Ar visos ak po gimdymo palatos atnaujintos? Ar liko kur po tris ar keturias guli.
QUOTE(Svaja83 @ 2014 12 20, 23:50)
Ar visos ak po gimdymo palatos atnaujintos? Ar liko kur po tris ar keturias guli.
Visos dvivietės su dušu ir tualetu. Nebent per metus kažkas pasikeitė
Ir as jau galiu pasidziaugti savo mazuliuku ir pasidalynti ispudziais apie AK... Gymdyti atvikome sausio 1 apie 16 val. priemimas buvo tuscias,bet gimdyklos beveik visos uzimtos kiek poto suzinojom visa diena buvo gimdyviu antpludis (matyt burbuliukai naujametiniai suveike ) o dar ir Zuokas pasirodes buvo, pirmojo lialiuko pasveikinti,tai zodziu personalas isties buvo isvarges,be to jo kaip sventine diena ir perdaugiausiai nebuvo... bet priemime visi buvo ziauriai malonus ir demesingi,apziurejo ir nuvede i gimdykla ( beje jei kam idomu tai lialiui dabar gimdykloj nieko nereik savo duoti,nebent kojnites vilnones jei pageidauji pati,o taip jie viska savo naudoja, o sau galite pasiimti tik naktinius ir butinai kantrybe apsisarvojusi vyra,be jo as tikrai nuo proto nusokciau ) kadangi pas mane buvo labia silpni saremiai,pastate lasaline su skatinamaisiais ir mums liko tiktais laukti stipresniu saremiuku,prieziura tikrai buvo nepriekaistinga,nors darbo daktare su akusere turejo per akis,panos gimde viena po kitos ir nauju vis atvezdavo... taip mes sulaukem 12 val,o 00.20 gime musu angeliukas be keliu gramu 4 kg ir 52 cm be vieno iplisymo ir zaizdeles,uz tai dekui auksciausio lygio daktares ir akuseres darbui... Jei teks kada dar gimdyti,vaziuosiu tik tenais. O pogimdyvines palatos visos yra dvivietes (atskiros mes negavome,visos uzimtos buvo) su dusu,tooletu viduje,dar kiekvienoj palatoj yra saldytuvas... zodziu viskas super,personalas,prieziura,pagalba su mazyliu jei prireikia tik vienas menkutis minusiukas - maistas yra ziaurus,nu bet gal man taip pasirode tik,nes pati virtuvej dirbu,niu bet cia smulkmena...
O dėl epidūro nėra problemų, jei atvažiuoji nesitarus?
as antraji nusprendziau irgi antakalny gimdyti. gaila, kad Hamoudeh ten nebedirba
siaip nera, bet jei zavalas, tai gali but kaip man- 10 ryto paprasiau epiduro, tai anesteziologe iki manes ejo geras 2valandas,nes ispuole du ekstriniai cezariai vienas po kito kaip supratau ji vienintele ant 2 gimdymo skyriu dirbo tuo metu.
klausimas- o ten ligonines naktinius gal galima gauti gimdymui? neturiu jokiu, kad butu negaila vienkartinai sukruvint, o ieskot pirkt jau tingisi si karta
QUOTE(kess @ 2015 01 21, 11:57)
O dėl epidūro nėra problemų, jei atvažiuoji nesitarus?
siaip nera, bet jei zavalas, tai gali but kaip man- 10 ryto paprasiau epiduro, tai anesteziologe iki manes ejo geras 2valandas,nes ispuole du ekstriniai cezariai vienas po kito kaip supratau ji vienintele ant 2 gimdymo skyriu dirbo tuo metu.
klausimas- o ten ligonines naktinius gal galima gauti gimdymui? neturiu jokiu, kad butu negaila vienkartinai sukruvint, o ieskot pirkt jau tingisi si karta
QUOTE(dominica @ 2015 01 23, 15:41)
as antraji nusprendziau irgi antakalny gimdyti. gaila, kad Hamoudeh ten nebedirba
Galima, as praeitą rugsėjį gavau
QUOTE(dominica @ 2015 01 23, 15:41)
O gal girdejot, kur dabar isejo
nieko negirdejau, cia kelias temas paskaiciau, tai supratau kad lyg privaciai kazkur dirba
QUOTE(annushka @ 2015 01 23, 18:12)
O gal girdejot, kur dabar isejo
Nesamone.Pries savaite pas Hamoudeh gimde mano drauge, tame paciame antakalnyje:)
Sveikos mamytes
As buvau pasirizsui paskui svao gyd. eiti i Santariskes gimdyti (juolab gi visa nauja ir moderni istaiga), bet pasidomejusi daugiau susidarau ispudi, kad ten siek tiek 'konvejeris', o be to ir mano gyd. ten operaciju neatlieka (man planinis CP nusimato).
