Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(sandraandruske @ 2012 11 27, 19:47)
Visada paprastai tepiau, dabar sugalvojau isbandyti blush2.gif  koks tas sepetelis turetu buti g.gif

as ilgai tepiau tokiu, visai patiko
sepetelis
bet dabar man labiau patinka tepti situ, prisiziurejau video youtube pabandziau patiko ir kazkaip man naturaliau dengiasi, tiesa pudra geriau pirma keliais nedideliais taskeliais uzdedu ant veido tada sukamaisiais judesiais padengiu veida su sepeteliu
sepelis
arba su situ irgi labai gerai
sepetelis
Atsakyti
Mergaites, gal pagelbesit 4u.gif Naudoju Estee Lauder Double wear stay in place spalvyte 2N1 desert beige. Gal is naudojanciu kas pasakys, kuri spalvyte butu vienu ar dviem tonais sviesesne, bet ne i ruzavuma?
Atsakyti
Sveikos,
Skaitau skaitau ir pasimečiau.. doh.gif Kažkada lyg ir buvau jau apsisprendusi dėl krempudros, skaičiausi, rašiau klausiau, kokia tiktų, bet dbr atėjo laikas jau išbandyti geresnes..Tuo metu pagal viską atitiko mano reikalavimus chanel vitalumiere, bet vat nepamenu ar aqua ar ne.. g.gif
Tad atsiprašau užklausiu dar kartą, kuri man tiktų, o gal kurią nors kitą pasiūlytumėte, pvz shiseido gal kokią..
Mano oda mišri, labiau linkusi riebaluotis, T zona aišku blizgutis..Norėtųsi pudrytės su kuria atsigaivintų, švytėtų veidas, na kad toks skaistus atrodytų..Maskavimas vidutinis, kad ne per sunki būtų, ir neatrodytų kaip kaukė..
Ačiū už patarimus.. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turi atsiliepimų apie Too faced amazing face foundation?..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patrakusi: 01 gruodžio 2012 - 23:21
QUOTE(patrakusi @ 2012 12 01, 23:13)
Sveikos,
Skaitau skaitau ir pasimečiau.. doh.gif Kažkada lyg ir buvau jau apsisprendusi dėl krempudros, skaičiausi, rašiau klausiau, kokia tiktų, bet dbr atėjo laikas jau išbandyti geresnes..Tuo metu pagal viską atitiko mano reikalavimus chanel vitalumiere, bet vat nepamenu ar aqua ar ne.. g.gif
Tad atsiprašau užklausiu dar kartą, kuri man tiktų, o gal kurią nors kitą pasiūlytumėte, pvz shiseido gal kokią..
Mano oda mišri, labiau linkusi riebaluotis, T zona aišku blizgutis..Norėtųsi pudrytės su kuria atsigaivintų, švytėtų veidas, na kad toks skaistus atrodytų..Maskavimas vidutinis, kad ne per sunki būtų, ir neatrodytų kaip kaukė..
Ačiū už patarimus.. 4u.gif

Pagal jūsų odos tipą ir reikalavimus tikrai tiktų Chanel Vitalumiere Aqua. Kadangi pati ją naudojau, galiu tikrai parekomenduoti, vienintelė problema man su ja buvo, kaip jau rašiau anksčiau, kad paryškina sausumą. Iš Shiseido bandžiau Perfect Refining Foundation (geroji konsultantė įpylė pabandymui bigsmile.gif ), tai palyginus su Chanel maskuoja truputi daugiau, atrodo matiškesnė (ne 100 proc. matinė), tačiau (kas man buvo keista, nes jaučiasi ant veido tokia sausesnė) mažiau ryškina šerpetojimus. Oda labiau švyti su Chanel. Tai jeigu neturite problemu dėl odos išsausėjimų, siūlyčiau pabandyti Vitalumiere Aqua smile.gif
P.s. abi pudros puikiai išsilaiko ant veido ir atrodo la-abai natūraliai. Jeigu leistų finansai tikrai pirkčiau abi, Chanel nudočiau lengvam dieniniam makiažui, kai norisi atrodyti gaiviau, o Shiseido - kai norisi paslėpti visus trūkumus, atrodyti natūraliai bet nepriekaištingai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nealiona: 02 gruodžio 2012 - 00:42
Ar Guerlain pudros tinka sausai odai?Kaip maskavimas?
Padekit, jau net nebezinau, kokia ir pirkti pudra, oda sausoka, misri, poros issipletusios, nenoriu kaukes efekto, noriu, kad svytetu oda verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nekantri*: 03 gruodžio 2012 - 08:41
QUOTE(Nekantri* @ 2012 12 03, 09:41)
Padekit, jau net nebezinau, kokia ir pirkti pudra, oda sausoka, misri, poros issipletusios, nenoriu kaukes efekto, noriu, kad svytetu oda  verysad.gif

