Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Purpurine @ 2012 12 06, 08:41)
As turiu ja blush2.gif  tai mano sausokai odai dabar nelabai jau tinka, bet vasara buvo pats tas. siaip tikrai faina pudryte, ganetinai lengva, bet tuo paciu labai neblogai pamaskuoja ir neblogai islieka ant veiduko. Jauciu ji misriaodem turetu labiausiai tikti.

Tai ji misriaodem ir skirta mirksiukas.gif Sausaodem yra kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 12 06, 09:07)
Tai ji misriaodem ir skirta  mirksiukas.gif Sausaodem yra kita  smile.gif

matiškumą gerai laiko? ar tiesiog per daug neblizga ant riebesnės odos?
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 12 06, 00:59)
Gal esat kuri naudojus Kanebo Sensai fluid finish lasting velvet? smile.gif

Buvau nusipirkusi meginuka, mano oda misri, ziema su paserpetojimais kai kur, tai man netiko, itin paryskindavo tuos pasausejimus ax.gif
Nors siaip pati pudryte tai lengva, gerai dengiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 12 06, 08:41)
As turiu ja blush2.gif  tai mano sausokai odai dabar nelabai jau tinka, bet vasara buvo pats tas. siaip tikrai faina pudryte, ganetinai lengva, bet tuo paciu labai neblogai pamaskuoja ir neblogai islieka ant veiduko. Jauciu ji misriaodem turetu labiausiai tikti.

Ta, kuri skirta sausai odai man puikiai tiko.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus.. Siuo metu naudoju Kanebo sensai fluid finish, bet man labai greit islenda su ja blizgesys, nors visus kitus lukescius atitinka..del to ir noriu lasting velvet isbandyt, nes mano oda riebi/misri.
kur, turincios ja, pirkot?
Atsakyti
Gal žinot koks maždaug makiažo pagr. iš L'oreal būtų geriausias riebiai odai (na, gal tokiai mišriai, nes šiuo metu turiu sausų plotų ties lūpomis-smakru)? Ir gal matėt Infallible pagrindo pačios šviesiausios spalvos, Porcelain rods vadinas Klaipėdoje? Nes žiūrėjau, kai kur išvis šviesių spalvų nėra (lyg čia vien juodukės gyventų..), kai kur šviesiausia vanilla 120.
user posted image

Šiaip būtų įdomu pamėgint Revlon Colorstay Oily/Combination skin Ivory, bet kiek žinau/girdėjau/skaičiau, ji labai sunki yra (pataisykit, jei klystu), o sunkumo man mažiausiai norėtųsi biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2012 12 06, 18:50)
Gal žinot koks maždaug makiažo pagr. iš L'oreal būtų geriausias riebiai odai (na, gal tokiai mišriai, nes šiuo metu turiu sausų plotų ties lūpomis-smakru)? Ir gal matėt Infallible pagrindo pačios šviesiausios spalvos, Porcelain rods vadinas Klaipėdoje? Nes žiūrėjau, kai kur išvis šviesių spalvų nėra (lyg čia vien juodukės gyventų..), kai kur šviesiausia vanilla 120.
user posted image

Šiaip būtų įdomu pamėgint Revlon Colorstay Oily/Combination skin Ivory, bet kiek žinau/girdėjau/skaičiau, ji labai sunki yra (pataisykit, jei klystu), o sunkumo man mažiausiai norėtųsi  biggrin.gif
http://pics2.ds-stat.../149231/300.jpg

Ta loreal tai tikrai sausai odai labiau tinkama ne riebiai..kazkada kai jauna buvau, sia naudojau savo sausai odai. Riebiai gal True mact labiau tiktu g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Nežinau, gal ir pasikartosiu, nesekiau visos temos, bet gal bus kam nesunku atsakyti blush2.gif Ieškau naujos kokios krempudros riebiai į mišrumą odai, kuri maskuotų neblogai. Ačiū merginos! 4u.gif
Atsakyti
illuminated - tai bandykit Revlon sausai/normaliai odai. Ji lengvesnė. Mano oda mišri, T zona rieboka, bet tinka man ši pudra, ypač atsirinkus užtvirtinančią pudrą, laiko matiškumą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovile5 @ 2012 12 07, 16:48)
Sveikos merginos 4u.gif
Nežinau, gal ir pasikartosiu, nesekiau visos temos, bet gal bus kam nesunku atsakyti  blush2.gif  Ieškau naujos kokios krempudros riebiai į mišrumą odai, kuri maskuotų neblogai. Ačiū merginos! 4u.gif

naujoji YSL le touche eclat gal tiktu. mano oda misri ,t zona labai greitai pradeda blizgeti,o skruostai sausoki. jos maskavimas vidutiniskas,man visiskai to uztenka. t zona taip gret neblizga, odai suteikia grazu svytejima/skaistuma, nekemsa poru. spalva BD 40.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate26: 08 gruodžio 2012 - 20:57

Atejau pagirti Clarins Skin illusion pudra.. maskuoja nedaug, bet labai graziai sulygina veido spalva, suteikia tokio svytejimo ir atrodo labai naturaliai. Pries tai naudoja Dior Nude, tai Clarins man siek tiek geresne. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(haifa @ 2012 12 08, 21:20)
Atejau pagirti Clarins Skin illusion pudra.. maskuoja nedaug, bet labai graziai sulygina veido spalva, suteikia tokio svytejimo ir atrodo labai naturaliai. Pries tai naudoja Dior Nude, tai Clarins man siek tiek geresne.  smile.gif
user posted image

Kokia turite oda? ax.gif
Papildyta:
Gal kas naudojote sia krempudra ax.gif Bourjois 123 Perfect
user posted image
Ar nera ka lyginti su armani,clarins,chanel ir pan.?
Atsakyti