QUOTE(Bučkis:) @ 2012 10 29, 15:57)
Aš ir ką tik Eglei skambinau

Sakė šią sav. atostogauja.
Tai užsiregistravau pas Gabiją. Šiaip norėjau pas Juditą, bet ji nekėlė...
Kainuos nemažai (pagal mano kišenę) sakė apie 170lt turėti (šaknų dažymas ir kirpimas). Na bet už kelių d. didelė šventė, tai nepagailėsiu

Tuo labiau, kad dabar plaukai atrodo nušiurę kaip reikalas.
Jei nepaslaptis kiek sumokėjote pas Kęstuti? Kaip supratau dažėte visus plaukus ir kirpote?
Nežinau, ar čia kalbama apie Gabiją iš Saulėjos, bet jeigu apie ją, tai mano atsiliepimai būtų labai ne kokie

Ėjau pas ją tikėdamasi rasti pigenę alternatyvą Juozui ir pasiskaičius atsiliepimų, kad tai žmogus menininkas, turintis vaizduotę ir idėjų ir pan., bet nieko panašaus nepatyriau. Tik atėjus, man buvo paduota spalvų paletė, kad konkrečiai nurodyčiau, kokia spalva dažyti plaukus (į pasakymą, kad nelabai įsivaizduoju, kaip kokia spalva atrodys ant mano plaukų, nebuvo kreipiama dėmesio), o dėl plaukų kirpimo irgi turėjau konkrečiai nurodyti, ką ir kaip kirpti. Rezultate, išėjus iš jos nelabai matėsi, kad su plaukais kažkas daryta, o sumokėtų 160 Lt buvo labai gaila. Be to, didžiąją laiko dalį, kol buvo dažomi ir tvarkomi mano bei lygiagrečiai dar vienos klientės plaukai, Gabija prašnekėjo telefonu savo asmeniniais reikalais