Bytte, štai tas straipsnelis, kur akys grafiškai pavaizduotos
http://expressingyou...is-type-is.html
QUOTE(inc @ 2012 10 26, 09:29)
Bytte, štai tas straipsnelis, kur akys grafiškai pavaizduotos
bliamba nesuprantu paaiškinimų... raštas tai vasarinis pas mane
Papildyta:
nesusilaikiau... toks grožis vasarinis , tikrai vasarai (man pavyzdžiui ):
sutinku su kiekvienu spalvos bumbuliuku, viską galėčiau devėt... sakau nors kabink peizažus ant savęs
O, visi violetiniai burbuliukai mano mylimiausios spalvos
Skaiciau, skaiciau ir supratau, kad kuo toloiau, tuo labiau nieko nesuprantu . Ir esu butent sitas tipas, kurio pagr. kriterijus: rengtis kaip patinka
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 25, 11:31)
ir dar darysim ryžą vasarą-pavasarį, kuri rengiasi ką nori ir vasarą-žiemą
Skaiciau, skaiciau ir supratau, kad kuo toloiau, tuo labiau nieko nesuprantu . Ir esu butent sitas tipas, kurio pagr. kriterijus: rengtis kaip patinka
Inc, darau viską pagal jūsų instrukciją - nu nerealiai
QUOTE(bytte @ 2012 10 26, 09:13)
*Labai ten viskas mėlyna...
**mažiukas tai light'as, bet kad vasarų tokių super ligh't irgi būna... ta prasme nebūtinai gi papilkėja. Aš savo gyvenime tokių super blondinų pažinojau... na kur peroksidiniai iš prigimties, ale visi vasariniai. Man tai toje foto abu berniukai vasariukai, tik vienas light, kitas soft bet galvos dėl mažojo nedėčiau, nes donstop sūnelis irgi gan vasariškas vasaros paletės spalvose atrodo
***vyrai vasaros spalvinio tipo... na ir kuom ne lietuvaičiai?
**mažiukas tai light'as, bet kad vasarų tokių super ligh't irgi būna... ta prasme nebūtinai gi papilkėja. Aš savo gyvenime tokių super blondinų pažinojau... na kur peroksidiniai iš prigimties, ale visi vasariniai. Man tai toje foto abu berniukai vasariukai, tik vienas light, kitas soft bet galvos dėl mažojo nedėčiau, nes donstop sūnelis irgi gan vasariškas vasaros paletės spalvose atrodo
***vyrai vasaros spalvinio tipo... na ir kuom ne lietuvaičiai?
*O kaip bus kitaip, jei aš tik tą vieną megztinį ir įgijau? Ir tai nepirkus. O vyras jį turėjo, pernai pirkau benetone, bet aš išskalbiau per karštai ir susitraukė Tai pasiėmiau sau, nafig jam reikia. O man bus oversized
Ir dar vieną nuknisčiau, camel spalvos, vis viena nenešioja, bet man jau klaikiai didelis
Ple ple, do čievo žiznj doviela Geriau sakyk, ar labai gerai ta mėlyna, ar tik gerai? Čia pagal geriausias šio skyrelio rekomendacijas
Ir pasakyk dėl juodos vakariniam su juodu špaklium. Niu pasakyk, niu pasakyk... Ką, vis tiek ne?
**Kitaip tariant - mažiukas kaip ir aš - light antribinis, kas išaugs, neaišku, nors aš manau, kad kol kas pavasaris. Nes turi ryškiai geltoną maikę, paskui tokią korališkai raudoną, ir labai gerai atrodo. O gal ir suvasarės paskui, kas dabar žino? KIta vertus, dauguma jo maikių chaki arba mėlynos, arba su piktais paukšteliais. O kaip žinia, kur jau prasideda pikti paukšteliai, ten pasibaigia visos spalvinės teorijos
O vyresnėlį, kuris geriausiai pasitenkintų trim spalvom - juoda, pilka ir mėlyna džinsuose (gryna mamytė) galiu ir nudžiugint, paaiškinus, kad jis spalviškai - kaip Verka Serdiučka. Tai va, ką ji rengiasi, tai ir jam taip tiks
*** Jokie jie ne lietuvaičiai, jie žemaičiai
noa, aš ir žemaitė ir ***** kaip man sunkiai sekas su aukštaisčiais čia Ukmergėj susikalbėt
dar vienas skaitalas apie akis http://baginska.live....com/28666.html
QUOTE(inc @ 2012 10 26, 12:25)
noa, aš ir žemaitė ir ***** kaip man sunkiai sekas su aukštaisčiais čia Ukmergėj susikalbėt
Aš tai ne žemaitė, aš tautų hibridas su lietuviška dalim. Pas mane yra ir suvalkiečio, ir žemaičio, o taipogi ruso, lenko, žydo, vokiečio ir netgi kaukaziečio
Bet va diedas žemaitis. Veislinis, rūšinis, selekcinis
O kad ir aš turiu biskutuką žemaičio, tai pas vaikus bent 51 proc. žemaičio kraujo! Reiškia, kontrolinis akcinis paketas. Reiškia, žemaičiai
Aš pati tai žemaitiškai išmokau tik tam, kad Žemaitijoj turguj skuduryne su prekybininkais susikalbėt. Būtinos frazės: "A šėts vyrėšėkėnis, ar moteriškėnis yr?", "Keik šėts kaštuon?", "Pėnkiuolik lėtų? A dvylik negerą?"
