Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(bonza @ 2012 11 24, 20:21)
sveikos,
gal butu atsiliepimu apie
30. Exuviance Skin caring pudra?

4u.gif

man tai ziauriai patiko, islaiko matiskuma, nesausina, nekemsa poru, gerai dengiasi,puikiai maskuoja.grisiu prie jos kai isnaudosiu turimas
Atsakyti
Sveikos merginos,
norėčiau išgirsti ir iš jūsų patarimą - kokią rekomenduotumėte kreminę pudrytę, kuri gerai maskuotu odos nelygumus (randelius likusius nuo spuogelių).
Gal kuri turite tokią problemą ir galite parekomenduoti kažką super duper, oda riebi - mišri 4u.gif
Atsakyti
aš ilgai ieškojau geros kreminės pudros, negaliu sakyt, kad ją radau, bet dabar baigiu išnaudot revlon colorstay, tai ji man tikrai tinka, palyginus su estee lauder double wear skirtumo kaip ir nematau, o kaina laabai skiriasi.
Atsakyti
Aš irgi jau gavau savąją Revlon colorstay, tai nežinau g.gif kolkas tai ji man neprilipo, o ypač kvapas doh.gif šiaip manęs kvapai neerzina, bet šitas nervina, nes kvapas toks pigios, nekokybiškos pudros atrodo biggrin.gif
Gal daugiau panaudojus priprasiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2012 11 25, 15:38)
aš ilgai ieškojau geros kreminės pudros, negaliu sakyt, kad ją radau, bet dabar baigiu išnaudot revlon colorstay, tai ji man tikrai tinka, palyginus su estee lauder double wear skirtumo kaip ir nematau, o kaina laabai skiriasi.

cia viskas nuo odos priklauso mirksiukas.gif man jos labai skiriasi ax.gif revlon daauggg maziau man maskuoja, blogiau "seda", labiau "limpa" g.gif blogiau laikosi mirksiukas.gif zodziu nesusidraugavau as su ja visiskai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 11 25, 16:23)
Aš irgi jau gavau savąją Revlon colorstay, tai nežinau  g.gif kolkas tai ji man neprilipo, o ypač kvapas  doh.gif šiaip manęs kvapai neerzina, bet šitas nervina, nes kvapas toks pigios, nekokybiškos pudros atrodo  biggrin.gif
Gal daugiau panaudojus priprasiu  ax.gif

Paskaičiau ir ėjau saviškės uostyti biggrin.gif
Kad silpnas tas kvapas ir toks ne piktybinis, kaip kremo gal. Bet aišku, kiekvienas savaip jautrus kvapams ir asociacijoms, kurias jie kelia smile.gif
Atsakyti
Isigijau Clarins Everlasting uzvakar, tai jau porakart spejau ir isbandyt, taigi pirmas ispudis - labai patiko thumbup.gif Mano oda riebi, ypac T zonoj, yra tikrai daug, ka maskuot, bet tuo paciu ir jautri, linkusi i serpetojimus, sausejimus, jei tik pradedu naudoti riebiai odai skirtas priemones... Pries tai naudojau Clinique Superbalanced, net du buteliukus isnaudojau, bet kol kas atrodo, kad Clarins pralenks ja, nes Superbalanced i gala dienos lygtai kazkur dingdavo, sutekedavo kazkiek i mimikos rauksles, nors dziaugiausi ja, nes kazkiek ir drekindavo tuo paciu. O Clarins issilaike tvarkingai visa diena, ir blizgesys ne taip greit islindo, tik vidury dienos truputi su kompaktine perejau ir viskas, kaip nauja buvau ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 11 25, 15:23)
Aš irgi jau gavau savąją Revlon colorstay, tai nežinau  g.gif kolkas tai ji man neprilipo, o ypač kvapas  doh.gif šiaip manęs kvapai neerzina, bet šitas nervina, nes kvapas toks pigios, nekokybiškos pudros atrodo  biggrin.gif
Gal daugiau panaudojus priprasiu  ax.gif

Kaip idomu, as jokio kvapo nejauciu, nors esu labai jautri kvapms. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2012 11 25, 17:25)
cia viskas nuo odos priklauso  mirksiukas.gif man jos labai skiriasi  ax.gif revlon daauggg maziau man maskuoja, blogiau "seda", labiau "limpa"  g.gif blogiau laikosi  mirksiukas.gif zodziu nesusidraugavau as su ja visiskai  schmoll.gif

na, taip, greičiausiai smile.gif nors aš nenurimsiu ir noriu dar ką nors riebiai odai išbandyt, gal turite pasiūlymų? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Noreciau pakeisti savo ilgai naudotaja Bourjois Healthy Mix pudryte, kadangi mano veidas misrus, ir net per kompaktine pudra labai prasimusa blizesys. Kokia pudra is paruodamu Lietuvoje patartumete, kuri nesudarytu kaukes efekto, nekimstu odos (nes ji linkusi i spuogus, o zandai - i sausas demes) ir islaikytu matiskuma labiau, nei Bourjois? Skaiciau forume pagyras Chanel Vitalumiere Aqua pudrai ir Estee Lauder Double wear. Arba kazka is pigesniu. Gal kas nors turi ta pacia beda ir su ja puikiai susitvarke? Aciu is anksto uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 11 27, 12:25)
Sveikos smile.gif Noreciau pakeisti savo ilgai naudotaja Bourjois Healthy Mix pudryte, kadangi mano veidas misrus, ir net per kompaktine pudra labai prasimusa blizesys. Kokia pudra is paruodamu Lietuvoje patartumete, kuri nesudarytu kaukes efekto, nekimstu odos (nes ji linkusi i spuogus, o zandai - i sausas demes) ir islaikytu matiskuma labiau, nei Bourjois?  Skaiciau forume pagyras Chanel Vitalumiere Aqua pudrai ir Estee Lauder Double wear. Arba kazka is pigesniu. Gal kas nors turi ta pacia beda ir su ja puikiai susitvarke? Aciu is anksto uz atsakymus  4u.gif

EL Double Wear tai tikrai daug maskuoja, jei nenorite kaukes efekto, turbut bus per sunki, nes man tai ji per daug maskuoja (tik aišku čia subjektyvu) O Vitaliumiere man sausesnei odai pats tas, o naujasne Aqua sako naudoja ir misriaodes. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2012 11 27, 13:32)
EL Double Wear tai tikrai daug maskuoja, jei nenorite kaukes efekto, turbut bus per sunki, nes man tai ji per daug maskuoja (tik aišku čia subjektyvu) O Vitaliumiere man sausesnei odai pats tas, o naujasne Aqua sako naudoja ir misriaodes. ax.gif

Svarbiausia man siuo metu matiskumas, nes vaikstau pastoviai kaip blizgutis. Pasipudravus kompaktine blizgesys per 30 min gal islenda. O ir naudoju pagrinda makiazui, kad oda butu matine ir viska... Mano pussesere naujoda Chanel Mat Lumiere atrodo. Tai visai neblogai jai ta matiskuma islaiko g.gif Gal esat naudojusi? Pasimetus as visai...
Atsakyti