Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Honey @ 2012 12 19, 21:19)
gal kanebo sensai pabandykit? EL DW tikrai sausins ax.gif

su kanebo pastebimi tampa serpetojimai, be to maskavimo tikrai mazai smile.gif cia kanebo sensai fluid finish. beet nekemsa poru ir siaip tai mano mylimiausia iki siol rasta pudra..
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 12 20, 21:33)
su kanebo pastebimi tampa serpetojimai, be to maskavimo tikrai mazai  smile.gif cia kanebo sensai fluid finish. beet nekemsa poru ir siaip tai mano mylimiausia iki siol rasta pudra..

aha, kažkaip nepastebėjau, kad smarkiai maskuojančios reik - kanebo tada atkrenta.
dėl to, kad išryškina šerpetojimus pritariu, bet sausa oda - tai nebūtinai šerpetojanti oda. pvz maniškė tokia, bet gerai pasirinkus kremą, naudojant kitas pagalbines priemones (kaukes, kt) net žiemą jokių šerpetojimų nebūna, todėl gerai dengiasi ax.gif
Atsakyti
isbandziau ir as max factor 3 in1,isipyliau 55 ir 45 spalvas.tik susimaisiau kuriam indeli kuri doh.gif .tamsesne nera man per tamsi,gerai gula,greitai isigeria,matine,bet nezinau pilna kaina man gaila uz ja moketi,man ji per sausa kazkokia,sausas vietas paryskina,bet su nuolaida pirkciau.as visgi pasilieku prie savo senosios long lastingo,ji tokia slapesne,maskuoja gerai,graziau islygina veida.
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2012 12 20, 22:31)
Mišri, labiau į riebumą, T zona blizganti.. smile.gif
Na, deja nieko gero..Nesilaiko ji ir su kompaktine man.. verysad.gif O kažkaip norėjau kad tiktų ji man, lengvesnė pasirodė ji nei Chanel..
Nors tiesa, kažkas pradėjo kimšti poras, bet kaip ir viską tą patį naudojau, tik pabandžiau šias pudras..Gali būti kad kažkuri iš jų, tik vat kuri..2 kart tepiau Clinique, 1kart chanel..
Pagalvojau, gal dar kokią pasibandyti..
Kaip ir sakiau, reiktų maskavimo, oda būtų matinė, nebūtų kaukės efekto, nekimštų žinoma porų..
Gal galėtumėte dar ką pasiūlyti?..smile.gif

Butent man ir reikia to paties, tik maskavimas gali butu nedidelis, nes vistiek naudoju maskuojama priemone ant virsaus, tai pudryte galetu buti lengvesne... Man svarbiausia, kad ta matiskuma laikytu, zinoma, ne visu 100 %, nes turbut ne viena pudra to nesugebetu padaryti, bet kad bent jau neislistu blizgesys po 15 minuciu patepimo... verysad.gif Ir kad neparyskintu odos sausumo. Turiu visdar sena Bourjois Healthy mix, ir kazkiek atliekamos Max factor Colour Adapt, maisau sias dvi pudrytes bet ta Max Factor nerealiai isryskina sausumus, nors veida ir serumais drekinu ir kremais. Bet pasauseja veidas tik uztepus pudros.... :/
Galvojau pameginsiu Clinique, bet jei efektas tos pats, kaip Bourjois, tai abejoju ar verta islaidauti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 12 21, 11:06)
isbandziau ir as max factor 3 in1,isipyliau 55 ir 45 spalvas.tik susimaisiau kuriam indeli kuri doh.gif .tamsesne nera man per tamsi,gerai gula,greitai isigeria,matine,bet nezinau pilna kaina man gaila uz ja moketi,man ji per sausa kazkokia,sausas vietas paryskina,bet su nuolaida pirkciau.as visgi pasilieku prie savo senosios long lastingo,ji tokia slapesne,maskuoja gerai,graziau islygina veida.

Pasiskaitinejau uzsienio forumuose apie ta max factor pudryte, tai labai geri atsiliepimai bigsmile.gif Labiau tik riebiaodem tinka. O jus rimmel lasting finish naudojate? Galvoju ar man ja keisti ir bandyti sia max factor g.gif
Atsakyti
O ta maxfactor pudra porų nekemša? g.gif jau seniai naudoju brangesnes pudras veidui, bet atsiliepimai labai gundo išbandyti ir šią.. gal galite kuri palyginti su brangesnėm pudrom, pvz guerlain parure extreme, chanel perfection lumiere, EL DWL ar pan g.gif

Ir dar radau užsienio forume atsiliepimą, esą patamsėja ant odos po kurio laiko g.gif čia tiesa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 21 gruodžio 2012 - 11:42
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 12 21, 11:35)

Ir dar radau užsienio forume atsiliepimą, esą patamsėja ant odos po kurio laiko g.gif  čia tiesa?

