Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Noa @ 2012 11 14, 22:11)
Tai va, aš viena ause girdėjau ir apie juos, ir apie jų kainas biggrin.gif Kad didelės. KOkio didumo - nežinau, nes ten ėjo kalba apiekažkokius kremų kompleksus... O tai kiek pas juos kainuoja, tarkim, tušas, lūpdažis? Kaip kokia kita firma?

tušas apie 50, o lupdažiai lyg 40 biggrin.gif

aš tai ryt varau į vln turbūt, tai bais noriu nueit va šituos pasibandyt http://aromata.lt/ko...alus-lupu-dazai
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 11 14, 23:14)
tušas apie 50, o lupdažiai lyg 40  biggrin.gif

O tai su kuo tada lyginant čia brangu? unsure.gif Kaip koks MaxFactor ar L'oreal, t.y. firmos, pardavinėjamos supermarketuose, bet jau kaip ir geresnės. Dar va Bourjois, Nivea visokie, va tokie, kur daugiausiai visi turi smile.gif

O aš įsivaizdavau, kad tas Mary Kay - kažkas stipriai nepasiekiamo ir prašmatnaus, ten didis lygis, kaip Zepter puodai, lyginant su parduotuviniais puodais biggrin.gif

Bet vis viena nepažįstu nieko, kas juos parduotų biggrin.gif
Atsakyti
Alio, merginos ir moterys, nuo ko pradeti formuoti kapsule biggrin.gif ar tinka nuo batu? Ar reikes mesti lauk toki gera ir brangu pirkini lotuliukas.gif ir isvis kas galetu pasakyti man prie ko tinka ta "chaki" spalva? lotuliukas.gif

As turejau Mary Kay kosmetikos. Pirkau senai, vizitines nebeturiu tos moters, nes sumokejau laaaabai daug, o kad kosmetika ypatinga nepasakyciau. Nusivyliau ir pinigus ismeciau i bala. Kainos tikrai dideles, atsimenu uz rinkinuka (veido prausiklis, tonika ir kauke) suplojau virs 300Lt. Uz toki maza, maza buteliuka makiazo pagrindo sumokejau 50-60Lt, nors jo talpa tikrai nesieke net 30ml.
Atsakyti
Rašiau anksčiau, kad Jamam bus 17 d, atsiprašau už dezinformaciją blush2.gif , panašu, kad bus 24 d. Užtat jau nuo šiandien Molo juodos dienos (Kaune), nuolaidos tokios pat, kaip Jamam mirksiukas.gif

(Nežinau, ar išvis bevažiuosiu į tą Jamam. Po Molo praktiškai viskas bus supirkta, tik iš Maximos šis bei tas ne)
Papildyta:
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 15, 12:41)
Alio, merginos ir moterys, nuo ko pradeti formuoti kapsule  biggrin.gif  ar tinka nuo batu? Ar reikes mesti lauk toki gera ir brangu pirkini  lotuliukas.gif  ir isvis kas galetu pasakyti man prie ko tinka ta "chaki" spalva?  lotuliukas.gif

Rekomenduoju pradėti formuoti nuo turimų rūbų. Pradžiai dasipirkti būtiniausius ir stambiausius daiktus, ant pačio galo - aksesuarus. Stambiausius pradžiai, nes juos sunkiau rasti pagal apibrėžtus kriterijus. Iki jų įsigijimo neverta net apsistoti ties tiksliomis kapsulės spalvomis.
Seka galėtų būti +/- tokia:
viršutinis rūbas (paltas/striukė/etc)
avalynė
1-2 apačios
2-3 topai
suknelė
aksesuarai

Tada matom, ko trūksta, ir toliau:
papildomos 1 - 2 apačios
dar 3-4 topai
aksesuarai ir tt

Nepamatę tos jūsų "chaki" spalvos nieks nieko negali pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 15, 11:41)
Alio, merginos ir moterys, nuo ko pradeti formuoti kapsule  biggrin.gif  ar tinka nuo batu? Ar reikes mesti lauk toki gera ir brangu pirkini  lotuliukas.gif  ir isvis kas galetu pasakyti man prie ko tinka ta "chaki" spalva?  lotuliukas.gif

