Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Swychek @ 2012 11 27, 13:01)
Svarbiausia man siuo metu matiskumas, nes vaikstau pastoviai kaip blizgutis. Pasipudravus kompaktine blizgesys per 30 min gal islenda. O ir naudoju pagrinda makiazui, kad oda butu matine ir viska... Mano pussesere naujoda Chanel Mat Lumiere atrodo. Tai visai neblogai jai ta matiskuma islaiko  g.gif Gal esat naudojusi? Pasimetus as visai...

Man Mat Lumiere netinka, nes mano oda kaip minėjau normali i sausuma, bet siaip ji nebloga. Matiskuma laiko, maskavimas toks vidutinis, ne per sunkus. Ir pliusas visoms Chanel pudroms, kad visu labai gražus atspalviai, man prie odos labiausiai prisitaiko. Nei per pilkos, nei per rausvos.
Ir dar siulyciau pamegint Clinique superbalanced, ji mineta pries kelis postus. Jos ir kaina geresne nei Chanel mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif mano oda misri ir irgi laaabai greit blizga - nepadeda nei primeris, nei kompaktine ant virsaus, nei makiazo fiksuotojas (pvz. de-slick is urban decay). Tai clinique superbalanced irgi tas pats schmoll.gif naudojau ja ilgai, virs poros metu. Maloni, drekinanti pudra, bet blizgesit taip pat.., na bent jau neturekit dideliu vilciu.
Kolkas galbut ilgiausiai man matine oda islieka su lancome teint idole, bet irgi - nei puses dienos "netempia".

Man jau atsibodo ieskot, bandyt.. verysad.gif nesiojuosi tiesiog visada su savimi "sugertukus" (blotting paper) ir pudra (arba bespalve-matizuojancia, arba kompaktine) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 11 27, 14:04)
g.gif mano oda misri ir irgi laaabai greit blizga - nepadeda nei primeris, nei kompaktine ant virsaus, nei makiazo fiksuotojas (pvz. de-slick is urban decay). Tai clinique superbalanced irgi tas pats schmoll.gif naudojau ja ilgai, virs poros metu. Maloni, drekinanti pudra, bet blizgesit taip pat.., na bent jau neturekit dideliu vilciu.
Kolkas galbut ilgiausiai man matine oda islieka su lancome teint idole, bet irgi - nei puses dienos "netempia".

Man jau atsibodo ieskot, bandyt.. verysad.gif nesiojuosi tiesiog visada su savimi "sugertukus" (blotting paper) ir pudra (arba bespalve-matizuojancia, arba kompaktine) unsure.gif

Is tiesu riebi oda yra didelis blogis. Vienintelis pliusas, sensta leciau mirksiukas.gif Bet siaip, kad ir kokia oda butu, ja "patvarkyt" gali visu pirma prieziuros priemones. Pvz, man daznai, ypac ziemos metu megsta papleiskanoti nosies krasciukai, jei gerai issireiskiau, tai nesitikiu, kad pudra ta koreguos. Pirmiausiai renkuosi tinkama pilinga, prausikli, kauke, tonika, krema. Pudryte paskausiai renkuosi. Be abejo irgi pagal odos tipa, bet kaip minejau, nesitikiu, kad ji problema isspres, tiesiog oda padailins ax.gif Sorry Uz OT. smile.gif
Is Lancome prisiminiau, dar Adaptive nieko misriaodem. Matine, lengvute.
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 11 27, 11:25)
Sveikos smile.gif Noreciau pakeisti savo ilgai naudotaja Bourjois Healthy Mix pudryte, kadangi mano veidas misrus, ir net per kompaktine pudra labai prasimusa blizesys. Kokia pudra is paruodamu Lietuvoje patartumete, kuri nesudarytu kaukes efekto, nekimstu odos (nes ji linkusi i spuogus, o zandai - i sausas demes) ir islaikytu matiskuma labiau, nei Bourjois?  Skaiciau forume pagyras Chanel Vitalumiere Aqua pudrai ir Estee Lauder Double wear. Arba kazka is pigesniu. Gal kas nors turi ta pacia beda ir su ja puikiai susitvarke? Aciu is anksto uz atsakymus  4u.gif

Su Aqua tikrai blizgesit, ir gan greitai. Be to, ji zymiai maziau maskuoja nei Bourjois mineta.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 11 27, 16:38)
Su Aqua tikrai blizgesit, ir gan greitai. Be to, ji zymiai maziau maskuoja nei Bourjois mineta.

