QUOTE(shiloh @ 2012 10 29, 16:20)
Nežinau, ar čia kalbama apie Gabiją iš Saulėjos, bet jeigu apie ją, tai mano atsiliepimai būtų labai ne kokie

Ėjau pas ją tikėdamasi rasti pigenę alternatyvą Juozui ir pasiskaičius atsiliepimų, kad tai žmogus menininkas, turintis vaizduotę ir idėjų ir pan., bet nieko panašaus nepatyriau. Tik atėjus, man buvo paduota spalvų paletė, kad konkrečiai nurodyčiau, kokia spalva dažyti plaukus (į pasakymą, kad nelabai įsivaizduoju, kaip kokia spalva atrodys ant mano plaukų, nebuvo kreipiama dėmesio), o dėl plaukų kirpimo irgi turėjau konkrečiai nurodyti, ką ir kaip kirpti. Rezultate, išėjus iš jos nelabai matėsi, kad su plaukais kažkas daryta, o sumokėtų 160 Lt buvo labai gaila. Be to, didžiąją laiko dalį, kol buvo dažomi ir tvarkomi mano bei lygiagrečiai dar vienos klientės plaukai, Gabija prašnekėjo telefonu savo asmeniniais reikalais
Kažkodėl manau, kad mes tuo PAT metu buvom pas ja

Aš nemažai metu ėjau pas ją kirptis, bet pries kažkur metus nusprendžiau ir dazytis. Bet va po to paskutinio karto jau ir nebeeisiu:
1. Ta pačia valanda uzsirase 2 klinentes, tai ne kažką, nes realiai aš ištisai laukiau, kol tvarkys kita. Kai iterpia į tarpus, kas 30min bent, tai nieko, bet kai vienu metu susėda dvi, tai viena ištisai turi laukt ( tai buvau aš ) ir iš kirpyklos išeini vos ne po trijų val.
2. Dėl pokalbių asmeniniais reikalais, manęs tai nei trikdo nei nervina.
3. Kai nuėjau pirma karta, buvau sruogom dazyta, norejau kiek susilygint spalva, bet iš esmes nesi keist. Ji nutamsino, sakė atsiplaus į pilkuma ir bus labai grazu, na galvoju ok, bet ėjau puse metu, daze šaknis, plovesi nelabai gerai ir dar į ryzuma. Bet labai nepykau. Bet va paskutinį karta žiauriai nenutaike šaknų spalvos, o dar ir turejau ilgai laukt, nusprendžiau toliau ieskot kirpejos.
Kelis kartus namie daziau pati, bet aišku nelabai man sekasi. Tai kur eit nebezinau. Jūratė nepatiko, pas Egle dazesi kelios daruges, labai suzavetos nebuvo. Tai esu pasimetusi.

Man ypač gražiai spalva nutaikydavo Daina iš Madam, bet labai ant galo pradėjo kelt kainas, tad meciau ja
Gal ir man bandyti Kęstuti?