As pradeciau nuo stambesiu daiktu. Visokias maikes, palaidinukes ir tt po to lengva dapirkti ir pritaikyti g.gif

Idekit pvz kokia jusu chaki smile.gif
Man manoji tinka prie raudonos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 11 15, 12:27)
Rekomenduoju pradėti formuoti nuo turimų rūbų. Pradžiai dasipirkti būtiniausius ir stambiausius daiktus, ant pačio galo - aksesuarus. Stambiausius pradžiai, nes juos sunkiau rasti pagal apibrėžtus kriterijus. Iki jų įsigijimo neverta net apsistoti ties tiksliomis kapsulės spalvomis.
Seka galėtų būti +/- tokia:
viršutinis rūbas (paltas/striukė/etc)
avalynė
1-2 apačios
2-3 topai
suknelė
aksesuarai

Tada matom, ko trūksta, ir toliau:
papildomos 1 - 2 apačios
dar 3-4 topai
aksesuarai ir tt

žinote tiek skaičiau kuičiausi, o Jūs taip nuostabiai ir paprastai viską aiškiai parašėt, tarsi užuolaidą nuo akių 4u.gif Ačiū
Atsakyti
Pritariu Lutei, as irgi skaiciau, ziurinejau viska, o ant pacio galo vistiek nesupratau nieko biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 11 15, 13:27)
Rekomenduoju pradėti formuoti nuo turimų rūbų.

Turimi rubai visiskas nesusipratimas.. Yra pilku, zinoma juodu, rudu.. turbut daugiausia situ. O pas mane dabar didelis taupymas, o as vis leidziu ir leidziu pinigus rubams, nes mazdaug vienas rubas tinka tik prie vieno, dvieju doh.gif reikia kazko imtis verysad.gif
Viskas ka galiu, tai tik formuoti kapsule atsizvelgiant i palta/batus, nes sie pirkiniai nauji ir brangus unsure.gif
Striuke pilka, slapio asfalto, bet turi violetinio atspalvio. Prie kazkokio apsvietimo turi ir rudumo.
Batai "chaki". Nusaukit mane, bet man ten ne chaki, pabandysiu ikelti nuotrauka, lauksiu verdikto chaki jie ar ne, ir prie ko tiks/netiks verysad.gif
Apaciu derinti prie striukes nematau reikalo, nes paprastai nesioju tik sijonus, sukneles arba dzinsus, kelniu neperku, tai nesimatys schmoll.gif reiskia apacias reikia spresti pagal batus, o kad nuspresti pagal batus, reikia juos fotografuoti lotuliukas.gif o galima kapsule kazkaip adaptuoti sukneliu megejoms, kad ju ten butu daaaaug daugiau, nei viena? unsure.gif
Atsakyti
Apelsinuk, pažiūrėjau jūsų batų nuotrauką. Man tai jie rusvi, ryži. Na rusva oda, ne chaki ax.gif

Chaki aš labiau tokius įsivaizduočiau

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 15 lapkričio 2012 - 13:58
Pas mane tai atmetamoji reakcija į visokius siūlomus produktus, kurių nėra parduotuvėse ir kuriuos bando įsiūlyt, dargi sakydamai, kad nesiūlo, tik šiaip rekomenduoja (gan primigtynai biggrin.gif) Mary kay dalyvavau vakarėlyje, išbandžiau, bet pirkt nesusigundžiau - kainos didelės, o produktai tik kad paltintojų išgirti, na dar vienos kitos "kllientės" internete, kuri neaišku ar klientė, ar platintoja. Aš geriau garsios firmos daiktą nusipirksiu, kuris tikrai išbandytas ir žinomas. kažkaip taip smile.gif

Atsakyti
Ai dėl tos kosmetikos, mane irgi visi tiek tinkliniai marketingai atstumiančiai veikia. Blakstienų tušą perku per tarpininkes, dvigubai pigiau nei LT išeina. Kitus produktus arba pas kosmetologę, arba parduotuvėse.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti