Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(haifa @ 2012 12 08, 21:20)
Atejau pagirti Clarins Skin illusion pudra.. maskuoja nedaug, bet labai graziai sulygina veido spalva, suteikia tokio svytejimo ir atrodo labai naturaliai. Pries tai naudoja Dior Nude, tai Clarins man siek tiek geresne.  smile.gif

Ir įtariu Dior Nude geriau maskavo..? Ar panašiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 12 08, 22:29)
Ir įtariu Dior Nude geriau maskavo..? Ar panašiai?  smile.gif

Panasiai maskuoja, bet oda graziau man atrodo su Clarins. Oda mano normali, neproblemine, maskuoti daug nereikia todel si pudra man idealus variantas smile.gif
Dior nude naudojau 020 spalva, clarins - nude. Galbut kam nors pravers wink.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2012 12 08, 22:29)
Kokia turite oda? ax.gif
Papildyta:
Gal kas naudojote sia krempudra ax.gif Bourjois 123 Perfect
http://parado.lt/pub...511-product.jpg
Ar nera ka lyginti su armani,clarins,chanel ir pan.?

ir as laukiu atsiliepimu apie 123,prisiziurejau video nete,tai atrodo labai liuks pudryte turetu buti,bet as manau ji labiau riebiai/misriai odai,pagal foto ir video gerai maskuoja.
Atsakyti
rentabili,asziurejau parduotuvej,tai dengiasi taipat graziai,parasyta kad ilgai laikosi.Norejau pabandyti ir nusipirkti,bet jeigu nera ka lyginti su garsiu firmu produktais,tai nesinori nusipirkti ir kad stovetu schmoll.gif .Palaukiam,gal kas naudoja ir parasys atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovile5 @ 2012 12 07, 18:48)
Sveikos merginos 4u.gif
Nežinau, gal ir pasikartosiu, nesekiau visos temos, bet gal bus kam nesunku atsakyti  blush2.gif  Ieškau naujos kokios krempudros riebiai į mišrumą odai, kuri maskuotų neblogai. Ačiū merginos! 4u.gif

Rimmel lasting finish 25 hours 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2012 12 09, 12:39)
Rimmel lasting finish 25 hours  4u.gif

Dekui, o gal ka is geresniu, brangesniu firmu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovile5 @ 2012 12 10, 22:50)
Dekui, o gal ka is geresniu, brangesniu firmu?  g.gif

Brangesne nebutinai reiskia, kad geresne 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aurora*: 11 gruodžio 2012 - 09:52
Kaip jums naujoji "Dior Nude" kremine pudra?
Man nepatiko, kad alkoholis treciu numeriu sudetyje. unsure.gif
Atsakyti
dvieju buorjois pudru palyginimas-heltly mix ir 123 perfect
http://www.youtube.c...h?v=HqiGcfYZNeA
Atsakyti
Noriu paklausti, gal yra pudra kuri skirta sausai odai, nealergizuojanti, legva, kad ant veido užtepus neatrodytų jos prikrauta? ar yra kokia tokia daugmaž?
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 12 12, 15:47)
Noriu paklausti, gal yra pudra kuri skirta sausai odai, nealergizuojanti, legva, kad ant veido užtepus neatrodytų jos prikrauta? ar yra kokia tokia daugmaž?

Superinė pudryte Revlon Colorstay Normal/ Dry skin, išbandžiau daugybė pudrų, bet šita labiausiai tiko mano sausai odai thumbup.gif Maskuoja gerai, bet neatrodai kaip su kauke, žodžiu super clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 12 12, 15:47)

Chanel Vitalumiere
Atsakyti