Sveiki. Noriu ir aš pasidalinti savo istorija. Čia paminėsiu kelias pavardes, nes kai kam esu tikrai be galo dėkinga, o į vieną asmenį žiūrėt negaliu.
Taigi, antrasis nėštumas man užsitęsė visą savaitę. Kadangi pirmasis baigėsi CP, su antruoju negalėjo skatinti, dėl to paskyrė CP. Nuvažiavau į ligoninę, paguldė į I gimdymo skyrių. Priėmė gydytoja Rasa Grybauskaitė - nelabai maloni moteris
Paguldė kartu su dar viena nėštuke. Vidurnaktį ten man prasidėjo reguliarūs sąrėmiai, po 1,5 h pasakiau akušerei, tai ji mane miegot nusiuntė ir davė suprast, kad neišsigalvočiau -
Aušra Gaidelienė - baisiai nemaloni moteris. 6 ryto tonus pamatavo, sąrėmius matė, bet sakė kad tai tik paruošiamieji, prašiau, kad dar pažiūrėtų kaklelį, tai aprėkė mane, kad jau žiūrėjo naktį, ir niekas ten taip greitai neatsidarinėja kaip man atrodo. Pradėjo leisti skysčius prieš operaciją. Tada 7:30 pasakė, kad operacija nukeliama iš 8:40 į 10:00, tai galvojau išprotėsiu, nes tikėjausi, kad atvažiuosi sau ramiai ir be jokių skausmų pasiimsiu leliuką, o paskui jau kaip dievas duos. Vyras 8 val. atvažiavo, tai ir nugarą trynė ir ko tik nedarė. Aš jau ir ant pagalvės keturiom gulėjau, ir tupėjau ir sienas ramsčiau, bet apie gimdymą net negalvojau. Nu vat kaip durna buvau įsitikinus, kad gi tikrai paruošiamieji. Gydytoja atėjus išsigando. Iš karto suprato, kad veikla man prasidėjus. Davė velnių tam, kas operaciją nukėlė. Žodžiu, pažiūrėjo kaklelį 9:30 prieš pradedant leisti paskutinius skysčius, sako 8 cm. Tai pasitarėm ir nutarėm, kad reikia ne į operacinę važiuoti, o į gimdyklą. 10 val. buvau gimdykloj, suleido nuskausminamųjų į veną, nuleido vandenis. 11:15 atsirado noras stumti ir taip per 30 min, 12 stūmimų užgimė mūsų sūnelis. Plyšo kaklelis, truputį kirpo, vyras verkė. Trečio nenoriu, bet dėkoju gyvenimui už galimybę dovanoti kažkam gyvenimą. Gimdykloj visas tas 2 val. kartu buvo ir paskui siuvo gydytoja
Ieva Daunoravičienė - nuostabi moteris ir gydytoja, esu labai labai dėkinga, kaip ir kartu buvusi akušerė
Margarita Maceikianec. Normaliai paaiškino, kada, kaip, ką daryt - ko pasekoje iš karto pajutau, kad ir skauda mažiau ir ramesnė jaučiausi.
Po gimdymo mane prižiūrėjo akušerė
Danutė Buikienė - labai šiltas žmogus, altruistiškas, patariantis. Lorita Žaneta Venclovienė irgi labai draugiška. Naujagimių skyriuj nuostabus personalas.
Gavom mokamą palatą. Tėtis 2 dienas ir naktis buvo kartu, miegojo šalia. Maistas neblogas, tikrai nesiskundžiau