QUOTE(Caridian @ 2012 10 29, 09:01)
Antra diena testuoju Lancome photogenic. Labai maloni, net pristabdziau save nuo YSL touche eclat pirkimo, kad isitikinciau, kuri labiau patinka. Lancome siek tiek sunkesne, maziau dregno vaizdo, puiki misriai odai, sausai gali paryskinti sausesnes vietas. Labai idomi konsistencija, lyg skysta pudra, lyg putos, toks tarpinis varaintas. Dengiasi gerai, lengvai, tepiau pirstais. Matiskuma laiko ilgiau nei YSL mineta.
Jau ne viena buteliuka esu sunaudojus sios pudros, tai sakyciau viena is tobulesniu pudru sausai odai, ypac ziema, nes vasara net man ji buvo per riebi..konsistencija tikrai ne putine, o toks kaip riebaliukas. Visur ja dazniausiai pirmsiausia siulo sausaodems. Tik minusas, kad dingsta ji nuo veido, bet mano kai oda sausa, tai manau, kad sugeria oda nuo veido viska ka ant jos uztepi, tai gal delto, nes va vasarai turiu Kanebao sensai velvet finish tai ta tokia jau sausesne lieka ilgiau ant veido. Maskuoja ji mazai, na is pradziu kai uztepi tai pamaskuja, bet kai ji medsta dingti, tai viskas ir vel greit islenda.