Noa, nežinau kokios ten optinės apgaulės suveikia, bet net ir aš buvau nustebus kai pasimatavau, o pasimatavau tik dėlto, kad gražiai raudonas buvo o mano šikna , tai apie metras vasarą nusipirkau, tai buvo liuks kad toks platokas - nekaršta, nelimpa
nelabai gal matosi, bet šitas iki kelių jis man.
QUOTE(Gute444 @ 2012 11 02, 23:12)
Dar pvz yra moteru, kurios neturi uzpakalio, t.y negali pasigirti nei klubu plociu, nei "kepalo isgaubimu", va joms irgi turetu tulpe tikti, pridetu apimties.
Aga, man reikia isgaubti tai ziuresiu ir tokius sijonus. Kazkaip iki siol tik piestuko arba tiesius segedavau
QUOTE(dontstop @ 2012 11 01, 14:54)
Aš nusipirkau vilnonį sarafaną (ir vėl tulpės sijonas.. ir kišenės.. neatsispyriau )
Parekomenduokit, kokių spalvų palaidinukės prie jo tiktų?
Parekomenduokit, kokių spalvų palaidinukės prie jo tiktų?
Išsakysiu savo nuomonę Na, pilka puikiai tiktų. Juoda dar nieko. Balta gal kiek mokykliškai atrodytų, bet gal tiktų. Raudona ar bordo, na tokia, kaip sarafano, labai rėkiančiai atrodytų Visos šios spalvos kaip ir tinka spalviškai, tik aš apie bendrą vaizdą rašau. Apie kitas spalvas kažkodėl mintys į galvą nešovė, per daug jau turbūt būtų galvoti apie kitas nei sarafano spalvas, ir taip margas. Tiesa, pati gal labiausiai nešiočiau pilką palaidinę po apačia ir ant viršaus pilką kardiganą bet gal aš per daug konservatyvi
Dėl tulpės formos, kai tik išgirstu, taip ir įsivaizduoju Irgi iš žurnalų ir dėl to, kad tikrai kaip tulpė atrodo.
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 03, 00:03)
Bent tos tulpės, kurias aš turiu, iš nugaros yra aptemptos. Tai užpakalis būna natūralaus dydžio, taip sakant
Man netinka natūralaus dydžio! Man reikia, kad mažintų arba iš viso kad jo nebūtų. Kokia tai nenaudinga kūno dalis, tik negražumo suteikia
QUOTE(dontstop @ 2012 11 02, 18:57)
Pirmoje foto bendras vaizdas šiltas, oda - plaukai šilti, į akis aš nelabai žiūriu, bliuskė pavasarinė ir tinka, įtarčiau, kad tipas gali būtų ruduo arba pavasaris, greičiau pavasaris ir su potipiu warm.
Antroje foto apšvietimas keistas, gal blykstė ar kas, vaizdas šaltas, oda blyški šalta, antakiai pilki šalti, akys pilkos šaltos, lūpos blyškios šaltos, plaukų nelabai matosi, bendras vaizdas - tipiška lietuviška vasara
Spėju, kad abejose nuotraukose nelabai tikroviškas vaizdas/apšvietimas.
Antroje foto apšvietimas keistas, gal blykstė ar kas, vaizdas šaltas, oda blyški šalta, antakiai pilki šalti, akys pilkos šaltos, lūpos blyškios šaltos, plaukų nelabai matosi, bendras vaizdas - tipiška lietuviška vasara
Spėju, kad abejose nuotraukose nelabai tikroviškas vaizdas/apšvietimas.
