Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(amber123 @ 2012 12 03, 15:26)
o kuria turi? ar bandei ta naujaja ?  4u.gif man buna, kad dienos eigoj nueina skruostai tokiais pasausejimais... tau taip nebuna? Ne su Dior, bet aplamai  biggrin.gif

prieš savaitę iš feelunique gavau.. nežinau kokia naujoji ar senoji pas juos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2012 12 03, 15:26)
man buna, kad dienos eigoj nueina skruostai tokiais pasausejimais... tau taip nebuna? Ne su Dior, bet aplamai  biggrin.gif

ant manęs vizualiai nesimato, kad būtų nusausėję, labai gerai "guli" pudra, bet įtariu, kad oda maniškė stipriai dehidratuota, ypač skruostai, tai darbe, kur sausas oras jaučiu tempimą... bet čia manau, tikrai ne pudros kaltė, tiesiog bandau atidrėkint visais įmanomais būdais ją ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 03 gruodžio 2012 - 16:00
QUOTE(Naktė' @ 2012 12 03, 14:13)
Gal galit parašyt savo pastabas apie šią pudrą?  rolleyes.gif
Estee Lauder Invisible
http://4.bp.blogspot...isibleFluid.jpg

As turiu sia pudryte,vidutiniskas maskavimas,bet kolkas nenaudoju,nes ,manau,man kimso poras verysad.gif Jeigu maskuoti neturite ka ,tai drasiai galite pirkti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 12 03, 15:15)
mano sausai dehidratuotai nude Dior'o labai tiko, taip pat Clarins Extra Firming arba Skinn Illusion. Pastaroji mažiausiai maskuoja, extra firming - nuo lengvo link vidutinio maskavimo duoda; nude maskuoja vidutiniškai smile.gif

O Dior koki atspalvi naudojat?
Papildyta:
QUOTE(Nekantri* @ 2012 12 03, 16:55)

pirmam temos psl. raso, kad nude tinka riebiai odai, tai ar mam dar labiau nesausintu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nekantri* @ 2012 12 03, 17:08)
Papildyta:

pirmam temos psl. raso, kad nude tinka riebiai odai, tai ar mam dar labiau nesausintu? g.gif

dabar nusipirkau 021, kažkada teko turėti 010 smile.gif
dior nude
riebiai g.gif kad ją, kiek žinau sausiaodės naudoja g.gif ar man vaidenas, bet berods ji skaitoma drėkinanti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 03 gruodžio 2012 - 17:52
QUOTE(žvarba @ 2012 12 03, 17:17)
dabar nusipirkau 021, kažkada teko turėti 010 smile.gif
dior nude
riebiai g.gif kad ją, kiek žinau sausiaodės naudoja g.gif ar man vaidenas, bet berods ji skaitoma drėkinanti g.gif

O gal zinot kuri spalva i rausvuma? Kad tik tokios nenuspirkciau bigsmile.gif
Bandysiu spalva internetu issirinkti wacko.gif
O Jus labai sviesaode? 021 spalvyte labai sviesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nekantri*: 03 gruodžio 2012 - 18:49
QUOTE(Nekantri* @ 2012 12 03, 19:43)
O gal zinot kuri spalva i rausvuma? Kad tik tokios nenuspirkciau  bigsmile.gif
Bandysiu spalva internetu issirinkti  wacko.gif

Siaip del sausumo, ji tikrai rekomenduojama sausesnem odom, bet man sakau, turinciai sausa oda, nesausina, bet kazkokdel labai komfortiskai irgi nesijaucia. Ir kazkaip dauguma dreiinanciu pudru, kurias esu turejus, buna kazkiek skaistinancios, tokios "slapesenes", o si matine.
Man rodos jai pasikeitus, pasikeite ir tekstura g.gif Arba atmintis mane apgauna, nes Kai turejau seniai, ji man labiau patiko doh.gif
Mano vidutinio tamsumo oda, tai 030 gerai. O rausvesni atspalviai man rodosi baigiasi skaicium 2, pvz: 032
Atsakyti
prisireike naujos pudros ax.gif gaila meginuku cia pas mane neduoda tai pabandyt galiu tik pardej doh.gif
labai vilioja Dior Forever, bet bijau kad nebutu per sunki
dar mastau apie Clinique Superbalansed g.gif
gal kas palygint jas gali? bigsmile.gif
mano oda misri, vietom blizga, vietom pasauseje...
Atsakyti
QUOTE(Nekantri* @ 2012 12 03, 18:43)

jei šviesi, tai 020, 021- į gelsvumą smile.gif kitų atspalvių nepažįstu blush2.gif

QUOTE(someday... @ 2012 12 03, 18:56)
Siaip del sausumo, ji tikrai rekomenduojama sausesnem odom, bet man sakau, turinciai sausa oda, nesausina, bet kazkokdel labai komfortiskai irgi nesijaucia. Ir kazkaip dauguma dreiinanciu pudru, kurias esu turejus, buna kazkiek skaistinancios, tokios "slapesenes", o si matine.
Man rodos jai pasikeitus, pasikeite ir tekstura g.gif Arba atmintis mane apgauna, nes Kai turejau seniai, ji man labiau patiko doh.gif
Mano vidutinio tamsumo oda, tai 030 gerai. O rausvesni atspalviai man rodosi baigiasi skaicium 2, pvz: 032

nėra ji visai matinė, bet nėra ir labai šlapia.. man rods dabar gavau jau tą naująjį variantą su SPF 15, nes ankstesniame berods SPF buvo 10.. Tai man ji labai panaši į buvusiąją.. Matyt rausvesni atspalviai yra lyginiai g.gif o gelsvieji- nelyginiai mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Gal misriaodziu, naudojusiu Shiseido perfect refining foundation?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 12 03, 14:53)
Turejau as jos meginuka.. labai idomi tekstura.. aliejus labai jaucias  g.gif  biggrin.gif sunku ka pasakyt po 1k, bet siaip manau, kad patiko.. lengva, bet tuo paciu ir gan pamaskuoja kiek pamenu.. tik spalva nlb tiko man smile.gif

QUOTE(virgaxxx @ 2012 12 03, 16:43)
As turiu sia pudryte,vidutiniskas maskavimas,bet kolkas nenaudoju,nes ,manau,man kimso poras verysad.gif Jeigu maskuoti neturite ka ,tai drasiai galite pirkti. mirksiukas.gif

Užsisakiau ją, laukiu siuntinuko. Mano oda mišri, bet į sausumą labiau, tai tik bijojau, kad labiau nesausintų.
Na jei bus ką labiau pamaskuoti tai maskuoklį naudoju, tik norėjau kažko neapkraunančio, nes nesu šiaip mėgėja krem.pudrą naudoti.
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nekantri* @ 2012 12 03, 19:43)

022 berods i rausvuma, 021 i gelsvuma, tiks vidutiniskai sviesiai odai smile.gif Nzn kaip dabar naujoji, bet senoji labiau tiko misriaodems, kiek pamenu sausiaodes ja peike bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas naudojate helena rubenstein color clone? paskaičiau čia labai graziai atrodo

http://kosmetista.ru...zivi/32471.html
Atsakyti