Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(rentabili @ 2012 12 15, 10:20)
nusipirkau Bourjois 123 Perfect 51 nr,kuri gan pavargau kol radau,

O kaip šis numeriukas, įtariu baltaodėms netiktų, jis toks gelsvas ar ne? g.gif

Gražiai jum užmaskavo viską, gerai atrodo drinks_cheers.gif

Kaip išlieka, nenusitrina ji per dieną, sulimpa su oda?
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 12 15, 14:10)
O kaip šis numeriukas, įtariu baltaodėms netiktų, jis toks gelsvas ar ne?  g.gif

Gražiai jum užmaskavo viską, gerai atrodo  drinks_cheers.gif
Kaip išlieka, nenusitrina ji per dieną, sulimpa su oda?

mano oda yra labai sviesi su tokiu melsvu atspalviu,na bet tokios pudros spalvos nera,o i rausvuma tiesiog nepakenciu.
51 yra tikrai sviesus i gelsvuma,dabar praejo nemazas laiko tarpas,o gan gerai atrodo, Tzona tik vos pramusa blizgesys,bet siaip atrodo gerai.manau vertinciau is 10,kokiais 7-8,nes pasausejima paryskina,antra karta pirkciau,jeigu neknietetu isbandyti dar konors,siaip patiko,bet nesuzavejo.jeigu lyginti su tuo ka paskutiniu laiku naudoju tai nebus nr.1.as esu istikima maxfactor`o long lastingui,si tokia riebesne,neryskina pasausejimu,labai islygina veida,poras,dar naudoju clarins`o ever matt-o si man nepatinka visai.tai kad kaina tikrai nelemia kokybes ax.gif
man nenusitryne,isliko gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 15 gruodžio 2012 - 15:40
Na išbandžiau savo paimtus testeriukus Chanel Vitalumiere aqua ir Clinique superbalanced..
Chanel pakerėjo wub.gif visą dieną išbuvau be jokio blizgesio, na sakykim vakarop ant kaktos po plaukais pradėjo jau pamažu lysti, bet ant veido toks jausmas kad ką tik pasidažiau, ta prasme nenutekėjo, ir oda beje atrodo matinė, nebuvo to riebaus šlapio efekto..Man šiaip dažnai būdavo kad jau apie pietus reikia taisyti, o vakarop jau ir nesimato kad buvai kažką patepus.. doh.gif Clinique man pasirodė lengvesnė, silpnesnis maskavimas, jau dienai įpusėjus, blizgesys Tzonoje net švytėjo.. biggrin.gif Ir paskui nuplaukė..Nors pati tekstūra labiau patiko būtent jos, o ne chanel..Tiesa, clinique neužtvirtinau kompaktine, tai gal tas suveikė..Ryt dar bandysiu clinique su kompaktine užtvirtinti..
Tik su chanel trupučiuką spalvą nepataikiau, vienu tonu šviesesnę reiktų imti.. ax.gif
Tai vat tokie pastebėjimai.. 4u.gif
Atsakyti
O su kokia oda emet ta Chanel?
Atsakyti
Papirkau EL DW tai siaip gerai maskuoja, man neatrodo sunki, spalvu pasirinkimas thumbup.gif pira kart taip gyvenime atitaikiau spalva, nes mano oda sviesi bet i gelsvuma, o visos pudros kurios i gelsvuma buna per tamsios. Bet sausina.Mano oda riebi, bet pradejus nauduoti sia pudra kartais jauciu kaip traukia.. net meteoritu nebenaudoju, anksciau man jie sulaikydavo blizgesi, dabar nereik- ir taip buna matine.

Atsakyti
Pasiūlykit kokį nors gerą variantą doh.gif veido oda mišri, nors labiau į sausumą ( nosis, žandai). Jei naudoju mišriai odai, tai tada išlenda pleiskanojimas. Taip pat labai daug pudrų kemša poras. O reikia, kad ir būtų stipriai maskuojati. Galvojau apie Estee Lauder DW, bet ji netiks mano sausai odai, kaip suprantu. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(millin @ 2012 12 18, 19:55)
Pasiūlykit kokį nors gerą variantą  doh.gif veido oda mišri, nors labiau į sausumą ( nosis, žandai). Jei naudoju mišriai odai, tai tada išlenda pleiskanojimas. Taip pat labai daug pudrų kemša poras. O reikia, kad ir būtų stipriai maskuojati. Galvojau apie Estee Lauder DW, bet ji netiks mano sausai odai, kaip suprantu. doh.gif  verysad.gif

