QUOTE(Dasha @ 2012 11 04, 15:34)
Kol kirpausi tik siaip be pasirinktos sukuosenos, man viskas tiko pas ja. Iskarpydavo neblogai, plaukai buvo iki peciu. Bet sugalvojau visai trumpai, atsinesiau nuotraukas, ji tik aki uzmete i padejo zurnala. Apkirpo VISAI net nepanasiai, iskarpe per visa galva, kazkokius ilgesniu ne vietose paliko, labai nusivyliau. Nes nebuvo nei diskusijo, kad gal ne , gal kitaip.Tiesiog tyliai ramiai nukirpo kaip jai reikejo.
Pas šią kirpėją man teko pabūvoti, nes pasiskaičiau labai daug gerų atsiliepimų ir nusprendžiau vestuvinę šukuoseną pasidaryti

savo nelaimei

kai pasisiūliau pabandyti prieš vestuves bandomąją tai atsakė, kad nereikia, o kai atėjau vestuvių dieną, tai vėlavo apie 20min., jos darbo vietoje nebuvo, kai paskambinau pasakė ,,kad gerai, jog laukiu" o atbėgus suraitė tokią nesamonę, nes pasimetė kai pamatė, kad mano plaukai visai nepaslankūs, ploni ir ilgi, bandė visaip dėlioti, galiausiai pamėmė žirkles ir man nespėjųs išsižioti nukirpo kirpčius neva kreivai krentančius

kai paklausiau ką ji čia padarė išsiviepus pasakė, kad labai gražiai

likau nepatenkinta nei jos bendravimu nei rezultatu, todėl niekam nesiūlau tik išsakau savo nuomonę, gal ji bus kam aktuali

džiaugiuosi kam ji patinka ir tinka, gal čia tik mano tokia patirtis