerasi g.gif Ir dar klausimelis, jei ant tos max factor tepti egipto zeme ar tas sveikas svytejimas isleika ar vis tik dingsta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2012 12 23, 14:05)
Merginos, del tos naujos max factor pudros... Kiek skaiciau forumuose anglu kalba, tai ji suteikia veidukui toki lengva svytejima, nera grynai matine. Viena mergina net teige, kad nereikia jokio highligterio naudoti, veidukas atrodo sveikai ir graziai spindi. Ar is tiesu taip? Nes kokia revlono colorstay tai labai matine, ten jokio spindesio nerasi  g.gif Ir dar klausimelis, jei ant tos max factor tepti egipto zeme ar tas sveikas svytejimas isleika ar vis tik dingsta?  4u.gif

Na nežinau, mano akimis ji grynai matinė. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 12 22, 15:08)
Smalsumo vedina  vis dėl to nusipirkau Maxfactor naująją pudrą. Aišku, iš pusdienio pasidažymo dar sunku kažką labai spręsti apie pudrą, bet pirmi įspūdžiai tokie:
1.įtariu, šviesiaodėms sunku butų išssirinkti tinkamą atspalvį. Aš pati esu vidutinio tamsumo, dabar kiek nušviesėjus, pirkau 55 nr. Ant rankos atrodė dar baltesnis nei oda, bet pasitepus ant veido man gerokai patamsėjo. Netgi galėjau imti gal 45 ar koks ten tas šviesiusias g.gif  palyginimui, Guerlain pudrų naudoju 3 nr, chanel 30 arba 40. Žodžiu tokius medium atspalvius.
2. Išryškina bet kokį pasausėjimą. Prieš tepant reikia labai gerai sudrėkinti odą.
3. Gerai maskuoja - labai tinka tas žodis LT pavadinime - gruntas biggrin.gif
4. Man matosi ant veido, dienai per sunki, bet vakarui manau bus ok.
5. Po pusdienio ant veido išsilaikiusi gerai, oda neblizga.

Pabandziau ir as vakar ja, reikes dar kelis kartus pratestuoti, tada bus aisku, ar verta pirkimo biggrin.gif bet man pirmas ispudis labai geras. Bandziau spalva 075, tai kiek tamsoka, sau ziemai pirkciau sviesesne. Del sausejimo, gal kai oda sausesne, tada isryskina, man su misria labai graziai pasidenge, nors turiu pudru, kurios ir man misrios odos pasausejimus ziema baisiai ryskina doh.gif
Atsakyti
ieskau sviesios spalvos, misriai odai tinkancios ir vidutinio maskavimo kremines pudros. drinks_cheers.gif 4u.gif

Anksciau myletos (nors ir su trukumais) "Dior Nude" baidausi del alkoholio. unsure.gif
Atsakyti
kokia pudryte sulygintumet su revlon colorstay? Mane domina tokio tipo maskavimo,ir ilgai isilaikanti,kaip kad revlon.Nors pati colorstay pudra man nelabai patinka,plius ziemos metu spalvyte netinka,bet bendram vaizde veidas su ja gan gerai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 12 23, 14:10)
Na nežinau, mano akimis ji grynai matinė.  rolleyes.gif

O kokia tavo oda? As jau kiek dienu ja testuoju, man nera grynai matine, lenda kazkiek blizgesys, bet mano oda prie riebesniu rolleyes.gif

Ir kokia jos kaina musu parduotuvese? g.gif cia as apie maxfactor 3 in 1 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -čiobrelis-: 28 gruodžio 2012 - 20:22
QUOTE(-čiobrelis- @ 2012 12 28, 20:17)
O kokia tavo oda? As jau kiek dienu ja testuoju, man nera grynai matine, lenda kazkiek blizgesys, bet mano oda prie riebesniu  rolleyes.gif

Dėl to, kad jūsų oda riebi.
Mano mišri į sausumą tai grynai matinė ji man. Bet tokios ir norėjau, be jokio blizgesiuko smile.gif

O kaina tai kažkas iki 60Lt Sarmoj.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 12 28, 22:03)
Dėl to, kad jūsų oda riebi.
Mano mišri į sausumą tai grynai matinė ji man. Bet tokios ir norėjau, be jokio blizgesiuko  smile.gif

O kaina tai kažkas iki 60Lt Sarmoj.

Aciu smile.gif patinka man ji, isnaudosiu savo gauta pusele ir svarstysiu apie pilnos isigijima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2012 12 28, 23:30)
Aciu smile.gif patinka man ji, isnaudosiu savo gauta pusele ir svarstysiu apie pilnos isigijima  smile.gif

Nesijaucia kad kimstu poras?
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2012 12 28, 21:17)
O kokia tavo oda? As jau kiek dienu ja testuoju, man nera grynai matine, lenda kazkiek blizgesys, bet mano oda prie riebesniu  rolleyes.gif

Ir kokia jos kaina musu parduotuvese?  g.gif cia as apie maxfactor 3 in 1  ax.gif

mano mišri į riebumą, dbr gal kiek pasausėjus vietomis. Aš tai švytėjimą šiek tiek kitaip suprantu, ne blizgesio lindimą smile.gif man su ja dienos pabaigoj irgi kakta pradeda šiek tiek blizgėt, bet pati pudra užsitepus absoliučiai matinė ax.gif
Aš pirkau droge su akcija, tai 50 lt nekainavo...

Man labiausiai šioje 3 in 1 pudroje nepatinka tas toks sausumas ant veido. Ji užsitepus tokia pudrinė labai pasidaro (na maždaug kaip su sausa pudra per veidą perėjus būčiau). Bet suprantu, kad tai jos toks principas yra - grimu ir vadinasi smile.gif tai kam reikia sunkios, gerai maskuojančios pudros riebiai odai manau tikrai tiks. Šiaip man už ją geresnių pudrų tikrai yra, bet lyginant kainos/ kokybės santykį, tai vertinčiau kokiu stipriu 8 rolleyes.gif
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 12 29, 00:51)
Nesijaucia kad kimstu poras?

Man labai daug kas poras kemša, o ši tfu tfu kolkas nea ax.gif tai čia riebus + jai iš mano pusės smile.gif
Atsakyti