QUOTE(_asamaM @ 2012 10 31, 17:07)
Tu smėlis, gi Tau viskas galima
Man atrodo, kad smėliams viskas galima iki tam tikros apimties
Kai visą jaunystę buvau 90-60-90, tada tikrai kad daug kas buvo galima. O dabar, kai per visur kokiu metru - dviem daugiau, tai jau dovanokitės ir atleiskitės
Ir jos dar man šneka - kodėl juoda, kodėl juoda. Jei žmogus turi kokią storą vietą, tai ją ir maskuoja juoda!
O jei pas mane visos vietos storos, tai ką daryt
Foto taip labai neatrodo, bet reikia prisiminti, kad mano ūgis didelis. O ir nuotraukų baisiausių gi nededu! Aš jas ištrinu ir apsimetu, kad jų nebuvo, o iš tikro aš atrodau kaip tose gražiose
Na, nieko, gal kaip nors paplonėsiu dar. Tada nusipirksiu kokius šviesius džinsus ir sau išdidi vaikščiosiu
QUOTE(bytte @ 2012 10 31, 18:17)
O šiaip mano gi didžiausias pliusas šikna
Mano irgi
Šiandien ėjom su drauge iš sporto salės ir svarstėm, kur reiktų dėti lašinius. Jinai pati plonytė, tai sakė, papus mano mielai paimtų, bet va šiknos niekaip ne. Ir tada ėmėm galvoti, kam perleisti šikną ir šlaunis, blauzdas pasilikčiau
Svarstėm permest vienai kokiai mergai, bet ne, žiauru, kitai, bet ne, jinai supyks... Finale nutarėm, kad geriausia būtų tą šikną perleisti klubo treneriui, kuris vaikšto sau visas išdidus ir nieko nekonsultuoja, o turėtų.
Atsibunda ryte - oba, kokia žopa!
O jis mažiukas, ant jo būtų gražu
Ir galėtų sportuot užuot bimbinėjęs