QUOTE(Shana @ 2012 11 08, 13:03)
As tau pasizadu pries visa SM, jei pirksi uz milijona, tai rasiu toki, kad nereiks remontuotis
Man tas tel/rudas/ryzas derinukas irvi visad labai grazus. Va sedziu ir gundausi tokia tealine terba pirkti
buvau nusprendus pirkti gera odine neutralios spalvos, bet uzmaciau tealine ir norisi
Bet bandau save itikinti, kad rudai/taupe bus geresne investicija
Gerai! Kaip tik man milijonas į dantis, taip aš iškart pas tave!
O dėl teal terbos... Nu tu žinok. Pernai man Benetone užėjo lomkės mėlynai terbai. Ne tealinei, bet tokiai echydnai benetoninei spalvai, kokios niekur kitur nėr - jie jau tokie... Na žydra, bet tokia tamsiai žydra, va kaip ta tealinė, tik atėmus žalumą
Žydra, žodžiu, terba. Už baisią kainą, medžiaginė. Tokios spalvos neturiu nieko o nieko o nieko, juodą terbą odinę užtai turiu. O tos noriu - net silpna!
O babkių gaila
kaina tai žinai... O ir skudurinė ta terba, nu bet reikia man jos, ir basta. Sakau savo diedui - mirsiu! Diedas sako, kodėl? Sakau, noriu terbos! Kadangi aš tokius pareiškimus darau itin retai, kokį kartą per metus maksimum, paprastai pati nusiperku, diedas susidomėjo. Sako, kokios? Sakau, skudurinės žydros terbos už 300 LT! Diedas sako, žydros, o tu tikra, kad tau jos reikia?
Noriu, sakau, baisiai, net vidurius liuosuoja! Diedas sako, gerai, einam, parodysi, nupirksiu, bet, sako, manau, kad špygą tu ją nešiosi, sako, gyvenime tavęs nemačiau su žydra terba.
Aš! Tą! Terbą! Vienintelę nešioju, jau sudrožt baigiu
Iš rankų jos nepaleidžiu
Per išpardavimą, jau vėliau, dar nusipirkau ten pat tokį megztuką ir šaliką - bet tik tam, kad savo šventą terbą pateisint. Terbų per išpardavimą tokių jau nebebuvo
Žodžiu, valkioju aš tą žydrą terbą, visą sezoną valkiojau, paskui vasarą valkiojau, ir dabar valkioju, visa juoda, o terba mėlyna, ir švilpt man ant visų!