Ir panašiai
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2012 10 26, 12:25)
Fig, nesuvokiu. Kokios yra žmogaus RYŠKIOS mėlynos akys? Aš įsivaizduoju, kad ryškios mėlynos akys yra pas mano katiną Lotusą, yra albume su vyresnėliu ir antram plane drožia fotelį prie mano mėlyno megztinio Bet žmonių tokiom akim nebūna, nebent su linzėm. Mano mažiaus akys mėlynos, bet pilkšvai... Jei tik į spalvą žiūrėt
Kažkaip reik mum kraustytis į spalvinio tipo temą Tiek, kad ten sunkiau būna susikalbėt tarpusavy... Ką darom?
Aš pagal INC instrukcijas pasidariau paletukę. Keistoka tokia. Viršutinė eilė- iš manęs gautos spalvos. Apačioj komplementarios ar kokios ten..
Aš pagal INC instrukcijas pasidariau paletukę. Keistoka tokia. Viršutinė eilė- iš manęs gautos spalvos. Apačioj komplementarios ar kokios ten..
Jei bogu keistoka. Tai kas tu dabar būsi? Pavasaris?
Bet graži visai.
Bet graži visai.
QUOTE(Noa @ 2012 10 26, 12:42)
Aš tai ne žemaitė, aš tautų hibridas su lietuviška dalim. Pas mane yra ir suvalkiečio, ir žemaičio, o taipogi ruso, lenko, žydo, vokiečio ir netgi kaukaziečio
O kad ir aš turiu biskutuką žemaičio, tai pas vaikus bent 51 proc. žemaičio kraujo! Reiškia, kontrolinis akcinis paketas. Reiškia, žemaičiai
Aš pati tai žemaitiškai išmokau tik tam, kad Žemaitijoj turguj skuduryne su prekybininkais susikalbėt. Būtinos frazės: "A šėts vyrėšėkėnis, ar moteriškėnis yr?", "Keik šėts kaštuon?", "Pėnkiuolik lėtų? A dvylik negerą?"
Ir panašiai
Ir panašiai
Lapatyne vadinasi lankotės žemaitijos regione tskant
Aš tai va buvau žemaitė, bet paskui pasigilinau ten į visas migracijas lietuvoje... ir nusprendžiau kad visi žemaičiai tiek pat lietuviai, kaip ir kiti, niekuom anei nesiskir...
QUOTE(Noa @ 2012 10 26, 11:48)
Fig, nesuvokiu. Kokios yra žmogaus RYŠKIOS mėlynos akys?
Fig, nesuvokiu. Kokios yra žmogaus RYŠKIOS mėlynos akys?
Kazkoks monstras
O pas pacia kokios, tipo neryskios
QUOTE(_asamaM @ 2012 10 26, 11:48)
Kažkaip reik mum kraustytis į spalvinio tipo temą Tiek, kad ten sunkiau būna susikalbėt tarpusavy... Ką darom?
Aha, bo cie biski tema ne i tema pradeda gautis
QUOTE(Noa @ 2012 10 26, 01:05)
Tai aš dabar nesuprantu, ar tu skaitei ankstesnes temas,
Pažėkit dar į kitas foto, kur ką tik pridėjau, ką?
Pažėkit dar į kitas foto, kur ką tik pridėjau, ką?
Kelias ankstesnes temas akimis prabėgdavau, bet atidžiai neskaitydavau, ypač diskusijų apie spalvinius tipus Bet viena akim mačiau, kad kalba ėjo apie "coraline spring"
Mėlynas golfas - ok, bet man norisi ten žydresnio, šviesesnio
Juoda suknelė - katra ten nuotrauka, gal 6? Jei taip, tai ką aš žinau...Gal ir nieko, sunku vertinti
Vaikai, vyresnėlis pritariu, kad soft vasara. O mažiukas nežinau. Maniškis panašus bendrai pagal tipažą, aš dvejoju dėl jo tipo, manau ant ribos tarp light vasaros ir light pavasario, labiau linkstu prie pavasario. Spalvos pavasariškos tinka, bet chaki visai ne. Daugiausia perku jam salotinę, oranžinę, geltoną, iš tų, markerinių Maniškio plaukai ryžesni kiek, bet oda dar šviesesnė, jis iš tų niekad neįdegančių jokiom sąlygom