QUOTE(mazas_eziukas @ 2015 10 05, 20:14)
Gimdžiau AK 2 gimdymo skyriuje. Buvau susitarusi su gydytoja, nes pas ją lankiausi Motinystės centre. Tiesą pasakius į kasą nieko nemokėjom, nors gydytoją net iš atostogų išsikvietėm. Labai džiaugiuosi, kad pas ją gimdžiau, nes budinti gydytoja man labai nepatiko. Mane prižiūrinti gydytoja mano akimis labai profesionali, kantri, maloni, labai tinkanti šiam darbui. Atvažiavom vėlai vakare, gimdymas prasidėjo kažkada naktį, truko 7,5val, pagimdžiau 9:43. Kai keitėsi pamaina, atėjo kita akušerė. Su ja nesitarėm, bet ji buvo nereali! Nežinau kokios yra "stafkės", bet gydytojai davėm 300. Akušerei 50, nes nesitarėm su ja, tad ir papildomų pinigų neturėjom. Bet ji verta ir daugiau, nes sutverta tam darbui - labai kantri, švelni, motiniška, tokia SUPER! Jeigu reikia pavardžių, rašykit asmeninę žinutę Nesinori čia viešinti pavardžių, maža kas
Panasi situacija laukia, bet galvojau, kad visi eurai dabar oficialiai turėtu būti mokami.
O gal kas žinot, kiek planinis CP įkainuotas tariantis su gydytoju? Planinis ne del mamos inorio, leliaus padėtis bloga ir natūraliai nepagimdysi. Ar tokiu atveju isvis neverta tartis ir mokėt, nes ir taip bus susitarta operacijos data ? Ka manot , verta ? Gydytoju pasitikiu labai, nebent po operacijos pati atsidekociau.