swychek siulau paciai bandyt, kazkada tureju healthy mix ir healthy mix serum, siuo metu be keliu kitu turiu chanel vitalumiere aqua, tai nepasakyciau kad man su ja kazkaip labiau blizgesys listu nei su minetom anksciau, tiesa maskuoja ji tikrai maziau, bet uztai yra lengva ir tikrai nesukuria kaukes
Atsakyti
http://www.sephora.com/by-terry

http://www.echemist....rush-foundation

Labas vakaras,
Noreciau isbandyti krempudra tepama sepeteliu blush2.gif gal kas galit kazka parekomenduot ar patarti kur nusipirkti? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraandruske @ 2012 11 27, 19:22)
http://www.sephora.com/by-terry
http://www.echemist....rush-foundation
Labas vakaras,
Noreciau isbandyti krempudra tepama sepeteliu blush2.gif  gal kas galit kazka parekomenduot ar patarti kur nusipirkti? Aciu 4u.gif

Geriau nusipirkit spec. sepeteli krempudrai ir galesit tepti pet kuria turima pudra mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galite palyginti Chanel Vitalumiere Aqua ir Shiseido Perfect Refining Foundation? Turiu ir labai myliu Chanel, tik vienas minusas - paryškina sausumą. Bet jau išspaudžiu paskutinius lašus, ieškau kažko naujo, pagal aprašyma sudomino Shiseido, ir spalvos patiko, kai trupmai užmečiau akį parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 26, 06:37)
Pas mus ji yra ar reikia siustis?

Yra Sugiharoj Exuviance Skin caring pudra. Daug kam ji netiko, kimso poras. Maskavimas vidutinis, tikrai nera l. gerai maskuojanti.
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 11 27, 13:01)
Svarbiausia man siuo metu matiskumas, nes vaikstau pastoviai kaip blizgutis. Pasipudravus kompaktine blizgesys per 30 min gal islenda. O ir naudoju pagrinda makiazui, kad oda butu matine ir viska... Mano pussesere naujoda Chanel Mat Lumiere atrodo. Tai visai neblogai jai ta matiskuma islaiko  g.gif Gal esat naudojusi? Pasimetus as visai...

Aš ilgą laiką buvau chanel mat lumiere gerbėja. Vėliau atradau guerlain parure extreme, tai pastaroji man gražiau ant veido atrodydavo, labiau maskuodavo, bet nesudarė kaukės efekto, išsilaikymas irgi geresnis. Šiuo metu naudoju chanel perfection lumiere. Iš pradžių ją keikiau, nes tik pasidažius išryškindavo sausas vietas (nors mano oda mišri į riebumą, ir nieko panašaus neesu iki tol patyrus), tačiau po kiek laiko oda su ja pasidaro labai graži - kažkaip susiguli ši pudra. Maskavimas jos iš visų mano įvardintų pudrų sakyčiau mažiausias, bet tikrai ji maskuoja pakankamai gerai. Tačiau svarbiausias man jos pliusas - praktiškai nepriekaištingas išsilaikymas visą dieną. Tiek mat lumiere, tiek parure extreme man į vakarą pradėdavo blizgėt (ne taip kaip tarkime dior nude ar EL DWL kurios išvis nuplaukdavo, bet išlįsdavo blizgesys.) Dar pliusas ir tas, kad nekemša porų (šitam reikalui mano oda labai jautri). Dabar atradau ir kaip padengti veidą - su kosmetiniu šepetėliu, tai net ir pačioje pradžioje to sausumo nebesimato, viskas gražiai pasidengė. Taigi reziumuojant, parure extreme man tobula pudra vakarui, tuo tarpu dieniniam makiažui kol kas idealiausia - chanel perfection lumiere. smile.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif

Šiandien įsigyjau Clinique supermoisture makeup. 06Nr. Ankščiau esu skaičiusi apie ją ir man jos įsireikė blush2.gif Pardavėja pamatė kad kitokios net neiškau, ir net pasakė, kad čia sausai odai biggrin.gif Mano oda sausa, kremus kaip pvz tepu drėkinančius. Kaip suprantu ji nemaskuos labai gerai, bet aš ir noriu pudros kuri duotų švytėjimą, o ne matytųsi kalnas pudros ant veido. Bet kaip su tais mažuliukais blizgiukais, ar galima ją drąsiai naudoti kasdienai? Nors ant viso veido jos dar neišbandžiau.
Atsakyti
Niekada nebandziau Guerlain pudru,tai paprasiau drauges kad duotu megineliu.Dvi dienas bandau Guerlain parure de lumiereir Lingerie de peau,aisku spalvos ne mano,bet isbandziau vakare.Kolkas nelabai patiko,nes dengimas vidutiniskas ir ,manau,netinka riebiai/misriai odai,nes duoda slapia,tipo riebuma efekta. ax.gif

Girl_not4_you,patiko jusu aprasymas,teks pabandyti Parure Extrême,gal kitoks efektas mirksiukas.gif
Atsakyti