Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto klinikinė ligoninė (AK)

QUOTE(Bobulka @ 2014 11 04, 01:13)
gime per 3 val. Lygiai. Nustebau kad israse gydytoja irase gimdymo trukme - 6.5 valandos. Kam?

Kaip įdomu, man irgi taip pat Antakalnis padarė - pailgino gimdymo trukmę. Realiai pagimdžiau per 6 val nuo atvažiavimo (o nuo atsidūrimo gimdykloje per 4,5 val.), bet dokumentuose įrašyta, kad gimdžiau 8 val. 30 min. Kai tuo tarpu likus 8,5 val iki vaiko gimimo aš dar namie teliką spoksojau smile.gif Įdomu, kodėl jie taip daro... Juk Ligonių kasos ne pagal gimdymo trukmę apmoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2015 08 05, 21:14)
Kaip įdomu, man irgi taip pat Antakalnis padarė - pailgino gimdymo trukmę. Realiai pagimdžiau per 6 val nuo atvažiavimo (o nuo atsidūrimo gimdykloje per 4,5 val.), bet dokumentuose įrašyta, kad gimdžiau 8 val. 30 min. Kai tuo tarpu likus 8,5 val iki vaiko gimimo aš dar namie teliką spoksojau smile.gif Įdomu, kodėl jie taip daro... Juk Ligonių kasos ne pagal gimdymo trukmę apmoka smile.gif

Gimdymo trukmė skaičiuojama nuo reguliarių sąrėmių pradžios arba nuo vaisiaus vandenų nutekėjimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės,

nors gimdyti dar negreit, noriu pasiteirauti kelių dalykų..

1) Ar verta iš anksto tartis su gydytoju? Jei taip, kokie dabar "įkainiai"? P.S. Gimdžiau Antakalnyje prieš 7 metus, tariausi su gydytoju, mokėjau, esu patenkinta. Bet šįkart kaip ir yra noras sutaupyti..
2) 100% norėčiau epiduro nuo pat pradžios. Ar gauni iškart ir nemokamai?
3) Kurį gymdymo skyrių pasirinkti? Kaip suprantu, jei pasirinksi 1-ąjį, susidursi su cia http://www.vmkl.lt/k...gimdymo-skyrius esančiais gydytojais? O jei 2-ąjį: http://www.vmkl.lt/k...gimdymo-skyrius . Jei taip, kokį skyrių arba kokį gydytoją patartumėt rinktis?

Iš anksto dėkui už atsakymus..
Atsakyti
Sveikos, ar paprasius epidiuro ji suleidzia? ar nebus taip, kad gali jo negauti? na neskaitant tu atveju kai jau velu.
Atsakyti
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2015 08 05, 23:16)
Gimdymo trukmė skaičiuojama nuo reguliarių sąrėmių pradžios arba nuo vaisiaus vandenų nutekėjimo  mirksiukas.gif

Man nebuvo sąrėmių, ligoninėj skatino gimdymą nuo 16 val., po 4,5 val turėjau kūdikį wink.gif Užtat ir įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Viliokle @ 2015 08 10, 17:25)
Sveikos, mamytės,

1) Ar verta iš anksto tartis su gydytoju? Jei taip, kokie dabar "įkainiai"? P.S. Gimdžiau Antakalnyje prieš 7 metus, tariausi su gydytoju, mokėjau, esu patenkinta. Bet šįkart kaip ir yra noras sutaupyti..
3) Kurį gymdymo skyrių pasirinkti? Kaip suprantu, jei pasirinksi 1-ąjį, susidursi su cia http://www.vmkl.lt/k...gimdymo-skyrius esančiais gydytojais? O jei 2-ąjį: http://www.vmkl.lt/k...gimdymo-skyrius . Jei taip, kokį skyrių arba kokį gydytoją patartumėt rinktis?

1. neverta 4u.gif pirmąkart iš trijų tariausi ir dabar galvoju, kad nevertėjo. kitus dukart pagimdžiau nesitarus, priekaištų neturiu.

2. žinau, kad patarimai nereikalingi, bet patarčiau iš anksto "neužsikabinti" už minties dėl epidūro 4u.gif dėl "nemokamai" negaliu atsakyt, neturiu šviežiausių žinių, o dėl "iš karto" - tai nebūtinai, juk anesteziologas gali būti užsiėmęs kitame gimdyme, kitame skyriuje, gali neturėti galimybės prisistatyti į jūsų gimdymą tuoj pat.

