QUOTE(Leticija @ 2012 10 26, 16:12)
A jau baiget jus apie tas spalvas?
Geriau papasakokit ka nors apie kapsules, kaip sekasi formuoti, kokius daiktus turit, ka ruosiates isigyt...
blogai su pirkiniais labai
... pėdkelnes ir kojines nusipirkau kapsulines
Na ir švarkelį/paltuką odinį su kailiukais... bet dar nežinau ar džiaugtis, gal aš su juo baisiai stora atrodau...
planuoju džinsus pirkt, bet neapsisprendžiu kokios spalvos: juodus ar mėlynus. Logiškiausiai būt pilkus, bet nenoriu šviesių dėl užpakalio didelio, o tamsiai pilkų nematau. O jai mėlynus, tai kokio mėlynumo, kad tiktų prie rudų batų bei mėlyno švarkelio... o paskui juodo palto. Dar gi pasirodo mano kojos ilgos ir man regular netinka
Dar įsigijau sijoną kurio nenešiosiu... per MB. Pripūtė kad labai gražiai su juo atrodau, o jo raštas pabrėžia kriaušės išplatėjimą... tai tokia super kriaušė lieku
. Nu vat jam gražu... o aš save jau kai padoriam veidrodyje pamačiau, supratau kad į žmones neisiu.
Iš fuksijos nieko neradau dar pirkt. Atrodo lyg ir nemažai tokios spalvos rūbų, bet visi kažkokių bobiškų nenormalių fasonų arba sportiniai.
Planuoju šeštadienį į turgų siūlų, gal nusišypsos laimė gauti ko noriu...
Tuo pačiu pabaiksiu sūnui megztinį, jai nereiks permegzti iš naujo
Beja levais džinsai pasitvirtino... nešiojo į mokyklą kas dien nuo naujų metų, dar nesuplyšo... kai Takko po 1,5 mėn. keliai prakiurdavo.