Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

Dar apie Kęstutį pridursiu pagiriamąjį žodį: jau praėjo savaitė, o plaukai super krenta (ar stoja biggrin.gif), susitvarkyti labai paprasta.
Vnž pas mane ploni, trumpi ir garbanoti - kas turi garbanotus, puikiai mane supras ką reiškia grįžus iš kirpėjo nepult persiplauti plaukų ir laukti "kol ataugs ir nuguls" plaukai hihihi.gif
Karpė garbanotus plaukus bekedendamas - vnž stebėjo kaip jie krenta ir po sruogą, po sruogą preciziškai su stebėtinu greitumu viską sutvarkė. vnž respekčiukz. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2012 11 01, 15:25)
Sveikos smile.gif

Sugalvojau, kad eisiu išbandyti "Pjesę". Arčiausiai namų ir šiaip neblogi lyg ir atsiliepimai. Gal kuri iš ten buvusių galėtų parekomenduoti kokią kirpėją, kuri gražiai iškarpytų ilgus ir gan storus plaukus?  rolleyes.gif  Dažyt nereikia...

Na ir jei numeriuką parašytumėt tai išvis fantastika būtų, ačiū!  bigsmile.gif

Aš ten lankausi pas Audrą, nedažnai, bet pastoviai. Man patinka, kad dirba greitai, nereikia jokių bla, bla... kaip pas kitas kirpėjas, nes atsikalbu darbe tai noriu tiesiog patylėti. Aš dažausi viena spalva, parenka ją puikiai ir apkerpa gerai, nes po plaukų plovimo lengvai susitvarkau, nes labai ploni plaukai ko nebūdavo pas kitas kirpėjas. Man labai nepatogioj vietoj randasi, bet ką darysi.
Atsakyti
Sveikos merginos, ar nesilankėte salone Domini?
Atsakyti
QUOTE(vataipva @ 2012 11 01, 19:42)
Dar apie Kęstutį pridursiu pagiriamąjį žodį: jau praėjo savaitė, o plaukai super krenta (ar stoja  biggrin.gif), susitvarkyti labai paprasta.
Vnž pas mane ploni, trumpi ir garbanoti - kas turi garbanotus, puikiai mane supras ką reiškia grįžus iš kirpėjo nepult persiplauti plaukų ir laukti "kol ataugs ir nuguls" plaukai hihihi.gif
Karpė garbanotus plaukus bekedendamas - vnž stebėjo kaip jie krenta ir po sruogą, po sruogą  preciziškai su stebėtinu greitumu viską sutvarkė. vnž respekčiukz.  4u.gif

o kaip bendravimas jo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2012 10 30, 13:56)
beje,nematau jokiu atsiliepimu apie kirpeja Edita is salono ,,Atide"(Kestucio gtv.) as pas ja lankiausi ne vienerius metus,ir mano drauges,visos labai patenkintos,beieskancioms,manau ,galiu ja parekomenduoti,daug metu dirba,ivairiu konkursu nugaletoja,(galit isivesti google Edita Birgioliene,ir rasit jos pasiekimus)labai maloni,neuzsiima tusciais plepalais apie,,nieka" ,kaina kirpimo (bent pries metus buvo tokia) 50 lt,dirba su gerais,kokybiskais ,,Matrix" dazais.Galit pabandyti  mirksiukas.gif

Kol kirpausi tik siaip be pasirinktos sukuosenos, man viskas tiko pas ja. Iskarpydavo neblogai, plaukai buvo iki peciu. Bet sugalvojau visai trumpai, atsinesiau nuotraukas, ji tik aki uzmete i padejo zurnala. Apkirpo VISAI net nepanasiai, iskarpe per visa galva, kazkokius ilgesniu ne vietose paliko, labai nusivyliau. Nes nebuvo nei diskusijo, kad gal ne , gal kitaip.Tiesiog tyliai ramiai nukirpo kaip jai reikejo.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 10 25, 21:28)
As girdejau labai geru atsiliepimu apie Juoza is Andre.. bet kad ten atskirai dar reik moket uz plovima galvos ir sukavima.. tarkim dazai plaukus 150lt ir dar 40lt uz galvos plovima ir dziovinima.. taip raso ju psl arba kazka ne taip supratau  g.gif  unsure.gif

