QUOTE(dontstop @ 2012 11 01, 17:01)
Čia lietuvių brendas
"Mados linija". O pirkau noname parduotuvėje "Saulėtekisantrasaukštas"
Ties klubais raukšlės, į apačią siaurėja - čia kas? Nes kai iki šiol rodžiau tokia pat apačia 2 sukneles ir 2 sijonus, lyg nieks neprieštaravo, kad tai tulpės modelis
Tai ir dabar niekam nekliuna, jeigu tiksliai nezino. O jus kiek pamenu ir su dzinsu modeliu pavadinimais klaidinot
siaip tai pagalvojau, kad reik ir man i ta sauleteki nuvaziuoti.. jau ne pirmas grazus daiktas is ten, kiek pamenu
o kaip tik ieskau dabar silto daikto, kokios megztos sukneles ant timpu ar panasiai
QUOTE(Noa @ 2012 11 01, 19:27)
Gryna teisybė.
Man jau kokie 5 metai jų reikia
Mas tai dar ir daugiau reikalavimų - noriu su reguliuojama blauzda. Kadangi kai aš aukšta, o visi batai siuvami ant mažų, tai man netinka standartinė blauzdos plačiausia vieta
Ji yra žemiau už mano natūralią
Nesąmoningai atrodo
Ai tiesa, man irgi reikia su placiu aulu
bet nenoriu su guma ant aulo, negrazu, noriu su placiu, nes mano blauzdos storos, cia sita problema buvo visada, kiek mazai besverciau
paskutine mano viltis kazka rasti, tai siandien baze.. bet per daug nesvajoju, nes puse batu, tai tokiu paciu kaip parduotuvese, tik mazesnemis kainomis.. ir dar ten kai melynus siule, nu tai beto man melyni netiktu poto prie kitu rubu, o cia tai prie visu spalvu detis galesiu (isskyrus juoda apranga). arba dar zomsiniu yra!!!! nu bet nera baisiau kaip eina moteriskes su zomsiniais sviesokais batais musu orais.. tada jie iki puses slapi ir murzini, vaizdelis tragiskas..
o va kazin kaip nesiojasi zomsiniai batai, sviesus, ziema? bet tai vel taikyk dienas, kai nera slapia
QUOTE(Leticija @ 2012 11 01, 20:44)
Gal kur matet Kaune baltu marskiniu su body apacia? Nes nu man toks durnas tas visu marskiniu ilgis buna, susikist per trumpi, tuoj islenda, o ant virsaus dazniausiai per ilgi. Seniau Teranovoj budavo lyg, bet neber sitos pardos Kaune man rodos
o jeigu tiesiog ilgus susikist?