Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto klinikinė ligoninė (AK)

As irgi prioriteta skiriu personalui, o ne techniniam aprupinimui - jei personalas elgtusi atsainiai, grubiai ar kitaip, tai net geriausios lovos nepaguostu...
Atsakyti
QUOTE(Miolanda @ 2014 09 19, 20:11)
As irgi prioriteta skiriu personalui, o ne techniniam aprupinimui - jei personalas elgtusi atsainiai, grubiai ar kitaip, tai net geriausios lovos nepaguostu...

drinks_cheers.gif Kartais GN kažkodėl maišomi su viešbučiais... Vonios burbulinės, gimdymo lovų patogių reikia biggrin.gif
Kas man užkliuvo AK, tai pogimdyvinių palatų lovos - nu jau tokios kietos, eina peklon blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 09 05, 18:11)
Sveikos,
Ar lengva šiuo metu gauti mokamą palatą po gimdymo? Kai AK gimdžiau 2011, buvo be šansų. Bet gal sakau, dabar visos į Santariškes važiuoja, ir ten nors kiek laisviau?... Nieko taip nenoriu, kaip atskiros palatos be kaimynės ir jos giminių po gimdymo blush2.gif Ir nežinau, kur čia pasiduot doh.gif

Nezinau, ar vis dar aktualu, bet del gimdyviu skaiciaus palyginimui su santariskem, tai yra vienodai gimdyviu. Taip man sake gydytojai is ten. Tik pacioj pradzioj santariskiu atsidarymo AK buvo apmazeje gimdyviu, dabar - tas pats.

Kas del atskiros palatos, tai cia kaip pasiseks zinoma, bet... jei tariesi su gydytoju plius jei tas gydytojas vedejas tai sansai dideja.

Man tai buvo irgi ypatingai aktualu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skrite: 12 spalio 2014 - 18:16
Noriu pasiteirauti, ar kuri nors nėštumo metu lankėtės Antakalnio ligoninės motinystės centre? Norėčiau ten lankytis visą nėštumą ir gimdyti Antakalnyje, bet neduoda ramybės klausimas, ar be tų nustatytų 42 litų už konsultaciją dar mokėjote papildomai pasirinktam gydytojui ar ne? Norisi prieš registruojantis apsiskaičiuoti galimas išlaidas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(echhhhh @ 2014 10 13, 10:54)
Noriu pasiteirauti, ar kuri nors nėštumo metu lankėtės Antakalnio ligoninės motinystės centre? Norėčiau ten lankytis visą nėštumą ir gimdyti Antakalnyje, bet neduoda ramybės klausimas, ar be tų nustatytų 42 litų už konsultaciją dar mokėjote papildomai pasirinktam gydytojui ar ne? Norisi prieš registruojantis apsiskaičiuoti galimas išlaidas... smile.gif

Aš nėštumo priežiūrai lankausi Motinystės centre. Esu tikrai labai patenkinta. Vizitas kainuoja 42,10 Lt. Į šią kainą įeina konsultacija, echoskopas, krajo ir šlapimo tyrimai. Už nieką papildomai mokėi nereikėjo. Kol kas Antakalnyje ruošiuosi ir gimdyti
Atsakyti
QUOTE(echhhhh @ 2014 10 13, 10:54)

Aš taip pat visą laiką lankiausi motinystės centre, jokių papildomų mokesčių nebuvo schmoll.gif Papildomas mokėjimas nebent būtų jei norėtum gimdyti pas tą gydytoją pas kurį lankeisi nėštumo metu, o jam būtų nedarbo laikas.
Atsakyti
Sveikos, ar kas gimdėte ar turite kokios nors patirties Antakalnyje su daktare Ieva Daunoravičiene? Būtų labai įdomu išgirsti kokius nors atsiliepimus, kadangi labai mažai informacijos apie ją randu.
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2014 10 22, 16:39)
Sveikos, ar kas gimdėte ar turite kokios nors patirties Antakalnyje su daktare Ieva Daunoravičiene? Būtų labai įdomu išgirsti kokius nors atsiliepimus, kadangi labai mažai informacijos apie ją randu.

Negimdžiau pas ją. Buvau tik vieną kartą apžiūroj - viskas ką galiu pasakyti labai maloni moteris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2014 10 22, 15:39)

As pas ja gimdziau.Siek tiek nustebinonjos jaunumas. Kaip 18 smile.gif Man ji patiko bet kad butu suoer duper - nepasakyciau. Visa juoda darba stumimo metu atliko puiki akusere Tatjana Kuzmickiene.va ji tai super buvo. Vaikas 4200 gr o akuserei net kirpt neprireike - dirbo po prakaitu. Ir saremiu metu nuolat buvo salia. Gydytoja tik siuvo sutrukinejusia maksties gleivine. Rami tokia.
Lovos po gimdymu - siaubas. Gulejau savaite del igimtos vaiko infekcijos. Tai paskutine diena isejau po parasu. Sakiau geriau stacia namie miegosiu bet tik ne ant ju lovos...visa kita lb tiko ir patiko. Ir prieziura. Ir maistas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bobulka: 03 lapkričio 2014 - 23:54
Gimdziau ten pries metus. Atvykau nesitarusi. Kelios dienos po termino. Apziurejo Jakiunas ir siule skatint del padidejusio vandenu kiekio. Is kart nesutikau. Bet uz keliu valandu grizau:) prieme Daunoraviciene. Skatino praplesdami pusle vaisiaus. Epidura gavau be problemu. Nuo praplesimo gime per 3 val. Lygiai. Nustebau kad israse gydytoja irase gimdymo trukme - 6.5 valandos. Kam?
Su niekuo nesitariau ir niekam nieko nedavaiu tik nuosirdziai dekojau. Vyras buvo kartu. Gavom palata ir lb gerai nes teko gulet savaite. O mokestis vienas - 200 ir gulek kiek reiks.
Gimdyciau vel - vaziuociau drasiai ten vel.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bobulka: 04 lapkričio 2014 - 00:14
Na štai jau ir aš galiu pasidalinti įspūdžiais iš Antakalnio gimdymo namų. Gimdžiau pas nuostabią daktarę, gavau mokamą palatą, įspūdžiai patys geriausi thumbup.gif po gimdymo prižiūrinčios akušerės palatoje buvo itin malonios ir dėmesingos, nuoširdus dėkui visam personalui 4u.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyt, kokia ten yra tvarka su planiniu CP, jei esi iš kito miesto?
Atsakyti