kazkaip nesigilinau,kiek tas plovimas.jei palukai nera labai ilgi,tai as ir dukra mokam apie 170.dukra dazo sruogom triju spalvu,as vienspalviai.cia su kirpimu,sukavimu.man patinka,kad sruogos dukrai dazomos ne belekaip,o is vidaus tik,na kitaip siek tiek ju salone dirbama,nei kitur
kad ir tas Andre-daznai buna dirba salia,visad prieina,dar is savo puses kazka pasiulo,ar tai spalvos tona,ar kirpimo kita buda
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 11 06, 08:54)
kazkaip nesigilinau,kiek tas plovimas.jei palukai nera labai ilgi,tai as ir dukra mokam apie 170.dukra dazo sruogom triju spalvu,as vienspalviai.cia su kirpimu,sukavimu.man patinka,kad sruogos dukrai dazomos ne belekaip,o is vidaus tik,na kitaip siek tiek ju salone dirbama,nei kitur
kad ir tas Andre-daznai buna dirba salia,visad prieina,dar is savo puses kazka pasiulo,ar tai spalvos tona,ar kirpimo kita buda

Kokiais dažais Andre salone dažo?
Atsakyti
Gal kas nors galite Kęstučio numeriuką parašyti? 4u.gif Vis tik apsisprendžiau, kad bandysiu jam patikėti savo plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2012 11 08, 23:11)
Gal kas nors galite Kęstučio numeriuką parašyti?  4u.gif Vis tik apsisprendžiau, kad bandysiu jam patikėti savo plaukus  smile.gif

prasom
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2012 11 09, 00:11)
Gal kas nors galite Kęstučio numeriuką parašyti?  4u.gif Vis tik apsisprendžiau, kad bandysiu jam patikėti savo plaukus  smile.gif

Parasykite kaip sekesi, gal cia man tik vienai neitiko jis smile.gif . As kita karta nerizikuosiu ir keliausiu i Andre.
Atsakyti
Gal kas kaune jau dažėsi ombre stiliumi ir gali atsiliepimą parašyti? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2012 11 04, 15:34)
Kol kirpausi tik siaip be pasirinktos sukuosenos, man viskas tiko pas ja. Iskarpydavo neblogai, plaukai buvo iki peciu. Bet sugalvojau visai trumpai, atsinesiau nuotraukas, ji tik aki uzmete i padejo zurnala. Apkirpo VISAI net nepanasiai, iskarpe per visa galva, kazkokius ilgesniu ne vietose paliko, labai nusivyliau. Nes nebuvo nei diskusijo, kad gal ne , gal kitaip.Tiesiog tyliai ramiai nukirpo kaip jai reikejo.

Pas šią kirpėją man teko pabūvoti, nes pasiskaičiau labai daug gerų atsiliepimų ir nusprendžiau vestuvinę šukuoseną pasidaryti doh.gif savo nelaimei schmoll.gif kai pasisiūliau pabandyti prieš vestuves bandomąją tai atsakė, kad nereikia, o kai atėjau vestuvių dieną, tai vėlavo apie 20min., jos darbo vietoje nebuvo, kai paskambinau pasakė ,,kad gerai, jog laukiu" o atbėgus suraitė tokią nesamonę, nes pasimetė kai pamatė, kad mano plaukai visai nepaslankūs, ploni ir ilgi, bandė visaip dėlioti, galiausiai pamėmė žirkles ir man nespėjųs išsižioti nukirpo kirpčius neva kreivai krentančius blink.gif kai paklausiau ką ji čia padarė išsiviepus pasakė, kad labai gražiai gun_rifle.gif likau nepatenkinta nei jos bendravimu nei rezultatu, todėl niekam nesiūlau tik išsakau savo nuomonę, gal ji bus kam aktuali 4u.gif džiaugiuosi kam ji patinka ir tinka, gal čia tik mano tokia patirtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanelis: 11 lapkričio 2012 - 17:36