Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(shiloh @ 2012 10 29, 15:20)
Nežinau, ar čia kalbama apie Gabiją iš Saulėjos, bet jeigu apie ją, tai mano atsiliepimai būtų labai ne kokie  schmoll.gif Ėjau pas ją tikėdamasi rasti pigenę alternatyvą Juozui ir pasiskaičius atsiliepimų, kad tai žmogus menininkas, turintis vaizduotę ir idėjų ir pan., bet nieko panašaus nepatyriau. Tik atėjus, man buvo paduota spalvų paletė, kad konkrečiai nurodyčiau, kokia spalva dažyti plaukus (į pasakymą, kad nelabai įsivaizduoju, kaip kokia spalva atrodys ant mano plaukų, nebuvo kreipiama dėmesio), o dėl plaukų kirpimo irgi turėjau konkrečiai nurodyti, ką ir kaip kirpti. Rezultate, išėjus iš jos nelabai matėsi, kad su plaukais kažkas daryta, o sumokėtų 160 Lt buvo labai gaila.  Be to, didžiąją laiko dalį, kol buvo dažomi ir tvarkomi mano bei lygiagrečiai dar vienos klientės plaukai, Gabija prašnekėjo telefonu savo asmeniniais reikalais  doh.gif

Nieko gero...
O aš einu pasigražinti prieš savo jubiliejų... tai man svarbu, gerai atrodyti sad.gif
Gal įvyks stebuklas ir nenusivilsiu.
Būtinai paliksiu atsiliepimą grįžus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 10 27, 20:41)
Eisiu pas Eglę dažyti 11/05, galėsiu parašyti atsiliepimus. Eisiu pirmą kartą  ax.gif

O tamsiai ar šviesiai dažysite plaukus? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Candyfloss @ 2012 10 29, 10:40)
Dažytis einu ir eisiu tik pas Eglę  wub.gif

Jus sakote eisite tik pas ja, o sviesinate plaukus? Jei taip, tai kaip rezultatas? Kokio ilgio jusu plaukai ir kiek mazdaug sumokate? Dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shiloh @ 2012 10 29, 16:20)
Nežinau, ar čia kalbama apie Gabiją iš Saulėjos, bet jeigu apie ją, tai mano atsiliepimai būtų labai ne kokie  schmoll.gif Ėjau pas ją tikėdamasi rasti pigenę alternatyvą Juozui ir pasiskaičius atsiliepimų, kad tai žmogus menininkas, turintis vaizduotę ir idėjų ir pan., bet nieko panašaus nepatyriau. Tik atėjus, man buvo paduota spalvų paletė, kad konkrečiai nurodyčiau, kokia spalva dažyti plaukus (į pasakymą, kad nelabai įsivaizduoju, kaip kokia spalva atrodys ant mano plaukų, nebuvo kreipiama dėmesio), o dėl plaukų kirpimo irgi turėjau konkrečiai nurodyti, ką ir kaip kirpti. Rezultate, išėjus iš jos nelabai matėsi, kad su plaukais kažkas daryta, o sumokėtų 160 Lt buvo labai gaila.  Be to, didžiąją laiko dalį, kol buvo dažomi ir tvarkomi mano bei lygiagrečiai dar vienos klientės plaukai, Gabija prašnekėjo telefonu savo asmeniniais reikalais  doh.gif

Kažkodėl manau, kad mes tuo PAT metu buvom pas ja ax.gif Aš nemažai metu ėjau pas ją kirptis, bet pries kažkur metus nusprendžiau ir dazytis. Bet va po to paskutinio karto jau ir nebeeisiu:

