Kad pėdos didėja tai joooo... aš net įsižiojus bandžiau įsivaizduot kaip tos damos Vasiljavo rūbų ekspozicijoje esančius batelius įsimaudavo... dabar mano manymu net ir tokio nedidelio ūgio moterys neįmautų... ten tikrai koks 34 dydis. O batukai tai siūti pagal spec. užsakymą, pagal kojytę. Mano dukra šalia tų rūbų stovi... matau mažesnio ūgio, ale batus tai jau 38-to dydžio reik pirkt
... O va mano mama su manim lygi, o batus 38-tą nešioja. Jos jaunystėj jau ir 39-ta skaitės laivas. O 42-tro moteriško matyt nė nesiuvo.
Kad baldų standartus (na ergonomiški aukščiai ir pan.) pakoregavo tai suprantu... bet žmogai tiek neišstypo, kiek jų pėdos. Ale greit senovės graikų standartus pasieksim... nors lyg ir nebevaikšto nieks pėsčias.
O dėl googlės IMHO jai negali rasti kitokios informacijos googlėja, vadinasi tai tokia slapta informacija, tiesiog masonų ložės paslaptys, kurių mums, paprastiems mirtingiesiems nevalia žinoti... todėl jai sijonas tulpė pas masonus reiškia kokį titulą, ar dar velniai žin ką... juk mums nei šilta nei šalta. Ir jai visas svietas vadina sijonu tulpe tokius sijonus, tai kodėl jis vadinasi ne taip
. Tarkim man klientas sako kad jam patinka tarkim žieminiai jurginai ar lineliai... na ir ką... iš kur kilęs žmogus taip vadina tas gėles, tai tenka man jau ieškot googlėj kokios jos, nes ten lotyniškas sulietuvintas gelės pavadinimas tam žmogui nieko nesako ir nieko nesakys. Tai klausimas ar aš nežinau kaip ta gėlė vadinasi, ar tas žmogus, nors vis aplink jas augino ir taip vadino
. Aš google sėkmingai naudojausi ir diplominį rašydama, ir kai kokios info reikia. Tik mano bėda kalba, o lietuviškai skaitmeninės info, kaip ir ne skaitmeninės, labai mažai. Juolab nemokamai prieinamos. Tai vat net pakilojau senus žurnalus/knygas siuvimo
...