3. taip, gerai suprantat dėl gydytojų sąrašų. iš savo patirties galiu pasakyt, kad atvažiavus klausiau priimamajame, kurį skyrių rinktis, kokie gydytojai/akušerės tuomet budi, tuomet ir galima nuspręst/bandyt rinktis skyrių/gydytoją.
Aš nenorėčiau susidurt su keletu dakatarų iš sąrašo.
Atsakyti
QUOTE(Gris @ 2015 08 17, 12:42)
Aš nenorėčiau susidurt su keletu dakatarų iš sąrašo.

pvz su kuo?
Atsakyti
As patarciau rinktis 2 skyriu smile.gif Pirma gimdziau kaip ir susitarius, o antra nusprendziau nesitarti, tiesiog pasiprasyti i 2 skyriu. Bet man pasiseke, kaip tik budejo mane priziurintis gydytojas smile.gif

QUOTE(Viliokle @ 2015 08 10, 18:25)
Sveikos, mamytės,

Atsakyti
Pries pora savaiciu , gimdziau antakalni. Gimdyma prieme gyd Grybauskaite. Esu labai patenkinta. Kai reikejo griesciau sueme, kai reikejo palaike, bet viskas buvo padaryta labai profesionaliai mano akim. Begalo dekingi 4u.gif Akusere pirmoji buvo labai maloni, bet greit pasikeite tai pasikeitusi nelabai patiko. tiksliau ji nieko labai ir nedare, gal kad vyras salia buvo. Tik nepamenu nei vardo nei pavardes. smile.gif
Epidiura gavau be jokiu klausimu. Pati gyd paklause ar man reikes ko nors , kokiu nuskausminamu. Pasakiau epidiuro ir iskart gavau.
Atsakyti
Turiu klausimą, kas neseniai gimėte AK susitarus su konkrečiu gydytoju . Kaip viskas vyksta ? Juk dabar tai yra oficialiai, mokama per kasa , ar as klystu ? Kokia kaina ? Lankausi nestumo priežiūra šioje ligonineje, tai norėčiau ir susitarti gimdyti pas ta pati gydytoja, kuris prižiūri. Idomu, kokia ta oficiali kaina ?
O gal yra ir neoficiali ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2015 10 03, 13:18)
Turiu klausimą, kas neseniai gimėte AK susitarus su konkrečiu gydytoju . Kaip viskas vyksta ? Juk dabar tai yra oficialiai, mokama per kasa , ar as klystu ? Kokia kaina ? Lankausi nestumo priežiūra šioje ligonineje, tai norėčiau ir susitarti gimdyti pas ta pati gydytoja, kuris prižiūri. Idomu, kokia ta oficiali kaina ?
O gal yra ir neoficiali ?  g.gif

Oficialios kainos, pasirenkant gydytoją ar akušerę, surašytos ligoninės internetinėje svetainėje - www.vmkl.lt - Mokamos paslaugos (pasirinkus gydytoją kainuos 200 eur, akušerę - 100 eur maždaug).
Atsakyti
Gimdžiau AK 2 gimdymo skyriuje. Buvau susitarusi su gydytoja, nes pas ją lankiausi Motinystės centre. Tiesą pasakius į kasą nieko nemokėjom, nors gydytoją net iš atostogų išsikvietėm. Labai džiaugiuosi, kad pas ją gimdžiau, nes budinti gydytoja man labai nepatiko. Mane prižiūrinti gydytoja mano akimis labai profesionali, kantri, maloni, labai tinkanti šiam darbui. Atvažiavom vėlai vakare, gimdymas prasidėjo kažkada naktį, truko 7,5val, pagimdžiau 9:43. Kai keitėsi pamaina, atėjo kita akušerė. Su ja nesitarėm, bet ji buvo nereali! Nežinau kokios yra "stafkės", bet gydytojai davėm 300. Akušerei 50, nes nesitarėm su ja, tad ir papildomų pinigų neturėjom. Bet ji verta ir daugiau, nes sutverta tam darbui - labai kantri, švelni, motiniška, tokia SUPER! Jeigu reikia pavardžių, rašykit asmeninę žinutę wink.gif Nesinori čia viešinti pavardžių, maža kas tongue.gif
Atsakyti