QUOTE(Leticija @ 2012 10 26, 16:12)
A jau baiget jus apie tas spalvas? Geriau papasakokit ka nors apie kapsules, kaip sekasi formuoti, kokius daiktus turit, ka ruosiates isigyt...
Rudeninę kapsulę rodžiau, per laiką papildžiau ją kardiganu:
kadangi kapsulės spalvos pilka- mėlyna - raudona, o šis kardiganas pilkas su mėlynom ir raudonom detalėm, jaučiuosi labai pataikiusi Kelias pastarąsias savaites jau net žieminius megztinius buvau ištraukus, bet dabar darbe pagaliau įjungė šildymą ir aš grįžau prie va tokių medvilninių kardiganų dar kuriam laikui
Žiemai kaip ir pernai planuoju 2 kapsules - laisvalaikio ir darbo.
Laisvalaikio kapsulė mažai pasikeitusi, jau 4tą žiemą iš eilės bus nešiojamos tamsiai mėlynos slidininko kelnės, šiemet nusipirkau jau rodytus žydrus kailinius sportbačius, planuoju pilką striukę keisti žydra. Turbūt nusimegsiu naują kepurę, turiu patinkančią žydrą, bet tiek žydros spalvos vienu metu nenoriu Megztukų naujų nemegsiu, tai tiek su laisvalaikio kapsule.
Darbinė bus matyt pilkos - bordo - rožinės spalvų, kaip ir pernai. Ir toliau tampysiu pilką paltuką, taupe ilgaaulius, raudoną pūkinį paltą.. Turiu bordo spalvos suknelę, trečią žiemą vilkėsiu, pati stebiuosi, kokia pažanga Taip pat garderobe yra pilkas sijonas, pilkas ir rožiniai kardiganai... Mezgu dar vieną pilką kardiganą, šviesiai pilką.. Gal dar ką nors megsiu, gal suknelę . Artimiausias pirkinys - šiltos vilnonės kelnės. Pernai per žiemos išpardavimus ieškojau ir kiek pamenu, ne aš viena Leticija irgi , tai va, tikiuosi nusipirkti per Jamam Dar per Jamam pirksiu (jei rasiu, žinoma) batelius, madingu storu didžiuliu kulnu Žadu visus metus ofise persiauti bateliais, todėl pravers
O dar pasiguosiu, mačiau Klaipėdos turguj pėdkelnes su elniukais, tik 10 lt, storos. Labai krito į akį, bet nepirkau, nes jos buvo rudos ir šviesiai pilkos spalvų. Ruda man vabšče ne į temą, o pilka buvo kiek šviesoka, pabijojau, kad smarkiai storins Dabar žinoma, gailiuosi nepirkusi