Dior Sculpt, Dior capture totale
Atsakyti
QUOTE(millin @ 2012 12 18, 20:55)
Pasiūlykit kokį nors gerą variantą  doh.gif veido oda mišri, nors labiau į sausumą ( nosis, žandai). Jei naudoju mišriai odai, tai tada išlenda pleiskanojimas. Taip pat labai daug pudrų kemša poras. O reikia, kad ir būtų stipriai maskuojati. Galvojau apie Estee Lauder DW, bet ji netiks mano sausai odai, kaip suprantu. doh.gif  verysad.gif

gal kanebo sensai pabandykit? EL DW tikrai sausins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2012 12 19, 20:19)
gal kanebo sensai pabandykit?

man asmeniškai maskavimas menkas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2012 12 17, 20:50)
Na išbandžiau savo paimtus testeriukus Chanel Vitalumiere aqua ir Clinique superbalanced..
Chanel pakerėjo wub.gif visą dieną išbuvau be jokio blizgesio, na sakykim vakarop ant kaktos po plaukais pradėjo jau pamažu lysti, bet ant veido toks jausmas kad ką tik pasidažiau, ta prasme nenutekėjo, ir oda beje atrodo matinė, nebuvo to riebaus šlapio efekto..Man šiaip dažnai būdavo kad jau apie pietus reikia taisyti, o vakarop jau ir nesimato kad buvai kažką patepus.. doh.gif Clinique man pasirodė lengvesnė, silpnesnis maskavimas, jau dienai įpusėjus, blizgesys Tzonoje net švytėjo.. biggrin.gif Ir paskui nuplaukė..Nors pati tekstūra labiau patiko būtent jos, o ne chanel..Tiesa, clinique neužtvirtinau kompaktine, tai gal tas suveikė..Ryt dar bandysiu clinique su kompaktine užtvirtinti..
Tik su chanel trupučiuką spalvą nepataikiau, vienu tonu šviesesnę reiktų imti.. ax.gif
Tai vat tokie pastebėjimai.. 4u.gif

O as jau buvau pasirengusi pirkti sia Clinique pudra, nes kaip tik galvojau kad matizuos oda ir tuo paciu nesausins doh.gif Parasykit atsiliepimus kaip pudryte su kompaktine laiko blizgesi jei nesunku 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau savo naująją Max Factor All Day Flawless 3 in 1 pudrą.

user posted image

Pirmi įspūdžiai: labai greitai įsigeria į odą, o ten stovi nepajudinama, kol nenuvalau valikliu.
Maskavimas labai geras, pudra matinė, tad ant mano sausesnių odos zonos yra matomesnė, reikia gerai drėkinti odą, kad gražiai atrodytų.

Verdiktas - daug geresnė už dabar naudojamą ir baiginėjamą MUFE HD Invisible Cover Foundation.

Kainų skirtumas ne MUFE naudai, ir net nėra ką lyginti maskavimo/vaizdo ant veido aspektais, MaxFactor laimi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 12 18, 00:08)
O su kokia oda emet ta Chanel?

Mišri, labiau į riebumą, T zona blizganti.. smile.gif

QUOTE(Swychek @ 2012 12 20, 15:42)
O as jau buvau pasirengusi pirkti sia Clinique pudra, nes kaip tik galvojau kad matizuos oda ir tuo paciu nesausins  doh.gif Parasykit atsiliepimus kaip pudryte su kompaktine laiko blizgesi jei nesunku  4u.gif

Na, deja nieko gero..Nesilaiko ji ir su kompaktine man.. verysad.gif O kažkaip norėjau kad tiktų ji man, lengvesnė pasirodė ji nei Chanel..
Nors tiesa, kažkas pradėjo kimšti poras, bet kaip ir viską tą patį naudojau, tik pabandžiau šias pudras..Gali būti kad kažkuri iš jų, tik vat kuri..2 kart tepiau Clinique, 1kart chanel..
Pagalvojau, gal dar kokią pasibandyti..
Kaip ir sakiau, reiktų maskavimo, oda būtų matinė, nebūtų kaukės efekto, nekimštų žinoma porų..
Gal galėtumėte dar ką pasiūlyti?..smile.gif
Atsakyti