QUOTE(ta_is @ 2013 02 20, 13:11)
Dar klausymas))Gal kas nors irgi susidure Jeigu pranasauja dideli vaikeli ar jam tiks sauskelnes , ant kuriu parasyta, kad iki 4 kg? nes turiu Libero iki 4, bet bijau, kad gali buti per mazos.....gal geriau iskart pasiimt nuo 3 iki 6(tokias irgi turiu)
o va naktinuku turiu tik gana trumpu kaip trumpa suknele, bet ne sintetine(medvilne)....idomu gal tiks ?
o va naktinuku turiu tik gana trumpu kaip trumpa suknele, bet ne sintetine(medvilne)....idomu gal tiks ?
pirma, dėl pranašavimo dar šimtu procentų netikėkit, echoskopija - šešėlių mokslas.. man pranašavo gerokai virš 4 kg, bet gimė tik 3.7kg, taip, kad..
o antra, tikrai geriau imkit 3-6kg sauskelnes
trumpa gali būti, bet ne per daug, kad uždengtų pilvą ir žemiau, nes kursuose akušerė minėjo, kad atsiveža mamos maikes, kad užpakalio neuždengia, negražu..paprastų naktinukų tikrai galima kokioj maximoj ar turguj nusipirkti, be jokių pribumbasų, bet su sagutėm, patogius maitinimui
QUOTE(Dra-cena @ 2013 02 20, 18:54)
O del rubeliu leliui, ar uztektu paduoti 1 sliazutus su atlenkiamom pirstinytem, vilnones kojnytes ir kepuryte? Geguzes menesio klimatui Ar dar koki ir bodziuka po apacia reiktu vilkti? Taip sudetinga atrodo, kad gal ir geriau valdiska apranga
tikrai, į gimdyklą tikrai nebūtina rūbelių vaikui, normalūs tie GN rūbeliai, aš perrengdavau palatoj savais.. reiktų bodžiuko dar, mažokai vienų šliaužtų mano nuomone
QUOTE(Revla @ 2013 02 20, 20:14)