As turejau Guerlain parure aqua.. vietom man sausuma paryskindavo, jei ta diena budavo prasta odos diena.. biggrin.gif dabar isejus pudra grynai sausai odai pudra.. kaip kremo indelyje.. tirsta tokia. Tik ziurekit, kad tas svytejimas neparyskintu poru.. ka pvz man darydavo Chanel Vitalumiere smile.gif jusu greiciausia dehidratuota oda, jei poros pasiplete, kaip ir mano.. todel labai sunku rast tinkama, ir kad graziai, nesausai atrodytu ant veido, bet kad ir neparysakintu poru svytejimas smile.gif siulyciau pabandyti dar Lancome Photogenic lumessence, ji labai tinkama sausai odai, svytejimo ner per daug.. maziau maskuojanti, lengvesne ant odos butu YSL Touche eclat, bet ziemai man ji per skysta.. dar labai nebloga Dior naujoji pudra eclat nude ar kazkaip taip vadinas
Atsakyti
Gal galit parašyt savo pastabas apie šią pudrą? rolleyes.gif
Estee Lauder Invisible
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Naktė' @ 2012 12 03, 15:13)
Gal galit parašyt savo pastabas apie šią pudrą?  rolleyes.gif
Estee Lauder Invisible

Turejau as jos meginuka.. labai idomi tekstura.. aliejus labai jaucias g.gif biggrin.gif sunku ka pasakyt po 1k, bet siaip manau, kad patiko.. lengva, bet tuo paciu ir gan pamaskuoja kiek pamenu.. tik spalva nlb tiko man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nekantri* @ 2012 12 03, 08:41)
Padekit, jau net nebezinau, kokia ir pirkti pudra, oda sausoka, misri, poros issipletusios, nenoriu kaukes efekto, noriu, kad svytetu oda  verysad.gif

mano sausai dehidratuotai nude Dior'o labai tiko, taip pat Clarins Extra Firming arba Skinn Illusion. Pastaroji mažiausiai maskuoja, extra firming - nuo lengvo link vidutinio maskavimo duoda; nude maskuoja vidutiniškai smile.gif
Atsakyti
O EL sita kazkokia nauja? Neteko dar susidurt.
O as gavau Dior Nude ir nzn... Nezinau ar patinka. Nesakau, kad bloga, bet man per daug matine. Kazkaip is jos tikejausi daugiau skaistumo. Ir nors nesausina, bet labai komfortiskai ant odos nesijaucia man. Gal del to matiskumo... g.gif Ir 30 numeriukas, mano veidui gal kiek per pilkas. Nors spalva ir atitinka ir realybej nera pilka. Zodziu, greiciausiai esu pripratus prie Vitalumiere teksturos, spalvos, dengimo ir prie visu kitu visada rasiu ko prikibt doh.gif Jauciu teks baigt eksperimetuot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo someday...: 03 gruodžio 2012 - 15:22
QUOTE(žvarba @ 2012 12 03, 16:15)
mano sausai dehidratuotai nude Dior'o labai tiko, taip pat Clarins Extra Firming arba Skinn Illusion. Pastaroji mažiausiai maskuoja, extra firming - nuo lengvo link vidutinio maskavimo duoda; nude maskuoja vidutiniškai smile.gif

o kuria turi? ar bandei ta naujaja ? 4u.gif man buna, kad dienos eigoj nueina skruostai tokiais pasausejimais... tau taip nebuna? Ne su Dior, bet aplamai biggrin.gif
Atsakyti