Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Šarka-Li @ 2012 12 12, 16:47)
Noriu paklausti, gal yra pudra kuri skirta sausai odai, nealergizuojanti, legva, kad ant veido užtepus neatrodytų jos prikrauta? ar yra kokia tokia daugmaž?

YSL Touche Éclat Foundation thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 12 12, 15:47)
Noriu paklausti, gal yra pudra kuri skirta sausai odai, nealergizuojanti, legva, kad ant veido užtepus neatrodytų jos prikrauta? ar yra kokia tokia daugmaž?

Lancôme Photogenic Lumessence Foundation, nors dabar pati naudoju revlon Colorstay
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 13 gruodžio 2012 - 14:14
QUOTE(vienintelė @ 2012 12 13, 14:12)
Lancôme Photogenic Lumessence Foundation, nors dabar pati naudoju revlon Colorstay

nevadinčiau Lancome lengva..
Atsakyti
firmu temoje nieks nekalba biggrin.gif o kas nors naudojate lorealio pudras? domina ta kuri 16h ir tarkim atnaujinta true match. dar kazkokia lift yra.Ar verta su jom prasideti?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 12 13, 14:25)

na ji nėra pati lengviausia, bet dedant ja šepetėliu aš gan lengva jos vaizda išgaudavau, jei nori visai lengvos tai make up forever face and body tokia, bet žiema ji kažin g.gif ar tiks nes vandens pagrindu ji, bet ji labai lengva, čiut palygina veido spalva, nelabai maskuoja, bet ant veido nesimato
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 12 13, 14:25)

o man ji labai lengva, kalbant apie maskavima, aisku ne kremas su spalva...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2012 12 14, 16:51)
o man ji labai lengva, kalbant apie maskavima, aisku ne kremas su spalva...smile.gif

bet palyginus su Chanel Vitalumiere sunki smile.gif Pati konsistencija tiršta. Chanel visai ištirpsta ant odos, nesimato lyg antra oda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2012 12 13, 20:45)
firmu temoje nieks nekalba biggrin.gif o kas nors naudojate lorealio pudras? domina ta kuri 16h ir tarkim atnaujinta true match. dar kazkokia lift yra.Ar verta su jom prasideti?

Aš True Match buteliuką, po buteliuko naudoju, nu ką galiu pasakyti, labai man patinka cool.gif
Lengvai pasidengia - jei odai gera savaitė mažas kiekis suteikia švytėjimo, jei prastesnės dienos - didesnis kiekis užmaskuoja dėmeles, bet nepadaro veido vaškinio.
Tik blogis, jog po kiek laiko blizgėjimas išlenda, net ant žiemą išsausėjusios odos..
Atsakyti
Gal galite pasiulyti kokia pudryte,oda sausoka,nosis šerpetoja. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(barboraite @ 2012 12 15, 07:37)
Gal galite pasiulyti kokia pudryte,oda sausoka,nosis šerpetoja. blush2.gif

puslapis atgal.
O apskritai drėkinkit odą, stipriai, nes šerpetojimo niekas nenuims
Atsakyti
user posted image
nusipirkau Bourjois 123 Perfect 51 nr,kuri gan pavargau kol radau,radau tik kosmadoje.
apie pudryte.lengva,gan skysta,dengiasi labai maloniai,dziusta greitai su tokiu uzbaigiamuoju kaip birios pudros efektu,kas ir duoda matiskuma,maskuoja gerai,siuo metu esu pabertukas,tai uzmaskavo gan gerai,nenaudojau papildomai jokiu maskuokliu,patiko.nesijaucia ant veido,lengva,veidas svelnus.minusas,kad pasausejimus paryskina.
be pudros,yra ka maskuoti ax.gif
user posted image

ir su pudra

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 12 15, 10:20)

Aciu uz info 4u.gif ,nes tikrai idomu buvo suzinoti apie sia pudryte.Numeriuka matau paemei,kaip ir man reiktu,nes kiek parduotuvej ziurejau,tai man buvo kaip tik sis numeriukas.Idomu ar ilgai issilaiko ant veido,ar pirktum antra karta,veliau tikiuosi dar parasysi ax.gif
Atsakyti