Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Estela_ @ 2012 11 21, 16:57)
Geriausiai tinka mišriai ar mišriai į sausumą odai.

jei apie nude, tai misriai odai ji tikrai schmoll.gif schmoll.gif , pas mane misri, kartais labiau i riebuma, tai nude labai nepatiko, nors visos kitos dior pudros kurias bandziau tiko ir patiko, nu bet tik ne sita, atrodydavau kaip riebalais issitepus veida, ji tiks sausaodems, nebent ta nauja daug lengvesne uz iprastine nude
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 22 lapkričio 2012 - 17:59
QUOTE(mimi88 @ 2012 11 22, 18:58)
jei apie nude, tai misriai odai ji tikrai  schmoll.gif  schmoll.gif , pas mane misri, kartais labiau i riebuma, tai nude labai nepatiko, nors visos kitos dior pudros kurias bandziau tiko ir patiko, nu bet tik ne sita, atrodydavau kaip riebalais issitepus veida, ji tiks sausaodems, nebent ta nauja daug lengvesne uz iprastine nude

Drysciau priestarauti tongue.gif Sausiaodem ji visiskai netinkama schmoll.gif Man labai keista girdeti kad su ja "kaip riebalais issitepus", nes ji gan sausa ant veido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 11 22, 20:10)
Drysciau priestarauti  tongue.gif Sausiaodem ji visiskai netinkama  schmoll.gif Man labai keista girdeti kad su ja "kaip riebalais issitepus", nes ji gan sausa ant veido  smile.gif

Su Dior Nude kazkokia mistika g.gif as daugiau sausaode, tai man su Nude veidas gan greitai pradeda blizgeti, aisku tas blizgesys ne toks kaip su Guerlain Aqua, "subtilesnis", bet vis tiek islenda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 11 22, 19:10)
Drysciau priestarauti  tongue.gif Sausiaodem ji visiskai netinkama  schmoll.gif Man labai keista girdeti kad su ja "kaip riebalais issitepus", nes ji gan sausa ant veido  smile.gif

as keliuose uzsienio forumuose taip pat skaicius kad ji riebina veida, nu man ji tikrai riebindavo iskart nes neisigerdavo tokia slapia palikdavo ant veido, bet is tikruju cia lbai indvidualu manau reik paciam bandyt nes kiekvienam vis kitaip 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(A_lika27 @ 2012 11 22, 21:18)
Su Dior Nude kazkokia mistika  g.gif  as daugiau sausaode, tai man su Nude veidas gan greitai pradeda blizgeti, aisku tas blizgesys ne toks kaip su Guerlain Aqua, "subtilesnis", bet vis tiek islenda  verysad.gif

nu va dar kart pasitvirtino kad paciam reik bandyt biggrin.gif as turiu guerlain parure aqua tai man su ja blizgesys gana negreit islenda nepalyginamai su nude, ir chanel vitalumiere aqua turiu ir ta visai patinka biggrin.gif aisku favorite dior forever, bet kartais pamaisau ja su anksciau minetom tada veidas skaistus skaistus atrodo nes su forever visiskai matinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 11 22, 22:49)
as keliuose uzsienio forumuose taip pat skaicius kad ji riebina veida, nu man ji tikrai riebindavo iskart nes neisigerdavo tokia slapia palikdavo ant veido, bet is tikruju cia lbai indvidualu manau reik paciam bandyt nes kiekvienam vis kitaip 4u.gif
Papildyta:

nu va dar kart pasitvirtino kad paciam reik bandyt biggrin.gif as turiu guerlain parure aqua tai man su ja blizgesys gana negreit islenda nepalyginamai su nude, ir chanel vitalumiere aqua turiu ir ta visai patinka biggrin.gif aisku favorite dior forever, bet kartais pamaisau ja su anksciau minetom tada veidas skaistus skaistus atrodo nes su forever visiskai matinis smile.gif

drinks_cheers.gif pritariu, reikia bandyti smile.gif Dior forever man taip pat wub.gif prisipazinsiu, is Chanel skystu pudru nebandziau, todel apie jas nuomones neturiu. Na, o Guerlain parure aqua tai mano gyvenimo nesusipratimas lotuliukas.gif bet, gal todel, kad as ja vasara kai pakankamai silta naudojau, nezinau net
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 11 22, 23:49)

Na va pasirodo tikrai reiskia ant saves bandyti, keista bet musu odos tipai panasus, bet va pvz man Forever, viena is labiausiai nepatikusiu pudru, o va Nude mano favorite thumbup.gif
Atsakyti
Uzsisakiau is feelunique NUDE ir bandysiu. Senoji man patiko, bet kad butų nereali nepasakyčiau. Tai bandysiu šia. Man kaip tik nepatinka matines, nes jos dažniausiai daugiau maskuoja. Aišku yra ir lengvesniu, bet su šiek tiek svytejimo veidas daug naturaliau atrodo. Mačiau YouTube kai mergina dare makiažą su senąją Chanel Vitaliumiere (ji mano favorite) tai tiesiog uztepus pudra, po keliu SEK su popierine servetele lengvai paspaudinejus veidą, 'surinko' nereikalinga riebala. Sakė jai tai lb patinka, efektyvu, o ir atrodė gerai.
Siaip Nude uzsisakiau, nes gavos geresne kaina nei Chanel, bet kažin ar nebus taip, jog skupas moka du kartus smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit patart Nude pudroj vienu tonu koks butu numeris sviesesnis uz 030?
nes 020 jau zymiai sviesesne atrodo, gal tada 022 ar 031?
Bet kad nebutu ruzavo atspalvio..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 23 lapkričio 2012 - 12:19
QUOTE(ingapoc @ 2012 11 23, 13:17)
Merginos, gal galit patart Nude pudroj vienu tonu koks butu numeris sviesesnis uz 030?
nes 020 jau zymiai sviesesne atrodo, gal tada 022 ar 031?
Bet kad nebutu ruzavo atspalvio..

022 yra i ruzavuma, pati turejau 021 labai gera ir grazi spalva i gesvuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2012 11 23, 14:09)
022 yra i ruzavuma, pati turejau 021 labai gera ir grazi spalva i gesvuma  4u.gif

Aaaiskiuks..o ner lb sviesi? Ta 021?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 11 23, 14:12)
Aaaiskiuks..o ner lb sviesi? Ta 021?

Sakyciau vidutinio sviesumo odai smile.gif
Atsakyti
sveikos,
gal butu atsiliepimu apie
30. Exuviance Skin caring pudra?

4u.gif
Atsakyti