QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 11 07, 12:33)
KA DARYT????? Tiesa, jis jau nukainotas nuo 50 EUR, tai pigiau nesulauksiu ir dydziai istirpe, bet dar reikiamas yra
Imk.
Jei ekspertai mėtosi, reiškia, sprendi tu.
Vienas geras megztinis puošia 10 kartų labiau, negu keturi prastesni, o kaina ta pati.
Atrodysi labai gražuolė, ir visi pavydės. Per Kalėdas apsivilksi ir visa graži vaikščiosi
O jei ten spalviškai biskutuką nie tudy, tai pasidažysi, ir tiek
O jei lauksi, kol bus idealus atspalvis pagal lentelę, tai tikėtina, kad jo iš viso nesulauksi. Ir tada per Kalėdas neturėsi kuo apsirengt, ir šiaip neturėsi, ir nevaikščiosi kaip gražuolė, o nafig reikia
QUOTE(bytte @ 2012 11 07, 12:45)
Nu va pasimatavau... ale rimtai jai nešiočiau 41 dydį būtų tobula lapcė, pagal visas proporcija.
Tai aš tau ir sakau
Kas dabar kaltas, kad tu gražesnė už tas jų bobas be papų ir be rankų ir su šniobeliais kažkokiais neestetiškais?
Papildyta:
O aš nusipirkau golfą. Tokį... Mėlynai pilką. Nelabai gerai, man reikėjo žydrai pilko, bet tai fig tokį rasi? Nėr tokio.
Kažkokia ta jo spalva kaip
blue charcoal, pagal šitą va tinka:
http://colorconnecti...18#.UJpizW_Mgx0
Bet man jau tame pasiekimas, kad nejuodas
O su tamsiai mėlynom kelnėm ir aplamai žiūrėt galima. Gerrrai bus!
O pasirinkimas buvo iš viso chrienovas. Buvo šita spalva, labai šilta smėlio (bet man per šviesi, visi lašiniai dienos švieson išlenda), paskui buvo tokia lyg garstyčių, lyg vėmalo, regis, rudeninė, ir kažkokia violetinė. Nenoriu violetinės
Ai, dar buvo kanarėlinė žydra, bet jau tokio žydrumo, kad man pradėjo vidurius leisti... Tai žodžiu, nesveika man, kai viduriai ne normoj