1. Ta pačia valanda uzsirase 2 klinentes, tai ne kažką, nes realiai aš ištisai laukiau, kol tvarkys kita. Kai iterpia į tarpus, kas 30min bent, tai nieko, bet kai vienu metu susėda dvi, tai viena ištisai turi laukt ( tai buvau aš ) ir iš kirpyklos išeini vos ne po trijų val. doh.gif
2. Dėl pokalbių asmeniniais reikalais, manęs tai nei trikdo nei nervina.
3. Kai nuėjau pirma karta, buvau sruogom dazyta, norejau kiek susilygint spalva, bet iš esmes nesi keist. Ji nutamsino, sakė atsiplaus į pilkuma ir bus labai grazu, na galvoju ok, bet ėjau puse metu, daze šaknis, plovesi nelabai gerai ir dar į ryzuma. Bet labai nepykau. Bet va paskutinį karta žiauriai nenutaike šaknų spalvos, o dar ir turejau ilgai laukt, nusprendžiau toliau ieskot kirpejos. doh.gif
Kelis kartus namie daziau pati, bet aišku nelabai man sekasi. Tai kur eit nebezinau. Jūratė nepatiko, pas Egle dazesi kelios daruges, labai suzavetos nebuvo. Tai esu pasimetusi. doh.gif Man ypač gražiai spalva nutaikydavo Daina iš Madam, bet labai ant galo pradėjo kelt kainas, tad meciau ja lotuliukas.gif
Gal ir man bandyti Kęstuti?
Atsakyti
beje,nematau jokiu atsiliepimu apie kirpeja Edita is salono ,,Atide"(Kestucio gtv.) as pas ja lankiausi ne vienerius metus,ir mano drauges,visos labai patenkintos,beieskancioms,manau ,galiu ja parekomenduoti,daug metu dirba,ivairiu konkursu nugaletoja,(galit isivesti google Edita Birgioliene,ir rasit jos pasiekimus)labai maloni,neuzsiima tusciais plepalais apie,,nieka" ,kaina kirpimo (bent pries metus buvo tokia) 50 lt,dirba su gerais,kokybiskais ,,Matrix" dazais.Galit pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš jau irgi noriu pabandyti pas Kęstutį plaukus susitvarkyt. smile.gif Eglė iš plaukų galerijos manęs nesužavėjo schmoll.gif tas jos plepumas netrukdė, bet sunkiai abi susišnekėjom ir visvien padarė savaip, o ne taip, kaip aš norėjau smile.gif
Atsakyti
O aš dabar sėdėdama prisiminiau Dainora iš salono Junora. Ar niekas pas ją nesilanke? Mano viena drauge eina, patenkinta, kažkada ir pati galvojau.. Idomu atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(Malibu999 @ 2012 10 30, 13:10)
Jus sakote eisite tik pas ja, o sviesinate plaukus? Jei taip, tai kaip rezultatas? Kokio ilgio jusu plaukai ir kiek mazdaug sumokate? Dekui uz atsakyma 4u.gif

Taip, šviesinu, dažau į metus du kartus, kelias sruogeles dėl gyvumo. Rezultatu visada būnu patenkinta. Plaukai ilgi, moku 120 Lt.
Keista girdėti, kad ji plepi, nes nemėgstu su kirpėjom kalbėtis, pas ja visada ramiai prasėdžiu rolleyes.gif
Kaip visada kiekvienam savo mirksiukas.gif

Beje, esu buvus pas Gabiją iš Saulėjos, gerai, kad nedažiau, o tik kirpau. Negrįžau daugiau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Candyfloss: 30 spalio 2012 - 16:53
Gal kas kerpatės grožio salone Formos pas Laisvydą? Būtų įdomu atsiliepimai.
Atsakyti
Na aš vakar buvau pas kirpėją Gabiją (Saulėja SPA).
Mano apsilankymas pas šią kirpėją žiauriai skirėsi nuo to ką kai kurios patyrėte. Sėdėdama ten net pagalvojau gal kartais čia ne apie šią kirpėja Gabiją buvo diskutuojama? g.gif Nes nebuvo nei jokių kalbėjimų telefonu, nei reikėjo laukti eilėje, visas 110% dėmesio buvo tik man. Išklausinėjo apie plaukus praktiškai visko ko tik buvo įmanoma paklausti. T.p suteikė labai daug informacijos, kas man tiktų, kas būtų mano plaukams sveikiau. Tad esu tikrai labai patenkinta smile.gif Bet aš dažiau tik šaknis, tai didelio vizualinio pasikeitimo, atsižvelgiant tik į spalvą, nebuvo. Tačiau esu labai patenkinta kirpimu ir kirpėjos bendravimu. Dabar plaukai tikrai atrodo DAUG geriau smile.gif

Tiesa, nebandžiau kirptis nei pas Kęstuti, nei pas giriamą Editą tai neturiu su kuo palyginti. Manau, kada apsilankysiu ir pas juos, tai galėsiu pasakyti daugiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bučkis:): 31 spalio 2012 - 11:26
QUOTE(Bučkis:) @ 2012 10 31, 13:24)
Na aš vakar buvau pas kirpėją Gabiją (Saulėja SPA).
Mano apsilankymas pas šią kirpėją žiauriai skirėsi nuo to ką kai kurios patyrėte. Sėdėdama ten net pagalvojau gal kartais čia ne apie šią kirpėja Gabiją buvo diskutuojama?  g.gif  Nes nebuvo nei jokių kalbėjimų telefonu, nei reikėjo laukti eilėje, visas 110% dėmesio buvo tik man.t]

tai gal foruma pasiskaite, juk jos irgi forumuose lankosi
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Sugalvojau, kad eisiu išbandyti "Pjesę". Arčiausiai namų ir šiaip neblogi lyg ir atsiliepimai. Gal kuri iš ten buvusių galėtų parekomenduoti kokią kirpėją, kuri gražiai iškarpytų ilgus ir gan storus plaukus? rolleyes.gif Dažyt nereikia...

Na ir jei numeriuką parašytumėt tai išvis fantastika būtų, ačiū! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 01 lapkričio 2012 - 15:26
QUOTE(Malibu999 @ 2012 10 30, 15:10)
O tamsiai ar šviesiai dažysite plaukus?  smile.gif
Papildyta:

Tamsinsiu:)
Atsakyti