Todel, turedama grazaus patyrimo si nestuma guledama antakalnio patologiniam sk. susidariau labai gera nuomone apie personala. Isties visi labai malonus, demesingi ir stengiasi. Kiek pravaikstinejau pro gimdymo skyrius, net nepazinodamos slaugytojos ir gyd sveikinasi su sypsena, valytoja ir ta sypsosi. Isties labai miela atmosfera.
Tas minusiukas del maisto tai isties yra. Kazkas nelabai su mityba sustyguota...Na bet as savo maisto turejau nemazai, daznai mane lanke, tai numojau i ta minusiuka ir tiek
___
Va o labiausiai mane domina tai ar antakalnyje yra kam nors is mamyciu po CP leliuka iskart ant krutines deje? Ar cia jau LT apskritai dar kol kas is fantaziju srities? Aciu uz pasisakymus is anksto
As buvau pasirizsui paskui svao gyd. eiti i Santariskes gimdyti (juolab gi visa nauja ir moderni istaiga), bet pasidomejusi daugiau susidarau ispudi, kad ten siek tiek 'konvejeris', o be to ir mano gyd. ten operaciju neatlieka (man planinis CP nusimato).
Todel, turedama grazaus patyrimo si nestuma guledama antakalnio patologiniam sk. susidariau labai gera nuomone apie personala. Isties visi labai malonus, demesingi ir stengiasi. Kiek pravaikstinejau pro gimdymo skyrius, net nepazinodamos slaugytojos ir gyd sveikinasi su sypsena, valytoja ir ta sypsosi. Isties labai miela atmosfera.
Tas minusiukas del maisto tai isties yra. Kazkas nelabai su mityba sustyguota...Na bet as savo maisto turejau nemazai, daznai mane lanke, tai numojau i ta minusiuka ir tiek
___
Va o labiausiai mane domina tai ar antakalnyje yra kam nors is mamyciu po CP leliuka iskart ant krutines deje? Ar cia jau LT apskritai dar kol kas is fantaziju srities? Aciu uz pasisakymus is anksto
na, as jau apsiforminau sestadieni nuvaziavau pasitikrint i priimamaji, apziurejo Jakiunas, sutarem kad su 5cm dar vaziuoju namo ir vakare arba veliausiai ryt ryte pasirodau vel. tai nusprendziau nebetempt gumos ir 9 vakaro pasirodziau priimamajam vel. gimdyviu buvo nemazai, epidura gavau si karta be jokiu problemu ir tikrai greitai (paprasiau-sulasino litra skysciu-iskart atejo anesteziologas), pagimdziau labai greitai ir maloniai is esmes be jokiu didesniu skausmu ar nepatogumu, su gyd. Jakiunu ir akusere Jolanta (pas ja ir savo pirmaji vaika gimdziau). pogimdyvine prieziura irgi super kaip ir ana karta- i akis niekas per daug nelenda, bet jei kazko nezinai/nemoki padeda, vaistu nuo skausmo visad gausi be jokiu klausimu. maistas vis dar tragedija. mokama palata 60euru uz visa gulejimo laikotarpi. zodziu vis dar rekomenduoju antakalni ir manau, kad siuo metu tai tebera geriausi gimdymo namai Vilniuje
Papildyta:
man atrodo, galima prasyti, jei viskas naujagimiui gerai, kad padetu ar mamai, ar teciui ant krutines (tecius kai kurie gyd buna, kad ileidzia i patalpa salia operacines), bet siaip tai LT nepraktikuojama naujagimio guldymas ant krutines po cp, kiek man teko susidurti asmeniskai esu girdejus is op.slaugytoju, kad yra tokia galimybe, bet priklauso nuo aplinkybiu ir nuo operuojancio gydytojo.
Papildyta:
QUOTE(MoulinRouge @ 2015 02 08, 10:10)
man atrodo, galima prasyti, jei viskas naujagimiui gerai, kad padetu ar mamai, ar teciui ant krutines (tecius kai kurie gyd buna, kad ileidzia i patalpa salia operacines), bet siaip tai LT nepraktikuojama naujagimio guldymas ant krutines po cp, kiek man teko susidurti asmeniskai esu girdejus is op.slaugytoju, kad yra tokia galimybe, bet priklauso nuo aplinkybiu ir nuo operuojancio gydytojo.
mergaites, o kaip del vyru? Ar ileidzia lengvai, tiesiog pasakai, kad bus kartu? Ar papildomai turi praeiti kokia nors komisija ar ka..? Ar turi turetu spec.rubus kazkokius su savimi?