QUOTE(dontstop @ 2012 11 10, 14:37)
Taigi, atlikta pirma Jamam eksperimento dalis
Apėjau Akropolį, surašiau sąrašą viso to, ką nusižiūrėjau, su kainomis, fotkint tai nefotkinau. Lygiai po savaitės žiūrėsim, ar kelia jie kainas, ar ne
Ar slepia rūbus, batus ir kosmetiką, ar ne
Mano sąrašiukas toks:
Deichman -
sportbačiai ant platformos 119
bateliai ant storo kulno 79 - 50 % nulaida, tai turbūt jų nenukainuos
Takko -
bordo spalvos plonas megztukas "be nieko" (po liemene pasivilkt) 36
vaikiška kepurė su kailiu 30
vyriškos šiltos treninginės kelnės 50
vyriški džinsai 99
vyriški bliuzonai 33 ir 36
vyriški marškiniai 46
New Yorker
šalikėlis plonas raudonas su žydrais raštais
30
treninginės kelnės 45
didžiulis žiedas per pusę delno iš žydrų karoliukų (neišsigąskit, teminiam vakarėliui) 25
rankinukas
tote bag 79
Kadangi tema apie garderobą, tai tiek (o šiaip tai per Jamam mane labiausiai domina Maximos asortimentas - knygos, vaikiški rūbai, žaislai, indai, auto prekės, gyvūnų prekės, plovikliai ir tt)
Po savaitės laukit antros dalies
Taigi, vakar Megoj iš Takko vyriški nužiūrėti daiktai buvo nupirkti, pradinės kainos buvo lygiai tokios pat, kaip Akropoly be nuolaidos, 30 % buvo tvarkingai suteikta kiekvienam nupirktam rūbeliui, nei vienas rūbas nebuvo paslėptas bei gi buvo visi dydžiai (čia galėsiu nuraminti koleges, kurios mano, kad per tokias akcijas S ir M dydžius išneša ir paslepia
). Sau vietoje megztuko paėmiau palaidinukę paprastą medvilninę "be nieko", bus pasivilkti po anksčiau rodytu languotu sarafanu ir 2 liemenėm, spalva vyno/bordo man pasirodė tinkamiausia ( nors vien pilkų buvo pvz 4 atspalviai
). Vaikui be kepurės dar nupirkau kelnes. Su Takko viskas, per Jamam turbūt nesuksiu.
New Yorkery deja nei vieno nužiūrėto daikto nebuvo, tad per Jamam planuoju ten užeiti.
Deichmane buvo tik 20 % nuolaida, mažoka, per Jamam tikriausiai bus irgi 20 %. Tad neverta bus sukt, paieškosiu reikiamų batų MD.