QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 12 21, 12:35)
O ta maxfactor pudra porų nekemša?
jau seniai naudoju brangesnes pudras veidui, bet atsiliepimai labai gundo išbandyti ir šią.. gal galite kuri palyginti su brangesnėm pudrom, pvz guerlain parure extreme, chanel perfection lumiere, EL DWL ar pan
Ir dar radau užsienio forume atsiliepimą, esą patamsėja ant odos po kurio laiko
čia tiesa?
nesu brangiu pudru turejus.tik clarins`o ever matt kuri nepatiko,nelaiko ji man matiskumo visai.o sitoji 3 in 1 nustebino,matiskuma laiko gerai,nors mano oda dabar labiau misri nei riebi,ziema visada nuo sausu patalpu pasauseja
,taip ji siek tiek patamsejo,bet vos vos,bet negaliu atsakyti kuri tamsesne ar 45 ar 55 nes susimaisiau savo testeriukuose.siaip ir ta tamsesne gerai atrodo,nors naudoju buorjos 51 spalva,kuri isvis sviesi,nelabai toje buorjios patinka gelsvas atspalvis,o max factoro sios abi spalvos ant veido atrodo naturaliai,be jokio netipisko atspalvio.tikrai gera si 3 in 1,pasidengia plonu sluoksniu,bet maskuoja gerai,oda neatrodo pakrauta,ji tokia nepastebima.liuks.ir uz matiskumo laikyma irgi liuks.
nebutina pirkti jos iskarto,taigi galite isipilti i savo indeli ir namie normaliai prabandyti
apie poru kimsima nieko pasakyti negaliu,nes tepuosi ja tik antra diena
Papildyta:
QUOTE(*Aurora* @ 2012 12 21, 12:31)
Pasiskaitinejau uzsienio forumuose apie ta max factor pudryte, tai labai geri atsiliepimai
Labiau tik riebiaodem tinka. O jus rimmel lasting finish naudojate? Galvoju ar man ja keisti ir bandyti sia max factor
nesu rimel bandziusi, negaliu palyginti