Na sutinku, kad keiciasi vaizdas, paieskosiu kokiu foto reikia deti spalviniam tipui nustatyti, gal tada nukreipsit tinkama linkme
Kita savaite uzsirasiusi i kirpykla, kirpsiuos trumpai, o veliau su chna ir basma dazysiu plaukus, kaip pirmoj foto, manau pagyvins vaizda. Po pokyciu reikes padaryt nuotraukas pdl reikalavimus
QUOTE(the_wanted @ 2012 11 03, 07:34)
Na sutinku, kad keiciasi vaizdas, paieskosiu kokiu foto reikia deti spalviniam tipui nustatyti, gal tada nukreipsit tinkama linkme
Kita savaite uzsirasiusi i kirpykla, kirpsiuos trumpai, o veliau su chna ir basma dazysiu plaukus, kaip pirmoj foto, manau pagyvins vaizda. Po pokyciu reikes padaryt nuotraukas pdl reikalavimus
žinai, nutariau, kad vis gi iš tų fotkių, kurias mačiau, tai esi true autumn
... ir palaidinės spalva rudeniui visai priklauso.
QUOTE(groovy @ 2012 11 03, 00:41)
Išsakysiu savo nuomonę Na, pilka puikiai tiktų. Juoda dar nieko. Balta gal kiek mokykliškai atrodytų, bet gal tiktų. Raudona ar bordo, na tokia, kaip sarafano, labai rėkiančiai atrodytų Visos šios spalvos kaip ir tinka spalviškai, tik aš apie bendrą vaizdą rašau. Apie kitas spalvas kažkodėl mintys į galvą nešovė, per daug jau turbūt būtų galvoti apie kitas nei sarafano spalvas, ir taip margas. Tiesa, pati gal labiausiai nešiočiau pilką palaidinę po apačia ir ant viršaus pilką kardiganą bet gal aš per daug konservatyvi
Ačiū, Groovy, aš irgi prie pilkos linkstu, paieškosiu palaidinę per Jamam
Tarp kitko, planuoju dėl Jamam tokį eksperimentą padaryti: kitą savaitgalį nuvažiuosiu į Akropolį, apvaikščiosiu parduotuves, sudarysiu pirkinių sąrašą, išrašysiu visas kainas ir gal net nufotografuosiu, o dar kitą, jau per Jamam, iškart matysiu, ar jie nepadidno kainos prieš nuolaidas ar kaip kitaip neapgaudinėja
QUOTE(inc @ 2012 11 03, 09:20)
žinai, nutariau, kad vis gi iš tų fotkių, kurias mačiau, tai esi true autumn
Aciu uz atsakima
Nedrisciau nesutikti O be to ir spalvos sio tipo man visai artimos
nusipirkau vakar tokio mėlynumo, kaip šio berniuko maikė maikutę ilgom rankovėm
vakar buvau su panašios spalvos auskarais, man jie žiauriai pagyvina veidą, ta maikutė irgi atrodė super prie veido, šian prie dienos šviesos irgi nepasakyčiau, kad negražu, o bet tačiau...tai tikrai juk ne vasaros spalva tiesa?
dar matavaus, tiksliau buvau prie veido prisidėjus tokios spalvos, tik šiek tiek tamsesnės gal, marškinius, irgi man labai patiko, gaila mano dydžio nebuvo
iš ružavų taip ir nesupratau,kurios ten man labau tinka, gal labiau į violetinę tokios
vakar buvau su panašios spalvos auskarais, man jie žiauriai pagyvina veidą, ta maikutė irgi atrodė super prie veido, šian prie dienos šviesos irgi nepasakyčiau, kad negražu, o bet tačiau...tai tikrai juk ne vasaros spalva tiesa?
dar matavaus, tiksliau buvau prie veido prisidėjus tokios spalvos, tik šiek tiek tamsesnės gal, marškinius, irgi man labai patiko, gaila mano dydžio nebuvo
iš ružavų taip ir nesupratau,kurios ten man labau tinka, gal labiau į violetinę tokios
O Soft autumn kazi ziuretusi sitas ?
http://www.hm.com/de...A#shopOrigin=SA Lyg ne saltas?
http://www.hm.com/de...A#shopOrigin=SA Lyg ne saltas?
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 11 03, 17:05)
aš šiaip labai neskiriu tų šiltas šaltas, bet šis atrodo šaltas
QUOTE(Teka @ 2012 11 03, 17:20)
aš šiaip labai neskiriu tų šiltas šaltas, bet šis atrodo šaltas
Tikrai?