QUOTE(patrakusi @ 2012 12 01, 23:13)
Sveikos,
Skaitau skaitau ir pasimečiau..
Kažkada lyg ir buvau jau apsisprendusi dėl krempudros, skaičiausi, rašiau klausiau, kokia tiktų, bet dbr atėjo laikas jau išbandyti geresnes..Tuo metu pagal viską atitiko mano reikalavimus chanel vitalumiere, bet vat nepamenu ar aqua ar ne..
Tad atsiprašau užklausiu dar kartą, kuri man tiktų, o gal kurią nors kitą pasiūlytumėte, pvz shiseido gal kokią..
Mano oda mišri, labiau linkusi riebaluotis, T zona aišku blizgutis..Norėtųsi pudrytės su kuria atsigaivintų, švytėtų veidas, na kad toks skaistus atrodytų..Maskavimas vidutinis, kad ne per sunki būtų, ir neatrodytų kaip kaukė..
Ačiū už patarimus..
Pagal jūsų odos tipą ir reikalavimus tikrai tiktų Chanel Vitalumiere Aqua. Kadangi pati ją naudojau, galiu tikrai parekomenduoti, vienintelė problema man su ja buvo, kaip jau rašiau anksčiau, kad paryškina sausumą. Iš Shiseido bandžiau Perfect Refining Foundation (geroji konsultantė įpylė pabandymui
), tai palyginus su Chanel maskuoja truputi daugiau, atrodo matiškesnė (ne 100 proc. matinė), tačiau (kas man buvo keista, nes jaučiasi ant veido tokia sausesnė) mažiau ryškina šerpetojimus. Oda labiau švyti su Chanel. Tai jeigu neturite problemu dėl odos išsausėjimų, siūlyčiau pabandyti Vitalumiere Aqua
P.s. abi pudros puikiai išsilaiko ant veido ir atrodo la-abai natūraliai. Jeigu leistų finansai tikrai pirkčiau abi, Chanel nudočiau lengvam dieniniam makiažui, kai norisi atrodyti gaiviau, o Shiseido - kai norisi paslėpti visus trūkumus, atrodyti natūraliai bet nepriekaištingai