Vat del sio facto , galiu pritarti, man visos butent Maxfactoro patamseja ax.gif
Ypac Second Skin, kuri visai nepatiko...Nepatiko ir su serumu.. Long lastingas tiko, bet spalvos ne mano... Kolkas man Miracle touch pati paciausia , bet dabar jau knieti ir ta naujaja isbandyt... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Aurora* @ 2012 12 21, 11:31)
Labiau tik riebiaodem tinka. ...

Nu va jei dar riebiaodems skirta, tai jau tikrai noriu pabandyt wub.gif
Atsakyti
As siuo metu naudoju Armani Designer Lift pudryte,esu ja patenkinta,bet norisi man didesnio maskavimo,tarkim kokia vakarine turet g.gif
Noreciau Chanel,bet kokia,neisivaizduoju,nes Designer patenkinta 120%,bet vienintelis maskavimo trukumas butent man. Pries tai turejau Guerlain Parure Aqua gan ilga laika.
Oda misri,turi ir pasausejimu,tai neisivaizduoju ka bandyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 12 21, 11:35)
O ta maxfactor pudra porų nekemša? g.gif  jau seniai naudoju brangesnes pudras veidui, bet atsiliepimai labai gundo išbandyti ir šią.. gal galite kuri palyginti su brangesnėm pudrom, pvz guerlain parure extreme, chanel perfection lumiere, EL DWL ar pan g.gif

Ir dar radau užsienio forume atsiliepimą, esą patamsėja ant odos po kurio laiko g.gif  čia tiesa?

Kaip tik šiandien ja tepliojausi ir toptelėjo kad ši pudra vienas prie vieno kaip mano turėta Dior Forever. Taip, ji matinė, taip ji šiek tiek patamsėja, taip kaip ir Dior'as.. na bet tamsėja ne tiek jau daug. Gerai atrodo ant veido drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 21 gruodžio 2012 - 14:48
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 12 21, 12:35)
O ta maxfactor pudra porų nekemša? g.gif  jau seniai naudoju brangesnes pudras veidui, bet atsiliepimai labai gundo išbandyti ir šią.. gal galite kuri palyginti su brangesnėm pudrom, pvz guerlain parure extreme, chanel perfection lumiere, EL DWL ar pan g.gif

nesu brangiu pudru turejus.tik clarins`o ever matt kuri nepatiko,nelaiko ji man matiskumo visai.o sitoji 3 in 1 nustebino,matiskuma laiko gerai,nors mano oda dabar labiau misri nei riebi,ziema visada nuo sausu patalpu pasauseja doh.gif ,taip ji siek tiek patamsejo,bet vos vos,bet negaliu atsakyti kuri tamsesne ar 45 ar 55 nes susimaisiau savo testeriukuose.siaip ir ta tamsesne gerai atrodo,nors naudoju buorjos 51 spalva,kuri isvis sviesi,nelabai toje buorjios patinka gelsvas atspalvis,o max factoro sios abi spalvos ant veido atrodo naturaliai,be jokio netipisko atspalvio.tikrai gera si 3 in 1,pasidengia plonu sluoksniu,bet maskuoja gerai,oda neatrodo pakrauta,ji tokia nepastebima.liuks.ir uz matiskumo laikyma irgi liuks.
nebutina pirkti jos iskarto,taigi galite isipilti i savo indeli ir namie normaliai prabandyti
apie poru kimsima nieko pasakyti negaliu,nes tepuosi ja tik antra diena rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(*Aurora* @ 2012 12 21, 12:31)
Pasiskaitinejau uzsienio forumuose apie ta max factor pudryte, tai labai geri atsiliepimai  bigsmile.gif Labiau tik riebiaodem tinka. O jus rimmel lasting finish naudojate? Galvoju ar man ja keisti ir bandyti sia max factor  g.gif

nesu rimel bandziusi, negaliu palyginti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 21 gruodžio 2012 - 16:24
Noru sarase laikau Revlon colorstay,nes noras isbandyti pigesne krempudra ir palyginti ar su brangiom firmom g.gif
EL DWL,taipat mastau nusipirkti,nes esu bandziusi,tai tikrai verta demesio pudryte,gerai maskuoja,ilgai laikosi. ax.gif Nors pora dienu naudoju Guerlain Lingerie de peau,tai taipat verta demesio pudryte.Gerai issilaike,nesimate jokio blizgesio,pakankamai maskuoja ir nepalieka kaukes efekto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bardana @ 2012 12 18, 17:48)
Papirkau EL DW tai siaip gerai maskuoja, man neatrodo sunki, spalvu pasirinkimas thumbup.gif pira kart taip gyvenime atitaikiau spalva, nes mano oda sviesi bet i gelsvuma, o visos pudros kurios i gelsvuma buna per tamsios. Bet sausina.Mano oda riebi, bet pradejus nauduoti sia pudra kartais jauciu kaip traukia.. net meteoritu nebenaudoju, anksciau man jie sulaikydavo blizgesi, dabar nereik- ir taip buna matine.

Bardana,
o koki numeriuka nusipirkote?
Atsakyti